Klik deze pagina niet weg!

  bedankt voor je aanvraag van mijn gratis oefenbladen, je ontvangt deze binnen enkele minuten in je mail (). Ik heb echter nog iets als 'welkomstcadeautje'. Je hebt mijn boek waarschijnlijk gedownload omdat je wilt slagen voor de capaciteitentest/IQ test. Nu kunnen de oefenbladen je zeker helpen, maar hoe zou je het vinden als je nu direct toegang zou krijgen tot een assessment training, coaching via email, IQ testomgeving en een Assessment mindset training.


Omdat jij zojuist het e-book hebt gedownload geef ik je bij deze een eenmalig buitenkansje om deze volledige training voor een fractie van de prijs te ontvangen. Zodra je deze pagina wegklikt verdwijnt het aanbod. Lees hier onder meer.😉


Video Aspect Ratio: 4:1


De Assessmenttraining Met een Slagingspercentage van 93%!!

In dit exclusieve programma krijg jij de zekerheid dat jij op de snelste manier jouw assessment- en voorbereidingstechnieken naar een ongekend hoog niveau gaat tillen!

Per jaar worden er tussen de 500.000 en een miljoen kandidaten psychologisch getest voor een nieuwe baan of voor een volgende stap in hun carrière.


Een assessment is best spannend. Er hangt veel vanaf. Je wilt het beste van jezelf laten zien. Toch presteren veel mensen onder hun niveau tijdens een assessment. Wist je dat meer dan 49% van de assessmentkandidaten een negatief advies krijgt?


De belangrijkste redenen voor een negatief advies:

 • het assessment onderschatten
 • verlamd worden door zenuwen
 • verkeerde inschatting van verwachtingen tijdens het assessment
 • verkeerd beeld van de functie

De meeste mensen krijgen bij het idee dat ze een test moeten afleggen al in meer of mindere mate last van spanningen of zelfs van stress. Dit is logisch omdat je niet weet wat je te wachten staat. Vaak staat er ook het een of ander op het spel waardoor de druk toeneemt. In de praktijk blijkt dat de werkgevers en de assessmentbureaus geen actieve begeleiding aan assessment kandidaten aanbieden. Het gevolg daarvan is dat de meeste mensen vaak onjuiste en onvolledige informatie krijgen van diverse bronnen op het internet. Als gevolg daarvan treffen ze niet of onvoldoende voorbereidingen.


Herken jij jezelf in een of meerdere punten hieronder?

 • Je moet een IQ-capaciteitentest of assessment afleggen maar je weet niet waar je moet beginnen met je voorbereidingen
 • Je vindt het best spannend omdat je weet dat er het een of ander op het spel staat
 • Je hebt van het assessmentbureau geen of weinig voorbereidingsmaterialen gekregen
 • Je bent maar gaan Googelen om je op je eigen manier voor te bereiden
 • Je weet niet precies wat je te wachten staat
 • Je wilt je wel goed voorbereiden maar je weet niet hoe je dit moet doen
 • Je bent nog niet begonnen met oefenen omdat je geen of onvoldoende oefenmateriaal hebt

De afgelopen jaren is de website assessmentoefenen.nl uitgegroeid tot de autoriteit op het gebied van voorbereidingstools en -technieken. Team assessmenttrainer heeft in samenwerking met verschillende assessmentbureaus een programma geschreven dat je gaat helpen. Ongeacht welk soort assessment je moet afleggen. We zijn maandenlang bezig geweest om deze training te ontwikkelen. Daarom zijn we er ook enorm trots op om als enige partij in Nederland een dergelijk programma te presenteren.

Onze assessmenttraining voor jou!

In dit exclusieve programma krijg jij de zekerheid dat jij op de snelste manier jouw assessment- en voorbereidingstechnieken naar een ongekend hoog niveau gaat tillen!


Met onze training ervaar je geen onzekerheid meer tijdens jouw testen. Dat komt omdat je waardevolle informatie en methodes aangereikt krijgt die voor iedereen te begrijpen zijn. Jij behoort tot een succesvolle groep kandidaten die gemotiveerd is en die de vaardigheden heeft om zijn/haar doel te bereiken.


Verder ga je persoonlijke groei ervaren. Doordat jij je bewust wordt van jouw hersenactiviteiten ga je gaat sneller leren, effectiever communiceren en groeien. Na het volgen van dit programma is het onmogelijk om nog te falen.


Jij bent diegene die de baan krijgt of de volgende stap maakt!         Het enige wat je ervoor hoeft te doen is de stappen te ondernemen die jou daar brengen. Dit coachingsprogramma bevat al die stappen!   Jij behoort tot dat percentage deelnemers die straks wel succes gaat ervaren.


We hebben in de afgelopen jaren duizenden assessmentkandidaten geholpen om hun doel te bereiken. Dit doen wij hoofdzakelijk door middel van artikelen, video’s en gratis E-books. In 2016 hebben we onze online assessmenttraining gelanceerd. Deze training heeft een slagingspercentage van 93% behaald in het eerste jaar. Hier zijn we enorm trots op! 

  • Ontdek bewezen ademhalingstechnieken die ervoor zorgen dat je stressniveau met wel 50% vermindert. Zo kun jij je beter concentreren.
  • Leer de oplossingsstrategieën zodat je niet meer hoeft te gissen naar de antwoorden.
  • Gebruik onze stappenplannen zodat je precies weet wat je wanneer moet doen.
  • Ontvang oefeningen met uitleg zodat je weet welke fouten je hebt gemaakt. Zo ga je de vragen beter begrijpen.
  • Maak gebruik van onze nieuwe technieken om je IQ op de snelst mogelijke manier te verhogen.
  • Ontdek de communicatietechnieken waarmee je zelfverzekerd aan de start verschijnt.
  • Ontvang achtergrondinformatie die je helpt om de juiste keuzes te maken op het juiste moment.
  • Je krijgt toegang tot onze professionele testomgeving om je IQ naar een ongekend niveau te boosten.
  • Oefen met opgaven die vergelijkbaar zijn met wat je op je assessment kunt verwachten. Zo sluit je verwachting aan bij de opgaven van je testdag.

Enkele reacties van mijn cursisten die deelnamen aan het Assessmenttrainingsprogramma.

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”
- Marc Verbeek
“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!”
- Joost Groeneveld
“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”
- Stefan Janssen

"Briljant Clayton! Ik heb de assessmentdagen positief afgesloten en heb nu alleen nog het laatste gesprek. Waar ik heel goed voor ben voorbereid. Ik heb veel aan jouw trainingen gehad en kan zeker andere sollicitanten aanbevelen om jouw training te volgen en goed voorbereid naar de testdagen te gaan. Ik heb namelijk veel sollicitanten zien afvallen die het in zich hebben maar de voorbereiding misten.

Ik had het zonder jouw voorbereiding vast niet gered. Dus nogmaals bedankt.”

Met vriendelijke groet,

- Gabriëlla van Dijk

Bekijk onze training!

Boost Je IQ Naar Een Ongekende Hoogte Met De Capaciteiten Oefenkit + Assessment Gids

Assessment oefenkit:

Je krijgt toegang tot onze professionele testomgeving om je IQ te boosten naar een ongekend niveau! Met de volgende onderdelen:

Abstract redeneren, analogieën, antoniemen, cijferreeksen, diagrammen, figuurreeksen, matrixen, numeriek redeneren, redactiesommen, rekenvaardigheid, ruimtelijk inzicht, syllogismen, verbaal redeneren en woordenschat. 

Met uitleg en antwoorden.


Assessmentgids:

E-Book: 'De Assessmentgids', ruim 70 bladzijdes vol met uitleg, tips en tricks! Onlineassessmenttraining van ruim 4 uur. Inclusief werkboek van 30 pagina's. Rollenspellen, competenties overbrengen, persoonlijk profiel, interviews, jezelf presenteren, groepsdiscussie en nog veel meer!

Na deze training bent u 100% beter voorbereid!

Direct aan de slag!

Na je bestelling krijg je direct toegang tot de ledenomgeving van het Assessment Coaching programma. Hier vind je de E-books, videotrainingen en testomgeving voor de capaciteitentesten en IQ-testen, inclusief de bonus. Je kunt de ledenomgeving met al je toestellen benaderen, of het nu een laptop, pc, tablet, mobieltje of smartphone is.


Kortom, je kunt binnen nu en enkele minuten al beginnen met lezen, ongeacht op welk toestel je zit! 


Je kunt dus zelf bepalen waar en wanneer je aan de training begint!

Gratis bonussen t.w.v. € 134,00 als je nú beslist!

*BONUS* #1 Assessment Mindset Training

In dit gratis bonusrapport leg ik je uit hoe je jouw doelen en wensen op een krachtige manier kunt formuleren. En ik ga je leren hoe jij ervoor zorgt dat je jezelf aan jouw doel verankert. Op deze manier laat jij je door niets meer tegenhouden en ga je met 200% inzet, zonder moeite, aan de slag met de voorbereiding voor de assessment- of capaciteitentest!


(T.w.v. € 49,-)

*EXTRA BONUS!* #2 Rollenspel Training

In deze training leer je hoe je jezelf staande houdt tijdens het rollenspel. Het rollenspel is vaak het meest gevreesde onderdeel. Dit komt vaak omdat je het gevoel hebt dat je moet acteren. Toch valt hier de meeste winst te behalen. De meeste kandidaten bereiden zich hier niet of nauwelijks op voor. In deze rollenspellen training gaan we de juiste technieken met je delen die je houvast geven en die je de zekerheid geven om meer van je zelf te laten zien. Verder geven we je een kijkje in de keuken van de trainingsacteur. Dit zal je veel inzichten geven.


(T.w.v.€ 25,-)

*BONUS *#3 Levenslang lidmaatschap + Coaching via mail

Team assessmenttrainer heeft als enige in Nederland het ‘eens-een-klant-altijd-een-klant-principe’.  Bij aankoop van de volledige assessment mastertraining betaal je nooit meer voor het programma en ben je voor heel je leven verzekert van al onze updates.

Wat we ook aanbieden is coaching via e-mail waar je ook onbeperkt toegang toe hebt.

Hier kun jij je persoonlijke situatie aan ons voorleggen en zullen we je gratis adviseren. 


(T.w.v. €59,-)

Je ‘investering’


Veel mensen zitten met de vraag: hoeveel gaat me dit nou kosten? En eerlijk is eerlijk: mijn collega’s verklaren me voor gek.

Maar volgens mij is de vraag: wat zou het jou waard zijn? Wat zou het voor jou betekenen als je nooit meer zelf informatie hoeft te zoeken? Dat je voor elk keer dat je een assessment hebt nu en in de toekomt altijd een kant en klare oplossing hebt?

Assessmentexperts lieten me weten dat dit pakket minimaal € 294,00 moet kosten. Minimaal!

Maar dat wil ik niet! Ik wil dat het pakket betaalbaar is voor iedereen. Dus ook voor jou. Daarom kost het pakket normaal gesproken € 129,00.

Máár: omdat ik je graag wil helpen en het je graag echt gemakkelijk maak, doe ik je vandaag een bijzonder en eenmalig aanbod: €47,-


00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
 • Assessment Training (€ 49,-)
 • Mindset Training (€ 49,-)
 • Rollenspel Training (€ 25,-)
 • Capaciteitentest Training (€ 59,-)
 • Levenslang lidmaatschap + Coaching via e-mail (€ 59,-)
 • Assessment Community (€ 37,-)

Totale waarde : € 278,-

Alledaagse prijs: € 117,-

Tijdelijk voor : € 47,-

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog?

Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

Onze 30 Dagen 100% Niet Goed Geld Terug Garantie

Mocht je binnen 30 dagen om welke reden ook besluiten dat dit product niet voor jou geschikt is dan krijg je 100% van je geld terug.

Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen. Je krijgt als het ware 30 dagen de tijd om de trainingen gratis te bekijken en gebruiken.

           

Meest gestelde vragen

Hoelang is het aanbod geldig?

Je ziet onderaan de pagina een timer lopen. Zolang die niet op 0 staat krijg je het pakket met alle assessmenttrainingen voor 67 euro + alle bonussen. Daarna gaat de prijs weer naar 129,-euro en vervallen alle bonussen.

Ik heb 4 verschillende onderdelen voor de IQ- test of capaciteitentest. Zitten alle onderdelen in de test?

Het pakket bevat alle mogelijke testen waaronder: Abstract redeneren, analogieen, antoniemen, cijferreeksen, diagrammen, figuurreeksen, matrixen, numeriek redeneren, redactiesommen, rekenvaardigheid, ruimtelijk inzicht, syllogismen, verbaal redeneren en woordenschat.

Zitten er bij de testen ook antwoorden met uitleg?

We hebben bij alle vragen een duidelijke uitleg gemaakt. Op deze manier krijgt elke vraag een duidelijke uitleg.

Is dit ook geschikt voor mij niveau van IQ-test of capaciteitentest?

Voor de capaciteitentest wordt er niet gewerkt met niveaus. De nationale IQ test is ook maar een niveau. Heel Nederland doet dezelfde test die voor iedereen een andere uitslag heeft.

Hoelang kan ik dit pakket gebruiken?

De training is levenslang geldig, inclusief alle updates.

Krijg ik iets opgestuurd?

Je krijgt van ons geen post. Je kunt de gehele training online volgen op het apparaat van je keuze.

Is deze training ook geschikt voor mijn type assessment?

Je kunt je voorbereiden op onder meer SHL, Pearson, GITP, Watson Glaser en Kenexa, Meurs Q1000 test, Politietest. Je kunt je met ons assessmenttrainingsprogramma voorbereiden op alle mogelijke assessments.

Kan ik makkelijk terugvinden wat ik nodig heb?

Ja! Hoewel het om een totaalpakket gaat is het zo gestructureerd dat alles eenvoudig te vinden is.

                 

P.P.P.S. Wat ga je doen? Je hebt 3 opties:

 1. Deze pagina verlaten zonder enige actie om later terug te komen en te zien dat de prijs naar € 129,- is verhoogd.
 1. Op zoek gaan naar andere trainingen en testen die veelal onduidelijk, incompleet en duurder zijn.
 • Je besluit mijn pakket 30 dagen lang uit te proberen voor € 47,- om daarna nooit meer een cent te betalen voor assessmenttraingen!

LET OP: 

Dit aanbod is nu geldig en vervalt op zeer korte termijn!