Download de GRATIS oefenbladen met meer dan 100 oefeningen!

  • De meest complete capaciteitentest oefenmateriaal. 
  • Vergroot je kans op slagen!
  • Leer over de cijferreeksen en figuurreeksen.
  • Ontdek wat voor vragen er in capaciteitentest staan!
  • Leer meer over hoe je diagrammen moet  lezen. 
  • vergroot je capaciteiten door het maken van de oefeningen. 
  • Ga met zelfvertrouwen je IQ-test tegemoet!
  • Tip: Houd de tijd bij tijdens het maken van de toets, Je kan zien of je de toets sneller of langzamer kan maken. 
reactie op ons e-book van  assessment.

Gabriëlla van Dijk

Een super e-book!

"Briljant Frank! Ik heb de assessmentdagen positief afgesloten en heb nu alleen nog het laatste gesprek. Waar ik heel goed voor ben voorbereid. Ik heb veel aan jouw trainingen gehad en kan zeker andere sollicitanten aanbevelen om jouw training te volgen en goed voorbereid naar de testdagen te gaan. Ik heb namelijk veel sollicitanten zien afvallen die het in zich hebben maar de voorbereiding misten. Ik had het zonder jouw voorbereiding vast niet gered. Dus nogmaals bedankt.” Met vriendelijke groet, Gabriëlla van Dijk

De ideale oefenbladen voor de Capaciteitentest

De oefenbladeren zijn ontwikkeld met het oog op de verplichte landelijke toetsing van de capaciteitentest bij eerstejaars studenten. Door deze opgaven te maken krijg je een aardig beeld van wat je te wachten staat bij een reguliere toets afname. De oefenbladeren bestaan uit meer dan 100 vragen. 

Er zijn een aantal onderwerpen die in het e-book aanbod komen.

De onderwerpen: Diagrammen, Figuurreeksen, Cijferreeksen, Analogieën, Syllogismen, kubussen, redactiesommen, 


     

“Beste Frank, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

- Stefan Janssen

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!”

-    Joost Groeneveld

Ik heb de assessmentdagen positief afgesloten. Ik heb veel aan jouw trainingen gehad en kan zeker andere sollicitanten aanbevelen om jouw training te volgen en goed voorbereid naar de testdagen te gaan!

- Gabriëlla van Dijk

Klaar om te slagen voor de capaciteitentest? 

Download GRATIS de e-book met meer dan 100 oefeningen om je optimaal voor te bereiden!  Zorg dat je slaagpercentage omhoog gaat. Verbeter al je kwaliteiten voor de capaciteitentest.