PiCompany (GITP) assessment

Bedrijven hebben behoefte aan hulp van derden bij het oplossen van vraagstukken zoals: welke sollicitant sluit het beste aan op de vereisten van een functie? Een PiCompany assessment kan bedrijven en organisaties hierbij op weg helpen. Een dergelijke PiCompany assessment kan uit verschillende onderdelen bestaan, waarbij diverse kwaliteiten van een sollicitant worden aangesproken. Op deze manier vindt een bedrijf de beste match voor een functie.


Inhoudsopgave


  • Over PiCompany
  • Waarom oefenen?
  • PiCompany assessment oefentest
  • Connector Ability Cijferreeksen test
  • Connector Ability Figuurreeksen test
  • Connector Ability Matrixen test
  • Voorbereiding op een PiCompany assessment


PiCompany Assessment Training

Over PiCompany


PiCompany maakt deel uit van het moederbedrijf GITP. Eén van de specialisaties van het bedrijf is het ontwikkelen van diverse PiCompany assessments. Deze toetsen kunnen voor een assessmenttraject ontwikkeld worden, maar het is tevens mogelijk om voor je persoonlijke ontwikkeling een PiCompany assessment te maken. Zo krijg je meteen jouw sterke en minder sterke punten in beeld. Dit is dan ook het grote doel, zowel voor organisaties als individuen: talenten en kwaliteiten in kaart brengen. Zo ontdekt het individu zijn sterke en zwakke punten, en de organisatie is zo beter in staat om de juiste persoon voor een functie te vinden

Waarom oefenen?


Misschien denk je dat je zonder te oefenen wel een voldoende zult scoren op een PiCompany assessment. Maar met een zesjesmentaliteit ga je het niet ver schoppen in het leven. Misschien zul je de test wel goed maken, maar misschien ook niet. Waarom zou je niet je best doen voor een PiCompany assessment? Het kan je immers een mooie baan opleveren. Dit alleen is al een goede reden om te oefenen voor een PiCompany assessment. Daarnaast is dit een uitstekende manier om jouw eigen sterke en minder sterke punten in kaart te brengen.
Loading...
Meer Oefenen?

Connector Ability Cijferreeksen test

PiCompany maakt gebruik van de speciaal door Connector Ability gemaakte testen voor een PiCompany assessment. Eén van de onderdelen die je voor een PiCompany assessment kunt maken is een cijferreeksen test. Zoals de naam al aangeeft, krijg je hierbij een cijferreeks te zien. Aan jou de taak om het missende cijfer in te vullen. Deze toets test jouw vermogen om logisch te redeneren, gebaseerd op voorgaande informatie.

Connector Ability Figuurreeksen test

Een figuurreeks is vergelijkbaar met een cijferreeks. Het groter verschil is dat er gebruik gemaakt wordt van figuren in plaats van cijfers. Het onderliggende principe is hetzelfde. Er wordt een reek figuren getoond, aan jou de taak om het hierop volgende figuur te raden.

Abstracte Matrix

Connector Ability Matrixen test

Een matrix test is in vele opzichten vergelijkbare met de eerder genoemde reeks testen. Ook hierbij krijg je een reeks figuren te zien en is het aan jou om te bepalen wat de laatste in deze reeks behoort te zijn. Groter verschil is dat de figuren hier niet op een rij worden getoond, maar binnen en matrix.

Voorbereiding op een PiCompany assessment


Een PiCompany assessment kan behoorlijk uitdagend zijn. Daarom is het slim om voor deze test te oefenen. Dit kan via onze assessment training. Hier vind je diverse oefentoetsen die prima aansluiten op wat je kunt verwachten tijdens een PiCompany assessment. Op deze manier ben je optimaal voorbereid op deze test. Bovendien kan het je een baan opleveren. Reden genoeg om meerdere oefentoetsen te maken.

Voorbereiding op een PiCompany assessment

Het pakket b die wij aanbieden om jezelf voor te bereiden op de assessment.
€ 57,-
€ 37,-

PiCompany Assessment

+PiCompany Assessment Training

+PiCompany IQ test training 

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Enkele reacties van mijn cursisten die deelnamen aan het Assessmenttrainingsprogramma.

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”
- Marc Verbeek
“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!”
- Joost Groeneveld
“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”
- Stefan Janssen

"Briljant Clayton! Ik heb de assessmentdagen positief afgesloten en heb nu alleen nog het laatste gesprek. Waar ik heel goed voor ben voorbereid. Ik heb veel aan jouw trainingen gehad en kan zeker andere sollicitanten aanbevelen om jouw training te volgen en goed voorbereid naar de testdagen te gaan. Ik heb namelijk veel sollicitanten zien afvallen die het in zich hebben maar de voorbereiding misten.

Ik had het zonder jouw voorbereiding vast niet gered. Dus nogmaals bedankt.”

Met vriendelijke groet,

- Gabriëlla van Dijk

Onze 30 Dagen 100% Niet Goed Geld Terug Garantie

Mocht je binnen 30 dagen om welke reden ook besluiten dat dit product niet voor jou geschikt is dan krijg je 100% van je geld terug.

Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen. Je krijgt als het ware 30 dagen de tijd om de trainingen gratis te bekijken en gebruiken.

                   

Meest gestelde vragen

Hoe lang is het aanbod geldig?

Je ziet onderaan de pagina een klokje meelopen. Zolang die niet op ‘0’ staat, krijg je het pakket met alle assessmenttrainingen voor 47 euro + alle bonussen. Daarna gaat de prijs naar 129,- euro en vervallen alle bonussen. En loop je dit mis.

Ik heb 4 verschillende onderdelen voor de IQ-test of capaciteitentest. Zitten alle onderdelen in de test?

Het pakket bevat alle mogelijke testen waaronder:

Abstract redeneren, analogieën, antoniemen, cijferreeksen, diagrammen, figuurreeksen, matrixen, numeriek redeneren, redactiesommen, rekenvaardigheid, ruimtelijk inzicht, syllogismen, verbaal redeneren en woordenschat.

Zitten er bij de testen ook antwoorden met uitleg?

We hebben bij alle vragen een duidelijke uitleg gemaakt. Op deze manier krijgt elke vraag een duidelijke uitleg.

Is dit ook geschikt voor mij niveau van IQ-test of capaciteitentest?

Voor de capaciteitentest wordt er niet gewerkt met niveaus. De nationale IQ test is ook maar een niveau. Heel Nederland doet dezelfde test die voor iedereen een andere uitslag heeft.

Hoelang kan ik dit pakket gebruiken?

De training is levenslang geldig, inclusief alle updates.

Krijg ik iets opgestuurd?

Je krijgt van ons geen post. Je kunt de gehele training online volgen op het apparaat van je keuze.

Is deze training ook geschikt voor mijn type assessment?

Je kunt je voorbereiden op onder meer SHL, Pearson, GITP, Watson Glaser en Kenexa, Meurs Q1000 test, Politietest. Je kunt je met ons assessmenttrainingsprogramma voorbereiden op alle mogelijke assessments.

Kan ik makkelijk terugvinden wat ik nodig heb?

Ja! Hoewel het om een totaalpakket gaat is het zo gestructureerd dat alles eenvoudig te vinden is.