Gratis Capaciteitentest defensie

Militair worden is niet voor iedereen weggelegd. Het is een zwaar traject en ook de werkzaamheden kunnen veel invloed hebben op jouw lichaam en je geestelijke gesteldheid. Als je als militair aan de slag wilt gaan, moet je je wenden tot de Marinekazerne in Amsterdam. Hier wordt door het UWV assessment een voorlichting gegeven, door middel van het Ixly assessment. Voordat je aan de capaciteitentest van de defensie begint, moet je goed weten wat jou te wachten staat. Zo ben je namelijk op alles voorbereid en kun je jouw score aanzienlijk verhogen. Het is daarom goed om te kijken wat de capaciteitentest van de defensie inhoudt en welke onderdelen je nog meer kunt verwachten. Deze kun je alvast oefenen via onze assessment training.


Inhoudsopgave


  • Capaciteitentest defensie oefentest
  • Analogieën
  • Diagrammen
  • Cijferreeksen
  • Figuurreeksen
  • Nog meer oefenen


Capaciteitentest defensie Assessment Training

Loading...

Meer Oefenen?

Analogieën

Een Capaciteitentest defensie assessment kan op meerdere manieren je vaardigheden in kaart brengen. Bij deze test worden paren met woorden aan je voorgelegd, waarbij aan jou de taak is het verband te ontdekken. Deze Capaciteitentest defensieassessment is een test op het gebied van verbale intelligentie.

Diagrammen

Tijdens je werk kun je verbanden en conclusies moeten ontdekken in bijvoorbeeld diagrammen. Tijdens deze Capaciteitentest defensie assessment wordt getest hoe sterk je hier in bent.

Cijferreeksen

Tijdens een cijferreeks wordt gekeken hoe goed de persoon is in het ontdekken van patronen. Dit zegt iets over het vermogen om nieuwe informatie te creëren gebaseerd op oude informatie.

Figuurreeksen

Ook bij deze Capaciteitentest defensie assessment is het van belang om patronen te herkennen, alleen wordt hierbij gebruik gemaakt van diverse figuren.

Nog meer oefenen


Wil je nog meer oefenen? Doe dan de Defensie Training Met de Defensie Training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen.

Voorbereiding op een Capaciteitentest defensie assessment

Bekijk onze pakketten

Capaciteitentest defensie Assessment A

€17,-

+Capaciteitentest defensie AssessmentTraining

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Capaciteitentest defensie Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Capaciteitentest defensie Assessment B

Meest verkocht

€37,-

+Capaciteitentest defensie AssessmentTraining

+Capaciteitentest defensie IQ test training 

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Capaciteitentest defensie Assessment C

€27,-

+Capaciteitentest defensie AssessmentTraining

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Capaciteitentest defensie Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Enkele reacties van mijn cursisten die deelnamen aan het Assessmenttrainingsprogramma.

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”
- Marc Verbeek
“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!”
- Joost Groeneveld
“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”
- Stefan Janssen

"Briljant Clayton! Ik heb de assessmentdagen positief afgesloten en heb nu alleen nog het laatste gesprek. Waar ik heel goed voor ben voorbereid. Ik heb veel aan jouw trainingen gehad en kan zeker andere sollicitanten aanbevelen om jouw training te volgen en goed voorbereid naar de testdagen te gaan. Ik heb namelijk veel sollicitanten zien afvallen die het in zich hebben maar de voorbereiding misten.

Ik had het zonder jouw voorbereiding vast niet gered. Dus nogmaals bedankt.”

Met vriendelijke groet,

- Gabriëlla van Dijk

Onze 30 Dagen 100% Niet Goed Geld Terug Garantie

Mocht je binnen 30 dagen om welke reden ook besluiten dat dit product niet voor jou geschikt is dan krijg je 100% van je geld terug.

Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen. Je krijgt als het ware 30 dagen de tijd om de trainingen gratis te bekijken en gebruiken.

                   

Meest gestelde vragen

Hoe lang is het aanbod geldig?

Je ziet onderaan de pagina een klokje meelopen. Zolang die niet op ‘0’ staat, krijg je het pakket met alle assessmenttrainingen voor 47 euro + alle bonussen. Daarna gaat de prijs naar 129,- euro en vervallen alle bonussen. En loop je dit mis.

Ik heb 4 verschillende onderdelen voor de IQ-test of capaciteitentest. Zitten alle onderdelen in de test?

Het pakket bevat alle mogelijke testen waaronder:

Abstract redeneren, analogieën, antoniemen, cijferreeksen, diagrammen, figuurreeksen, matrixen, numeriek redeneren, redactiesommen, rekenvaardigheid, ruimtelijk inzicht, syllogismen, verbaal redeneren en woordenschat.

Zitten er bij de testen ook antwoorden met uitleg?

We hebben bij alle vragen een duidelijke uitleg gemaakt. Op deze manier krijgt elke vraag een duidelijke uitleg.

Is dit ook geschikt voor mij niveau van IQ-test of capaciteitentest?

Voor de capaciteitentest wordt er niet gewerkt met niveaus. De nationale IQ test is ook maar een niveau. Heel Nederland doet dezelfde test die voor iedereen een andere uitslag heeft.

Hoelang kan ik dit pakket gebruiken?

De training is levenslang geldig, inclusief alle updates.

Krijg ik iets opgestuurd?

Je krijgt van ons geen post. Je kunt de gehele training online volgen op het apparaat van je keuze.

Is deze training ook geschikt voor mijn type assessment?

Je kunt je voorbereiden op onder meer SHL, Pearson, GITP, Watson Glaser en Kenexa, Meurs Q1000 test, Politietest. Je kunt je met ons assessmenttrainingsprogramma voorbereiden op alle mogelijke assessments.

Kan ik makkelijk terugvinden wat ik nodig heb?

Ja! Hoewel het om een totaalpakket gaat is het zo gestructureerd dat alles eenvoudig te vinden is.