Eelloo assessment oefenen 

Het pakket b die wij aanbieden om jezelf voor te bereiden op de assessment.
€ 57,-
€ 37,-

Eelloo Assessment Training

+Eelloo AssessmentTraining

+Eelloo IQ test training 

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

De logo van eelloo

Vandaag de dag voldoet een CV plus een goed geschreven motivatiebrief allang niet meer als je een goede functie in de wacht wilt slepen. Deze dienen vooral om het eerste kaf van het koren te scheiden. Hierna zul je nog een aantal dingen moeten doen voordat je een baan in de wacht kunt slepen. Eén onderdeel is een capaciteitentest waarin verschillende vaardigheden, die belangrijk zijn voor de functie, worden getest. Zo is het mogelijk dat je een Eelloo assessment moet maken tijdens het sollicitatieproces. Deze kun je alvast oefenen via onze assessment training


Inhoudsopgave


 • Over Eelloo
 • Capaciteitentest Eelloo assessment oefenen
 • Eelloo analogieën
 • Eelloo Classificeren
 • Eelloo Diagrammen
 • Eelloo Lezen
 • Eelloo Cijferreeksen
 • Eelloo Rekenen
 • Eelloo Sommen
 • Eelloo Figuurreeksen
 • Eelloo Kubussen
 • Eelloo Woordenschat
 • Voorbereiding op een Eelloo assessment


Eelloo Assessment Training

Loading...

Meer Oefenen?

Eelloo analogieënEen Eelloo assessment kan op meerdere manieren je vaardigheden in kaart brengen. Bij deze test worden paren met woorden aan je voorgelegd, waarbij aan jou de taak is het verband te ontdekken. Deze Eelloo assessment is een test op het gebied van verbale intelligentie.

Eelloo Classificeren


Een volgende Eelloo assessment op het gebied van verbale intelligentie is de classificeren test. Hier krijg je een tekst voorgeschoteld waarna je vragen over deze test moet beantwoorden. Gekeken wordt naar je niveau op het gebied van begrijpend lezen.

Eelloo Kubussen


Ruimtelijk inzicht is niet iedereen gegeven. Daarom is deze test van groot belang voor werkgevers. Zo krijgen zij meteen een beeld van het ruimtelijke inzicht van de kandidaat voor een baan. Deze toets kun je oefenen via onze assessment trainingen.


Eelloo Diagrammen


Tijdens je werk kun je verbanden en conclusies moeten ontdekken in bijvoorbeeld diagrammen. Tijdens deze Eelloo assessment wordt getest hoe sterk je hier in bent.

Eelloo Lezen


Goed kunnen lezen en een tekst volledig kunnen doorgronden, het is een vereiste voor menig baan. Daarom zul je een dergelijke Eelloo assessment vaak moeten uitvoeren tijdens het sollicitatieproces. Je leest een tekst waarna er vragen over de tekst volgen.

Eelloo CijferreeksenTijdens een cijferreeks wordt gekeken hoe goed de persoon is in het ontdekken van patronen. Dit zegt iets over het vermogen om nieuwe informatie te creëren gebaseerd op oude informatie.

Eelloo Rekenen


Niet voor elke baan is het van belang dat je goed kunt rekenen. Maar bij de banen waarbij het wel van belang is, is rekenen ook gelijk een groot onderdeel. Vandaar deze Eelloo assessment. Jouw rekenvaardigheid wordt middels deze toets in kaart gebracht


Eelloo Sommen


Een andere manier om jouw rekenvaardigheid in kaart te brengen middels een Eelloo assessment, zijn sommen. Hierbij gaat het vooral om jouw hoofdrekenvaardigheden.

Eelloo Figuurreeksen


Ook bij deze Eelloo assessment is het van belang om patronen te herkennen, alleen wordt hierbij gebruik gemaakt van diverse figuren.

Eelloo Woordenschat


Tot slot is een goede algemene ontwikkeling van groot belang voor menig werkgever. Een uitstekend vocabulaire zegt veel over de algemene intelligentie van iemand.

Voorbereiding op een Eelloo assessment

Het pakket b die wij aanbieden om jezelf voor te bereiden op de assessment.
€ 57,-
€ 37,-

Eelloo Assessment 

+Eelloo AssessmentTraining

+Eelloo IQ test training 

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Enkele reacties van mijn cursisten die deelnamen aan het Assessmenttrainingsprogramma.

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”
- Marc Verbeek
“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!”
- Joost Groeneveld
“Beste Frank, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”
- Stefan Janssen

"Briljant Frank! Ik heb de assessmentdagen positief afgesloten en heb nu alleen nog het laatste gesprek. Waar ik heel goed voor ben voorbereid. Ik heb veel aan jouw trainingen gehad en kan zeker andere sollicitanten aanbevelen om jouw training te volgen en goed voorbereid naar de testdagen te gaan. Ik heb namelijk veel sollicitanten zien afvallen die het in zich hebben maar de voorbereiding misten.

Ik had het zonder jouw voorbereiding vast niet gered. Dus nogmaals bedankt.”

Met vriendelijke groet,

- Gabriëlla van Dijk

Onze 30 Dagen 100% Niet Goed Geld Terug Garantie

Mocht je binnen 30 dagen om welke reden ook besluiten dat dit product niet voor jou geschikt is dan krijg je 100% van je geld terug.

Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen. Je krijgt als het ware 30 dagen de tijd om de trainingen gratis te bekijken en gebruiken.

                   

Meest gestelde vragen

Hoe lang is het aanbod geldig?

Je ziet onderaan de pagina een klokje meelopen. Zolang die niet op ‘0’ staat, krijg je het pakket met alle assessmenttrainingen voor 47 euro + alle bonussen. Daarna gaat de prijs naar 129,- euro en vervallen alle bonussen. En loop je dit mis.

Ik heb 4 verschillende onderdelen voor de IQ-test of capaciteitentest. Zitten alle onderdelen in de test?

Het pakket bevat alle mogelijke testen waaronder:

Abstract redeneren, analogieën, antoniemen, cijferreeksen, diagrammen, figuurreeksen, matrixen, numeriek redeneren, redactiesommen, rekenvaardigheid, ruimtelijk inzicht, syllogismen, verbaal redeneren en woordenschat.

Zitten er bij de testen ook antwoorden met uitleg?

We hebben bij alle vragen een duidelijke uitleg gemaakt. Op deze manier krijgt elke vraag een duidelijke uitleg.

Is dit ook geschikt voor mij niveau van IQ-test of capaciteitentest?

Voor de capaciteitentest wordt er niet gewerkt met niveaus. De nationale IQ test is ook maar een niveau. Heel Nederland doet dezelfde test die voor iedereen een andere uitslag heeft.

Hoelang kan ik dit pakket gebruiken?

De training is levenslang geldig, inclusief alle updates.

Krijg ik iets opgestuurd?

Je krijgt van ons geen post. Je kunt de gehele training online volgen op het apparaat van je keuze.

Is deze training ook geschikt voor mijn type assessment?

Je kunt je voorbereiden op onder meer SHL, Pearson, GITP, Watson Glaser en Kenexa, Meurs Q1000 test, Politietest. Je kunt je met ons assessmenttrainingsprogramma voorbereiden op alle mogelijke assessments.

Kan ik makkelijk terugvinden wat ik nodig heb?

Ja! Hoewel het om een totaalpakket gaat is het zo gestructureerd dat alles eenvoudig te vinden is.