HRorganizer assessment

Logo van HRorganizer

Tijdens het sollicitatieproces is een CV plus een motivatiebrief vaak nog maar het begin. Immers geven deze maar een oppervlakkig beeld van de relevante werkervaring en de vaardigheden en competenties van de solliciterende partij. Daarom zie je de laatste tijd steeds vaker dat sollicitanten diverse capaciteitentesten dienen te maken. Zo krijgt een werkgever het beste beeld van de kwaliteiten, vaardigheden en competenties waarover de werkzoekende beschikt. Een voorbeeld hiervan is de HRorganizer assessment. Voor een HRorganizer assessment kun je oefenen via assessment training.


Inhoudsopgave


  • Over HRorganizer
  • HRorganizer assessment oefenen
  • Verbaal redeneren
  • Numeriek redeneren
  • Rekenvaardigheid
  • Situational Judgment Test
  • Voorbereiding op het HRorganizer assessment
HRorganizer Assessment Training

Over HRorganizer

Bedrijven en organisaties hebben steeds meer behoefte aan het in beeld brengen van de vaardigheden van bestaande en potentiële medewerkers. Aan de hand van een HRorganizer assessment krijgt een organisatie in één keer een goed beeld van de competenties waarover een sollicitant of huidig medewerker beschikt. Het doel van HRorganizer is om waardevolle informatie aan organisaties aan te bieden. Op basis hiervan kan een organisatie beter onderlegde beslissingen maken. Of het nu gaat om het vinden van de beste match voor een functie of het bekijken van de kwaliteiten van een huidige medewerker, bij deze organisatie vind je een passende HRorganizer assessment.

Loading...

Meer Oefenen?


Verbaal redeneren

Verbaal redeneren

Eén van de mogelijke HRorganizer assessments die je  moet maken is de test waarbij je verbaal redeneren moet. Tijdens een dergelijke toets krijg je een aantal teksten voorgeschoteld. Op basis van deze teksten moet je een aantal stellingen beantwoorden. Middels je eigen logica tracht je dit probleem op te lossen. Niet alleen toon je middels een dergelijke toets je vaardigheden op het gebied van begrijpend lezen, maar ook het logisch inzicht wordt zo getoond.

Numeriek redeneren


Daarnaast redeneren op basis van teksten kun je ook aan de hand van nummers redeneren. Dit wordt numeriek redeneren genoemd. Hierbij krijg je een aantal cijfers te zien. Hoe deze cijfers aan je getoond worden, kan verschillen. De ene keer moet je cijfers uit een tekst halen, de andere keer dien je deze cijfers af te lezen uit een tabel. Aan de hand van deze HRorganizer assessment wordt jouw cijfermatig inzicht getoetst.

Rekenvaardigheid

Bij rekenvaardigheid moet je minder denken aan cijfers in tabellen en dergelijken, welke je dient te interpreteren, maar meer aan hoofdrekenen. Voor bepaalde functies is het van belang dat je over deze vaardigheid beschikt. Dit wordt bij deze HRorganizer assessment getoetst.

Situational Judment Test

Tot slot kan een werkgever willen weten hoe jij omgaat met bepaalde situaties. Bij deze test worden uiteenlopende situaties geschetst. Vervolgens worden meerdere oplossingen aan je getoond. Aan jou de taak om de beste oplossing voor deze situatie te vinden.

Voorbereiding op het HRorganizer assessment

Het precieze HRorganizer assessment zul je via onze assessment training niet kunnen oefenen. Wel kun je jezelf op deze test voorbereiden door soortgelijke oefenassessments te maken. Of het nu gaat om verbaal redeneren, numeriek redeneren of om het testen van je rekenvaardigheid, een passende test is te vinden via onze assessment training . Zo heb je een streepje voor op je concurrentie voor een band. Een goed gemaakte HRorganizer assessment kan immers leiden tot de baan van je dromen.

Voorbereiding op een HRorganizer assessment

Het pakket b die wij aanbieden om jezelf voor te bereiden op de assessment.
€ 57,-
€ 37,-

HRorganizer Assessment

+HRorganizer Assessment Training

+HRorganizer IQ test training 

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Enkele reacties van mijn cursisten die deelnamen aan het Assessmenttrainingsprogramma.

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”
- Marc Verbeek
“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!”
- Joost Groeneveld
“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”
- Stefan Janssen

"Briljant Clayton! Ik heb de assessmentdagen positief afgesloten en heb nu alleen nog het laatste gesprek. Waar ik heel goed voor ben voorbereid. Ik heb veel aan jouw trainingen gehad en kan zeker andere sollicitanten aanbevelen om jouw training te volgen en goed voorbereid naar de testdagen te gaan. Ik heb namelijk veel sollicitanten zien afvallen die het in zich hebben maar de voorbereiding misten.

Ik had het zonder jouw voorbereiding vast niet gered. Dus nogmaals bedankt.”

Met vriendelijke groet,

- Gabriëlla van Dijk

Onze 30 Dagen 100% Niet Goed Geld Terug Garantie

Mocht je binnen 30 dagen om welke reden ook besluiten dat dit product niet voor jou geschikt is dan krijg je 100% van je geld terug.

Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen. Je krijgt als het ware 30 dagen de tijd om de trainingen gratis te bekijken en gebruiken.

                   

Meest gestelde vragen

Hoe lang is het aanbod geldig?

Je ziet onderaan de pagina een klokje meelopen. Zolang die niet op ‘0’ staat, krijg je het pakket met alle assessmenttrainingen voor 47 euro + alle bonussen. Daarna gaat de prijs naar 129,- euro en vervallen alle bonussen. En loop je dit mis.

Ik heb 4 verschillende onderdelen voor de IQ-test of capaciteitentest. Zitten alle onderdelen in de test?

Het pakket bevat alle mogelijke testen waaronder:

Abstract redeneren, analogieën, antoniemen, cijferreeksen, diagrammen, figuurreeksen, matrixen, numeriek redeneren, redactiesommen, rekenvaardigheid, ruimtelijk inzicht, syllogismen, verbaal redeneren en woordenschat.

Zitten er bij de testen ook antwoorden met uitleg?

We hebben bij alle vragen een duidelijke uitleg gemaakt. Op deze manier krijgt elke vraag een duidelijke uitleg.

Is dit ook geschikt voor mij niveau van IQ-test of capaciteitentest?

Voor de capaciteitentest wordt er niet gewerkt met niveaus. De nationale IQ test is ook maar een niveau. Heel Nederland doet dezelfde test die voor iedereen een andere uitslag heeft.

Hoelang kan ik dit pakket gebruiken?

De training is levenslang geldig, inclusief alle updates.

Krijg ik iets opgestuurd?

Je krijgt van ons geen post. Je kunt de gehele training online volgen op het apparaat van je keuze.

Is deze training ook geschikt voor mijn type assessment?

Je kunt je voorbereiden op onder meer SHL, Pearson, GITP, Watson Glaser en Kenexa, Meurs Q1000 test, Politietest. Je kunt je met ons assessmenttrainingsprogramma voorbereiden op alle mogelijke assessments.

Kan ik makkelijk terugvinden wat ik nodig heb?

Ja! Hoewel het om een totaalpakket gaat is het zo gestructureerd dat alles eenvoudig te vinden is.