IXLY assessment oefenen

Op vele vlakken ontkom je niet meer aan assessments zoals een Ixly assessment. Aan de hand van dergelijke tests worden jouw kwaliteiten en vaardigheden in beeld gebracht. Dit kan voor een specifieke functie zijn, maar inmiddels ondergaan ook HAVO en VWO studenten Ixly assessments. Deze tests kunnen uit diverse onderwerpen bestaan, van lezen tot rekenen.


Inhoudsopgave


  • Over Ixly
  • Ixly assessment oefenen
  • Ixly ACT assessments
  • Ixly Cijfermatige assessments
  • Ixly verbaal redeneren
  • Ixly programma HAVO/VWO selectie
  • Voorbereiden op een Ixly assessment


IXLY Assessment Training

Over Ixly


In 2005 werd Ixly opgericht, waarbij het doel was om organisaties bij te staan bij allerlei vraagstukken. Veelal wordt dit gedaan aan de hand van een Ixly assessment. Ook software wordt voor diverse vraagstukken ingezet. Op basis van de data die gegenereerd wordt via deze tests en software helpt Ixly organisaties op uiteenlopende manieren. Hierbij ontwikkelen ze de psychometrische testen zelf, waarna derde partijen hiervan gebruik mogen maken. Niet alleen helpt dit bedrijf organisaties. Ook scholieren, studenten en werkzoekenden kunnen veel profijt hebben van het maken van een Ixly assessment.


Loading...
Meer Oefenen?

Ixly ACT assessments

Onder de ACT assessments van Ixly vallen vier disciplines: begrijpend lezen, verbaal redeneren, numeriek redeneren en abstract redeneren. Vier disciplines die belangrijk kunnen zijn voor een bepaalde functie. Tijdens een Ixly assessment wordt beoordeeld hoe goed je scoort op deze punten. Plus- en minpunten zullen naar voren komen.
cijferreeksen Ixly assessment onderdeel

Ixly Cijfermatige assessments

Naast de ACT assessments zijn er tevens de reguliere assessments. Eén hiervan is de cijfermatige assessment. Zoals de naam al aangeeft, heb je hier te maken met een test die draait om cijfers. Doel van de test is om te zien hoe jij omgaat met cijfers. Als er bijvoorbeeld een tabel aan je gepresenteerd wordt, weet jij dan deze cijfers te gebruiken om nieuwe conclusies te trekken? Zo wordt jouw cijfermatig inzicht in kaart gebracht.

Ixly assessment Verbaal redeneren

Ixly verbaal redeneren

Ook op basis van tekst moet je in staat zijn om conclusies te trekken. Dit is de punt van een Ixly assessment zoals verbaal redeneren. Je krijgt een tekst voorgeschoteld, waarna je aan de hand van de tekst een aantal stellingen naar behoren dient te beantwoorden.

Ixly programma HAVO/VWO selectie


Naast organisaties en professionals, staat Ixly ook potentiële HAVO en VWO studenten bij. Immers hebben zij ook de behoefte om te weten bij welke richting hun kwaliteiten het beste passen. Daarnaast is het van belang om in beeld te brengen wat hun capaciteiten zijn en of er mogelijkheden tot groei zijn.

Voorbereiden op een Ixly assessment


Het fijne aan een Ixly assessment is dat je hier jezelf prima op kunt voorbereiden. Zo vind je bij ons diverse oefentests met vergelijkbaar materiaal. Hierdoor ben je optimaal voorbereid op een Ixly assessment. Immers kan een dergelijke test van groot belang zijn voor bijvoorbeeld je carrière of je schoolcarrière. Hoe beter je een Ixly assessment maakt, hoe groter de kans is dat je een bepaalde functie scoort. En dat is waar het tenslotte om draait, toch?

Voorbereiding op een IXLY Assessment

Het pakket b die wij aanbieden om jezelf voor te bereiden op de assessment.
€ 57,-
€ 37,-

IXLY Assessment

+Ixly Assessment Training

+Ixly IQ test training 

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Enkele reacties van mijn cursisten die deelnamen aan het Assessmenttrainingsprogramma.

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”
- Marc Verbeek
“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!”
- Joost Groeneveld
“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”
- Stefan Janssen

"Briljant Clayton! Ik heb de assessmentdagen positief afgesloten en heb nu alleen nog het laatste gesprek. Waar ik heel goed voor ben voorbereid. Ik heb veel aan jouw trainingen gehad en kan zeker andere sollicitanten aanbevelen om jouw training te volgen en goed voorbereid naar de testdagen te gaan. Ik heb namelijk veel sollicitanten zien afvallen die het in zich hebben maar de voorbereiding misten.

Ik had het zonder jouw voorbereiding vast niet gered. Dus nogmaals bedankt.”

Met vriendelijke groet,

- Gabriëlla van Dijk

Onze 30 Dagen 100% Niet Goed Geld Terug Garantie

Mocht je binnen 30 dagen om welke reden ook besluiten dat dit product niet voor jou geschikt is dan krijg je 100% van je geld terug.

Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen. Je krijgt als het ware 30 dagen de tijd om de trainingen gratis te bekijken en gebruiken.

                   

Meest gestelde vragen

Hoe lang is het aanbod geldig?

Je ziet onderaan de pagina een klokje meelopen. Zolang die niet op ‘0’ staat, krijg je het pakket met alle assessmenttrainingen voor 47 euro + alle bonussen. Daarna gaat de prijs naar 129,- euro en vervallen alle bonussen. En loop je dit mis.

Ik heb 4 verschillende onderdelen voor de IQ-test of capaciteitentest. Zitten alle onderdelen in de test?

Het pakket bevat alle mogelijke testen waaronder:

Abstract redeneren, analogieën, antoniemen, cijferreeksen, diagrammen, figuurreeksen, matrixen, numeriek redeneren, redactiesommen, rekenvaardigheid, ruimtelijk inzicht, syllogismen, verbaal redeneren en woordenschat.

Zitten er bij de testen ook antwoorden met uitleg?

We hebben bij alle vragen een duidelijke uitleg gemaakt. Op deze manier krijgt elke vraag een duidelijke uitleg.

Is dit ook geschikt voor mij niveau van IQ-test of capaciteitentest?

Voor de capaciteitentest wordt er niet gewerkt met niveaus. De nationale IQ test is ook maar een niveau. Heel Nederland doet dezelfde test die voor iedereen een andere uitslag heeft.

Hoelang kan ik dit pakket gebruiken?

De training is levenslang geldig, inclusief alle updates.

Krijg ik iets opgestuurd?

Je krijgt van ons geen post. Je kunt de gehele training online volgen op het apparaat van je keuze.

Is deze training ook geschikt voor mijn type assessment?

Je kunt je voorbereiden op onder meer SHL, Pearson, GITP, Watson Glaser en Kenexa, Meurs Q1000 test, Politietest. Je kunt je met ons assessmenttrainingsprogramma voorbereiden op alle mogelijke assessments.

Kan ik makkelijk terugvinden wat ik nodig heb?

Ja! Hoewel het om een totaalpakket gaat is het zo gestructureerd dat alles eenvoudig te vinden is.