LTP Assessment

Tegenwoordig ontkom je er niet meer aan: een assessment. Als je gaat solliciteren voor een functie, is de kans groot dat je deze moet maken. Immers is dit voor werkgevers de beste manier om te zien in welke maten jouw vaardigheden overlappen met de vereiste competenties voor een functie. Een voorbeeld hiervan is de LTP assessment. Voor deze LTP assessment kun je oefenen aan de hand van de diverse tests die te vinden zijn via onze assessment training.


Inhoudsopgave


 • Over LTP
 • Waarom oefenen?
 • LTP assessment oefentest
 • LTP Abstracte Matrix Test
 • LTP Verbale Relaties Test
 • LTP Abstracte Figuren Test
 • LTP Syllogismen Test
 • LTP Numerieke Vaardigheden Test
 • LTP Cijferreeksen Test
 • LTP Vaardigheden Test
 • Voorbereiden op een LTP assessment


LTP Assessment Training

Over LTP


LTP levert assessments voor zowel organisaties als individuen. Voor een individu is het van belang om de eigen kwaliteiten en vaardigheden in beeld te brengen. Zo kun je zien welke functies bijvoorbeeld het beste bij je passen, wat je plus- en minpunten zijn, op welke fronten je nog kunt doorgroeien en nog veel meer. Organisaties hebben behoefte aan data voor bepaalde vraagstukken. Hierbij kun je denken aan de zoektocht naar een nieuwe werknemer voor een bepaalde functie.

Waarom oefenen?


Een LTP assessment brengt niet alleen maar je kwaliteiten en vaardigheden in beeld. Vaak is een LTP assessment onderdeel van het sollicitatieproces. Werkgevers gebruiken deze test om te zien in welke mate je een geschikte kandidaat bent voor een functie. Ze zoeken de beste matches. Daarom is het van belang om goed voorbereid te zijn op een LTP assessment. Het kan je potentieel een baan opleveren. Van tevoren goed oefenen is een manier om goed voorbereid te zijn.

Loading...

Meer Oefenen?
Abstracte Matrix

LTP Abstracte Matrix Test

Bij een dergelijke LTP assessment worden acht figuren aan je getoond, waarbij een patroon te bespeuren valt. Aan jouw de taak om dit patroon te ontdekken. Aan de hand van deze test kan een werkgever zien in hoeverre je abstract en conceptueel kunt nadenken. Ook jouw ruimtelijk inzicht wordt zo in beeld gebracht.

LTP Verbale Relaties Test

Bij deze LTP assessment krijg je een tekst te lezen. Na het lezen van de tekst dien je een aantal stellingen na behoren te beantwoorden. Op deze manier worden jouw begrijpend lezen vaardigheden in beeld gebracht. Je toont aan dat je informatie uit tekst op een correcte manier kunt gebruiken.

LTP Abstracte Figuren Test

Je krijgt bij deze LTP assessment een aantal figuren te zien die een reeks vormen. Aan jou de taak om te raden welke figuur hier logischerwijs op volgt. Niet alleen toon je op deze manier aan in welke mate je abstract kunt redeneren, maar ook je ruimtelijk inzicht komt aan bod.

Verbaal redeneren

LTP Syllogismen Test

Een syllogisme bestaat uit drie zinnen. De eerste twee zinnen zijn de premisse, waarna de derde zin een conclusie is uit deze twee zinnen. Aan jou de taak om de juiste conclusie te trekken louter gebaseerd op de eerste twee zinnen.

LTP Numerieke Vaardigheden Test

Ook jouw cijfermatige inzicht kan op diverse manieren getest worden aan de hand van een LTP assessment. Eén daarvan is de numerieke vaardigheden test. Aan de hand van diverse cijfers dien je informatie te ontleden.

LTP Cijferreeksen Test

Tijdens deze test krijg je een aantal cijfers in een reeks te zien. Vervolgens dien jij het hierop logisch volgende cijfer in te vullen. Zo toon jij jouw cijfermatig inzicht.

LTP Vaardigheden Test


Bij een LTP assessment zoals de vaardigheden test komen diverse kwaliteiten en capaciteiten aan bod. Doel is om jouw vaardigheden in kaart te brengen. Dit is interessant voor potentiële werkgevers. Zij kunnen deze overlappen met de vereiste competenties voor een functie, zodat ze kunnen zien in welke mate je een goede match bent.

Voorbereiden op een LTP assessment


Als je jezelf wilt voorbereiden op een LTP assessment, kan dit via onze assessment training. Hier vind je uiteenlopende soorten testen welke te vergelijken zijn met een LTP assessment. Of het nu gaat om je rekenvaardigheden, cijfermatig inzicht of je verbale redenatie, je kunt het voor je test oefenen via deze site.

Voorbereiding op een LTP assessment

Het pakket b die wij aanbieden om jezelf voor te bereiden op de assessment.
€ 57,-
€ 37,-

LTP Assessment

+LTP Assessment Training

+LTP IQ test training 

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Enkele reacties van mijn cursisten die deelnamen aan het Assessmenttrainingsprogramma.

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”
- Marc Verbeek
“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!”
- Joost Groeneveld
“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”
- Stefan Janssen

"Briljant Clayton! Ik heb de assessmentdagen positief afgesloten en heb nu alleen nog het laatste gesprek. Waar ik heel goed voor ben voorbereid. Ik heb veel aan jouw trainingen gehad en kan zeker andere sollicitanten aanbevelen om jouw training te volgen en goed voorbereid naar de testdagen te gaan. Ik heb namelijk veel sollicitanten zien afvallen die het in zich hebben maar de voorbereiding misten.

Ik had het zonder jouw voorbereiding vast niet gered. Dus nogmaals bedankt.”

Met vriendelijke groet,

- Gabriëlla van Dijk

Onze 30 Dagen 100% Niet Goed Geld Terug Garantie

Mocht je binnen 30 dagen om welke reden ook besluiten dat dit product niet voor jou geschikt is dan krijg je 100% van je geld terug.

Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen. Je krijgt als het ware 30 dagen de tijd om de trainingen gratis te bekijken en gebruiken.

                   

Meest gestelde vragen

Hoe lang is het aanbod geldig?

Je ziet onderaan de pagina een klokje meelopen. Zolang die niet op ‘0’ staat, krijg je het pakket met alle assessmenttrainingen voor 47 euro + alle bonussen. Daarna gaat de prijs naar 129,- euro en vervallen alle bonussen. En loop je dit mis.

Ik heb 4 verschillende onderdelen voor de IQ-test of capaciteitentest. Zitten alle onderdelen in de test?

Het pakket bevat alle mogelijke testen waaronder:

Abstract redeneren, analogieën, antoniemen, cijferreeksen, diagrammen, figuurreeksen, matrixen, numeriek redeneren, redactiesommen, rekenvaardigheid, ruimtelijk inzicht, syllogismen, verbaal redeneren en woordenschat.

Zitten er bij de testen ook antwoorden met uitleg?

We hebben bij alle vragen een duidelijke uitleg gemaakt. Op deze manier krijgt elke vraag een duidelijke uitleg.

Is dit ook geschikt voor mij niveau van IQ-test of capaciteitentest?

Voor de capaciteitentest wordt er niet gewerkt met niveaus. De nationale IQ test is ook maar een niveau. Heel Nederland doet dezelfde test die voor iedereen een andere uitslag heeft.

Hoelang kan ik dit pakket gebruiken?

De training is levenslang geldig, inclusief alle updates.

Krijg ik iets opgestuurd?

Je krijgt van ons geen post. Je kunt de gehele training online volgen op het apparaat van je keuze.

Is deze training ook geschikt voor mijn type assessment?

Je kunt je voorbereiden op onder meer SHL, Pearson, GITP, Watson Glaser en Kenexa, Meurs Q1000 test, Politietest. Je kunt je met ons assessmenttrainingsprogramma voorbereiden op alle mogelijke assessments.

Kan ik makkelijk terugvinden wat ik nodig heb?

Ja! Hoewel het om een totaalpakket gaat is het zo gestructureerd dat alles eenvoudig te vinden is.