Door het Bruynzeel assessment kunnen wij het juiste product voor onze klanten selecteren en produceren. Wij adviseren, ontwerpen, verkopen en produceren keukens, vloeren, binnen- en buitendeuren, horren en sanitair.

Inhoudsopgave
    • Het Bruynzeel assessment maakt de wens van de klant waar
    • Kan jij goed omzetten?
    • Kunnen wij samen de wensen omzetten in een arbeidsovereenkomst?
    • Niet om te zetten?
    • Het Bruynzeel assessment maakt de wens van de klant waar     Welke tak van sport binnen onze organisatie het ook betreft: wij willen de wens van de klant uitvoeren en wel tot in de puntjes.

     De klant maakt een keuze voor een product waar hij of zij jarenlang dagelijks naar moet kijken, mee moet leven en moet gebruiken. Een goed luisterend oor en het kunnen omzetten van de inventarisatie van de wens van de klant naar de uitvoering ervan is bij ons dus van uitermate groot belang. We maken onze producten zelf, dus onze vakkennis kunnen we doorgeven, maar die specifieke adviesrol wordt moeilijker. Hierom maakt een assessment standaardonderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.

     Bruynzeel Keukens

     Kan jij goed omzetten?     Jouw eerste test voer je al uit door het schrijven van jouw online sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae. Kan jij onze wensen voor de functie omzetten in de uitvoering ervan, vertel ons hoe. De meest geschikte kandidaten nodigen wij uit voor een gesprek. Daarin vertellen wij jou of wij jouw wensen uit kunnen voeren en hoe we dat kunnen.

     Goed, jij wilt dus die wensen van onze klanten verwezenlijken. Heb jij daarvoor wat nodig is en ben jij daarvoor de persoon die wij nodig hebben. Dat zien wij graag in de vorm van een assessment. Dit, samen met jouw wensen voor nu en voor de toekomst, komen wij te weten door analyse van door jou ingevulde vragenlijsten.

     Solliciteer je op een functie in één van onze winkels dan gaat het assessment verder. Een klant loopt bij ons binnen en jij inventariseert dus op basis van het verhaal de eigenlijke wensenlijst van de klant. Direct bedenk en adviseer jij de klant hoe wij deze wensen waar kunnen laten worden. Er is in jouw werk geen tijd voor overleg of rustig onder het genot van een kopje koffie de zaak nog eens heroverwegen. Je fanatasiegenen draaien gewoon op volle toeren door. Wij kijken graag mee bij een fictieve klant, laat maar zien hoe je dit oplost. Ook voor andere functies kan het zijn dat wij jou willen zien functioneren in een fictieve situatie.

     Kunnen wij samen de wensen omzetten in een arbeidsovereenkomst?     Heb jij wat nodig is om onze klanten te bedienen, dat is de centrale vraag. Door het assessment kunnen wij daar een goed gefundeerd antwoord op geven. Is dit het geval, dan zetten wij samen onze wensen om in uitvoering: je gaat aan de slag met onze interne training om alles te leren over het product.

     Ook in de toekomst kan jij groeien binnen ons bedrijf. Op ons Bruynzeel Campus staan vele opleidingen tot je beschikking. Door de analyses van het assessment kan je samen met jouw leidinggevende bekijken of jouw opleidingswensen ook uitvoerbaar zijn.

     Arbeidsovereenkomst

     Niet om te zetten?     Zijn jouw of onze wensen niet uitvoerbaar binnen ons bedrijf, dan vernietigen wij alles wat wij over jou verzameld hebben. Jij kunt in de analyses van het assessment wel ontdekking hoe jouw wensen bij een andere organisatie wel om te zetten zijn uitvoering.

     Bruynzeel maakt gebruik van Ranger Human Capital assessment 

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Bruynzeel assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen