Het Tetra Pak assessment behoudt de voedingswaarde. Wij zijn in 1951 als familiebedrijf opgericht in Zweden en tot op de dag van vandaag een Zweeds bedrijf. Sinds 1954 zijn wij ook werkzaam in Nederland. Van oorsprong verpakken wij vloeibaar voedsel met als doel de voedingswaarde en de smaak van het voedsel te behouden.

Inhoudsopgave


  • Het Tetra Pak assessment verpakt het hele proces
  • Hoe verpak jij?
  • Verpakken wij samen?
  • Verpak jij iets anders?  • Het Tetra Pak assessment verpakt het hele proces

   De verpakkingsactiviteit behoort nog steeds tot ons takenpakket. Inmiddels hebben wij ons assortiment aanzienlijk uitgebreid en bieden ook systemen voor de verwerking, verpakking en distributie van voedsel aan. Ook bieden wij dit niet meer alleen voor vloeibaar voedsel, maar voor veel meer producten. Het doel is ongewijzigd gebleven: de voedingswaarde en smaak van voedsel behouden en het overal kunnen distribueren.

   Wij hebben mensen met allerlei verschillende werkniveaus en in verschillende fases van hun leven. We willen goed voor onze medewerkers omdat we in de waarde van medewerkers geloven. Als familiebedrijf behouden wij graag onze fijne werksfeer. Daarom investeren wij ook in de groei van onze medewerkers. Alles begint bij de sollicitatieprocedure, waar een assessment deel van uitmaakt.

   logo-tetra


   Hoe verpak jij?

   Je kunt jouw motivatiebrief met curriculum vitae uploaden via de sollicitatiebutton bij een vacature op onze website. Onze recruiters kijken met veel belangstelling naar jouw motivatie en functionele geschiktheid. De beste kandidaten nodigen wij uit voor een eerste gesprek. Gaat dit gesprek goed en lijk jij bij ons te passen, dan vragen wij jou om deel te nemen aan een assessment.

   Het assessment wordt begeleid door een psycholoog en begint met allerlei vragen waaruit jouw persoonlijkheid, waarden en normen, jouw voorkeur van werken en jouw toekomstwensen kunnen worden opgemaakt. Vervolgens zal jij door meer antwoorden op vragen en een aantal testen laten zien wat jouw vaardigheden en competenties zijn. De psycholoog kan hieruit ook opmaken of jouw toekomstwensen realiseerbaar zijn en wat jouw sterke en minder sterke punten zijn. Soms is een aanvullend gesprek met de psycholoog nodig. Afhankelijk van de functie kan het nodig zijn om te zien hoe jij jouw vaardigheden in de praktijk brengt. Je gaat dan deelnemen aan een praktijksimulatie, zoals een rollenspel.


   Verpakken wij samen?

   Nadat wij de uitslag van het assessment besproken hebben, weten wij welke kandidaat het beste bij onze organisatie en binnen de functie past. Wij nodigen deze kandidaat uit voor een gesprek met de toekomstige manager. Als dat gesprek voor beide partijen naar wens verloopt, dan doen wij jou een aanbod. Mocht je niet uitgenodigd worden voor dit gesprek, maar wel goed binnen onze organisatie passen, dan bekijken we samen met jou of er een andere openstaande functie bij jou past. Gaat het gesprek met die toekomstige leidinggevende goed, dan doen wij jou alsnog een aanbod. In beide gevallen blijft de uitslag in het personeelsdossier omdat wij samen goed kunnen zien welke punten jij bij jezelf het beste aan kunt pakken om een goede ontwikkeling richting jouw ambities te kunnen maken.

   afbeelding-gesprek


   Verpak jij iets anders?

   Gaan we niet met elkaar werken, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij kunt met de uitslag van het assessment bekijken welke functie goed bij jouw profiel past en daar jouw sollicitatie-activiteiten op aanpassen. Je kunt jouw curriculum vitae met de waardevolle informatie uit de uitslag in een nieuw jasje verpakken.

   Tetra Pak maakt gebruik van Verschoor & Oudshoorn assessment.

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Tetra Pak assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen