Het Accenture assessment vormt voor ons de leidraad van het personeelsbeleid. Onder de naam Accenture lossen onze medewerkers alle bedrijfsmatige problemen voor onze relaties op. Ze signaleren (vernieuwende) kansen tijdig en adviseren de relaties hoe te handelen om deze kansen optimaal te benutten. Ook de bedreigingen lossen we tijdig op, vaak door er juist een nieuwe kans van te maken.

Inhoudsopgave   • Los jij het op met het Accenture assessment?
   • Hoe los ik het assessment op?
   • Lost het assessment iets voor mij op?
   • Wat lost het assessment voor jullie op?   • Los jij het op met het Accenture assessment?    Zoals voor elke baan, heb je om bij ons te kunnen werken bepaalde, van de functie afhankelijke, vaardigheden nodig. Van sommige vaardigheden is het voor ons van belang dat je deze bij aanvang al hebt, andere kan je onderweg leren. Je solliciteert bij een internationaal opererend bedrijf, dus met jouw talen (met name Engels) moet het in orde zijn. Dit kunnen wij objectief, aan de hand van een diploma, toetsen. Sommige vaardigheden kunnen wij vooraf alleen toetsen door gebruik te maken van een assessment. Maar je begint met een brief of email met jouw motivatie en met jouw curriculum vitae.

    Hoe los ik het assessment op?

    Voor Accenture geldt: kennis is macht. Daarom we vertellen jou op voorhand wat je te wachten staat. Je begint dus ‘machtig’ aan de test.We willen graag weten wie je bent en wat je van dingen vindt. Door allerlei vragen aan jou te stellen komen we dit te weten. Vervolgens willen we weten wat jouw vaardigheden zijn en welke vaardigheden wij met opleidingen of cursussen nog beter bij je kunnen maken. Ook daarvoor stellen wij jou vragen.

    Tot slot willen we graag weten of jij inderdaad die kansen voor onze relaties kunt signaleren en deze optimaal kunt benutten. Hiervoor geven wij jou een proefcase waarin jij jouw vaardigheden allemaal toe kunt passen. Je kunt je voorbereiden op de derde fase, maar de proefcase is dusdanig ontworpen dat de test uitgaat van geen voorbereiding. We willen namelijk een goed beeld krijgen van waar je staat in jouw ontwikkeling. Dat is immers wie je op dit moment bent.

    Hoe?

    Lost het assessment iets voor mij op?    Vanzelfsprekend krijg jij ook de uitslag van het assessment. Hierin vind jij jouw individuele analyse van mogelijkheden. Waar ben je goed in en wat kan je beter laten? Als je een vaardigheid wilt verbeteren, wat kan je dan het beste verbeteren? De vraag ‘wat zijn jouw sterke en zwakke punten’ in een sollicitatiegesprek kan jij in het vervolg bijzonder gedetailleerd beantwoorden. Eigenlijk geven wij jou dus een cadeau tijdens de sollicitatieprocedure.

    Oplossing

    Wat lost het assessment voor jullie op?    Van alle vragen en de proefcase wordt een verslag gemaakt. Uit dit verslag blijkt voor ons wie jij bent, wat jij voor ons kunt betekenen en of wij bij elkaar passen. Deze uitslag combineren wij met de objectief toetsbare vaardigheden. Met deze combinatie bekijken wij of jij inderdaad iets voor ons kan betekenen. Als dat zo is, bieden wij jou een vernieuwende kans aan binnen ons bedrijf met een advies hoe deze kans optimaal te benutten. Ook de eventueel zwakkere vaardigheden zullen wij bespreken en omvormen tot kansen voor jou. Kansen en bedreigingen signaleren en ze in een advies uitwerken is immers wat wij doen.

     

    Accenture maakt gebruikt van GEB/Gartner assessment

     

    Nog meer oefenen
    Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Accenture assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen