Het Ballast Nedam assessment bouwt met ons mee. Wij zijn een grote Nederlandse projectontwikkelaar. Wij halen onze kennis en creativiteit wereldwijd en zijn behoorlijk prestigieus, alles om hét project te kunnen realiseren.

Inhoudsopgave
    • Dankzij het Ballast Nedam assessment krijgen we de klus geklaard
    • Klaar jij de klus?
    • Klaar jij onze klus?
    • Lukt het niet?
    • Dankzij het Ballast Nedam assessment krijgen we de klus geklaard     Vanaf de eerste gedachte tot de opening zijn wij als projectontwikkelaar bij het project betrokken. Wij sturen, corrigeren en wijzigen tot dat wat we samen met onze klant in gedachte hadden gerealiseerd is.

     Zonder onze geweldige medewerkers, kunnen wij onze producten letterlijk en figuurlijk niet neerzetten. Daarom gaan wij ook tijdens de selectieprocedure net zo lang door tot we de perfecte kandidaat hebben. Gelukkig kunnen wij hierbij altijd terugvallen op de resultaten van een assessment.

     Ballast Nedam

     Klaar jij de klus?     Wij zoeken de perfecte kandidaat, dus wij bekijken alle sollicitaties en curriculum vitaes met veel zorg. We maken daarbij ook al gelijk een selectie. Heb je iets weg van de perfecte kandidaat, dan nodigen wij jou uit voor een eerste gesprek. Na dit gesprek selecteren wij de meest perfecte kandidaten en nodigen ze uit voor een assessment.

     Tijdens dit assessment stellen psychologen aan de hand van een door jou in te vullen vragenlijst vast of jij de perfecte kandidaat kunt zijn op basis van jouw karakter en (toekomst)dromen. Ook geven zij er een oordeel over of jij een teamplayer bent en wat jouw perfecte en minder perfecte punten zijn. Ze kijken ernaar of en hoe de minder perfecte punten storend voor het team kunnen zijn en hoe deze punten eventueel omgevormd kunnen worden. In dit onderdeel wordt ook jouw vakkennis getoetst.

     Jouw creativiteit kan je tijdens het laatste onderdeel laten zien. Je krijgt een concrete opdracht waar jij jouw creatieve tanden in kunt zetten. Op eenzelfde manier worden jouw commerciële kanten bekeken.

     Ben jij starter op de arbeidsmarkt, dan hebben wij leuke mogelijkheden voor jou. Het assessment ziet er dan wel iets anders uit. We willen nog steeds weten wie jij bent, maar gaan er vanuit dat wij jou tijdens jouw werkzaamheden van alles leren zodat jij die perfecte collega wordt.

     De klus klaren

     Klaar jij onze klus?     Van het assessment krijgen wij beiden een verslag waaruit duidelijk blijkt of jij binnen onze organisatie past en of jij de perfecte kandidaat bent voor de functie waarop jij gesolliciteerd hebt. Is dat zo en jij wilt nog steeds bij ons aan de slag, dan kunnen we starten.

     Over starten gesproken, wij geloven niet in een functie voor het leven. Wij stimuleren onze medewerkers om door te groeien in onze organisatie. Nog zoiets waarbij we terug kunnen vallen op het assessment. Jouw karakter en toekomstdromen hebben wij op papier. Op enig moment in de toekomst, vanuit jou of vanuit ons als organisatie, kunnen we afstemmen wat nodig is om die toekomstdromen werkelijk te laten worden.

     Lukt het niet?     Als één van ons beiden de samenwerking toch niet ziet zitten, zullen wij al jouw gegevens vernietigen. Jij kunt jezelf in de markt goed positioneren met het verslag van jouw assessment. Je weet concreet welke punten voor verbetering vatbaar zijn en hoe je dat aan kunt pakken. Je bouwt daarmee een andere toekomst voor jezelf.

     Ballast Nedam maakt gebruik van GEB/Gartner assessment.

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Ballast Nedam assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen