Het BAM Assessment geeft ons inzicht in mogelijkheden. Als grote bouwonderneming weten wij dat door inzicht mogelijkheden tot bijna magische ontwikkelingen kunnen ontstaan. Mogelijkheden die wij graag aan onze relaties voor leggen.

Inhoudsopgave
    • Het BAM assessment begeleidt jou van A tot Z.
    • Wat is jouw inzicht?
    • Wat is ons gezamenlijk inzicht?
    • Het BAM assessment begeleidt jou van A tot Z.     Wij begeleiden onze klanten gedurende het hele bouwproject en daarna nog tijdens het onderhoud. Wij vestigen ons dicht bij de klant, om het beste inzicht in de mogelijkheden te kunnen krijgen.

     Wij hebben ook graag inzicht in de mogelijkheden van onze medewerkers. Doordat wij een assessment gebruiken tijdens de sollicitatieprocedure en dit ook als slagader door het personeelsdossier laten lopen, krijgen wij optimaal inzicht in onze medewerkers.

     BAM

     Wat is jouw inzicht?     Je schrijft een brief met jouw motivatie en curriculum vitae en wij kijken ernaar. Dat is het begin van ons inzicht. Zien wij mogelijkheden voor jou, dan willen we je graag zien en met je praten. Worden de mogelijkheden die wij zien al wat magischer, dan vragen wij jou om een assessment te doen.

     Tijdens het assessment geef jij, door het invullen van uitgebreide vragenlijsten, een psycholoog uitgebreid inzicht in jouw wereld. Jouw ik, de ontwikkelingen die al doorgemaakt hebt en die je nog door wilt maken, jouw vaardigheden, werk je graag in een team of juist alleen, waar komt jouw motivatie vandaan komen allemaal aan bod. Hoe beter het inzicht is, hoe meer zicht er immers is op magische ontwikkelingen.

     Afhankelijk van de functie waarop jij gesolliciteerd hebt, kunnen wij jou ook vragen om te laten zien op welke manier jij het beste presteert. Je laat jouw beste kunnen dan zien in een voorbeeldsituatie. Voor sommige functies zijn nou eenmaal specifieke vaardigheden nodig.

     Inzicht overzicht uitzicht

     Wat is ons gezamenlijk inzicht?     Door de rapportage van het assessment krijgen wij er inzicht in of jij past binnen organisatie en binnen welke functie jij dan het beste zou passen. Wij bespreken dit met jou in een afrondend gesprek. Als wij mogelijkheden voor jou zien, geven wij jou tijdens dit gesprek ook goed inzicht in jouw arbeidsvoorwaarden.

     De rapportage laten wij vervolgens als slagader door jouw personeelsdossier lopen, omdat we hierin ook zien welke carrièremogelijkheden er voor jou zijn en hoe wij jou als bedrijf daarin kunnen stimuleren. Mocht er in de toekomst een structuurwijziging plaatsvinden, dan hebben wij ook deze rapportage om op terug te vallen. Alles om jou de meest optimale functie aanbieden.

     Mochten wij geen mogelijkheden voor jou binnen onze organisatie voor ons zien, kunnen wij vragen of wij de rapportage mogen bewaren om bij toekomstige vacatures opnieuw inzicht in jou te krijgen. Als dit niet het geval is, of jij geeft geen toestemming daartoe, dan zullen wij jouw dossier vernietigen.

     Te allen tijde krijg jij een afschrift van de rapportage voor jouw eigen administratie. Je kunt het gebruiken ter ondersteuning van jouw zoektocht naar een nieuwe baan of bekijken hoe jij jezelf beter kunt onderscheiden door jouw minder sterke punten te verbeteren. Kortom: door de rapportage krijg jij goed inzicht in jouw mogelijkheden en wellicht kunnen er magische ontwikkelingen voor jou ontstaan.

     BAM maakt gebruik van Menea assessment.

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in BAM assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen