Data is hot. Ook bedrijven hebben de toegevoegde waarde van data ontdekt. Door alles in kaart te brengen kunnen meer onderlegde oplossingen gevonden worden voor problemen. Zo ook op het gebied van de door- en uitstroom van personeel. Hierbij kun je denken aan vraagstukken zoals: wie is een goede match voor deze functie? Past de huidige medewerker wel optimaal bij zijn of haar functie? Wat zijn de kwaliteiten en capaciteiten van mijn medewerkers? Dit en nog vele andere vragen kunnen beantwoord worden aan de hand van tests, assessments en capaciteitentoetsen. Je kunt dit bijvoorbeeld meten aan de hand van een Menea assessment.


logo-menea

Inhoudsopgave


  • Over Menea
  • Advies
  • Trainingen
  • Coaching
  • Re-integratie
  • Outplacementt
  • Voorbereiden op een Menea assessment


   Over Menea
   Er zijn vele organisaties die bedrijven bijstaan op het gebied van vraagstukken. Data en antwoorden die voortkomen uit assessments zijn een goede manier om antwoorden te vergaren. Menea is een onafhankelijk Human Resources adviesbureau die dergelijke antwoorden verschaft. Hierbij ligt de nadruk op het vinden van antwoorden voor vraagstukken met betrekking tot de door- en uitstroom van personeel. Je kunt bij dit adviesbureau terecht voor zaken zoals advies, trainingen, coaching, re-integratie en outplacement. Voor al deze onderdelen is er een gepaste Menea assessment.


   Advies
   Menea levert onderlegd advies aan organisaties. De onderbouwing van het advies komt voort uit de diverse Menea assessments. Deze assessments geven een duidelijk beeld van een werknemer, team of organisatie. Op basis hiervan kan een organisatie vooruit. Daarom is dit advies onmisbaar.


   Trainingen
   Menea staat daarnaast organisaties en individuen bij door trainingen te verzorgen. Deze trainingen kunnen gaan over diverse onderwerpen. Hoe ben ik meer assertief op de werkvloer? Hoe kan ik een situatie het beste oplossen? Ook als er kwaliteiten zijn die je nog wat wilt bijscherpen, kan dit aan de hand van een Menea training. Vaak blijkt uit een Menea assessment wat nog voor verbetering vatbaar is.


   Coaching
   Menea staat niet alleen organisaties bij. Ook individuen zijn van belang voor deze adviesgroep. Daarom beschikt Menea over meerdere coaches, welke je bijstaan op verschillende gebieden. Sommige helpen je een functie te vinden die beter bij je past, anderen helpen je wanneer je moet re-integreren op de arbeidsmarkt.


   Re-integratie
   Wanneer je na lange tijd weer terugkeert op de arbeidsmarkt, is er sprake van re-integratie. Logischerwijs kun je hierbij wel wat ondersteuning gebruiken. Menea helpt je hierbij. Dit vergroot de kans dat je zo snel mogelijk weer een baan kunt vinden.


   Outplacement
   We spreken van outplacement wanneer een adviesbureau helpt bij het vinden van een nieuwe baan. Alle adviezen, cursussen en dergelijken vallen onder deze term. Ook een Menea assessment kan je verder helpen. Deze brengt bijvoorbeeld jouw capaciteiten in kaart, waarna je op zoek kunt gaan naar de functie die hier het beste op aansluit. Tevens weet je meteen de eigenschappen die nog voor verbetering vatbaar zijn.


   Voorbereiden op een Menea assessment
   Op een Menea assessment kun je jezelf uitstekend voorbereiden. Zo vind je op onze assessment training  diverse tests en toetsen die grote mate overeenkomen met de tests die je bij Menea kunt verwachten. Zo ben je er zeker van dat je goed geprepareerd bent voor de toets. Immers staat er nogal wat op het spel. Het kan je een nieuwe baan opleveren. Genoeg reden om hier goed voor te oefenen, dus.   Nog meer oefenen voor een Menea assessment
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

capaciteitentestsoefenen.com is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met ( Eelloo) of enig ander assessmentbureau of werkgever. Dus bij ons kun je anoniem en onafhankelijk werken aan je voorbereiding.

Artikelen in Menea assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen