Het Belastingdienst assessment geeft vertrouwen. Wie kent ons niet, alleen al van de jaarlijks terugkerende aangifte inkomstenbelasting die jij tijdig bij ons in moet dienen of de toeslag die wij maandelijks aan jou uitbetalen.

Inhoudsopgave
    • Vertrouwen in het Belastingdienst assessment
    • Ben jij te vertrouwen?
    • Vertrouwen wij elkaar?
    • Geen vertrouwen in elkaar?
    • Vertrouwen in het Belastingdienst assessment     Onze organisatie zorgt alle taken die met belastingheffing en –uitbetaling te maken hebben. Van de relatief eenvoudige controle van een goed ingevuld inkomstenbelastingformulier, controle bij de douane tot opsporing van fraude. Wij nemen al onze beslissingen op basis van juiste en complete informatie.

     Wij zijn ook graag juist en compleet geïnformeerd over onze medewerkers. Voor onze medewerkers kunnen wij stuk voor stuk onze handen in het vuur steken. Wij hebben van hen allemaal namelijk een Verklaring omtrent het Gedrag in het personeelsdossier zitten. Zonder deze verklaring kan er geen dienstverband bij ons zijn.

     Bij onze selectieprocedure voor nieuwe medewerkers zijn wij ook graag goed geïnformeerd. Dit is de reden dat wij vrijwel altijd gebruik maken van een assessment voordat wij een dienstverband met een sollicitant aangaan.

     Belastingdienst

     Ben jij te vertrouwen?     Dat er geen reden tot twijfel daaraan bestaat, blijkt wel uit de verklaring omtrent het gedrag die voor jou is afgegeven. Uit jouw brief met curriculum vitae blijkt voor ons dat jij op het eerste gezicht geschikt bent om bij ons te komen werken. Heb jij een afstand tot de arbeidsmarkt, reageer dan ook. We kijken wat we voor jou kunnen doen. Na de eerste selectieronde zullen wij de meest geschikte sollicitanten vragen mee te werken aan een assessment.

     Zoals gezegd zijn wij graag compleet geïnformeerd over onze medewerkers, dus vragen wij jou nog net jouw pincode niet. Een volgende vragenlijst heeft betrekking op jouw verleden en in hoeverre jij het opleidingsniveau hebt dat wij vragen. Psychologen voeren op deze vragenlijsten een analyse uit en brengen daarna gedetailleerd verslag uit over jou, wat je kunt en wat je wilt. Je hoeft niet nerveus deze test in te gaan, je kunt geen fouten maken. We onderzoeken alleen waar jij staat.

     Voor sommige vacatures gaan we verder en kijken we hoe je doet wat je zegt te kunnen. Dit kan met een fictieve casus of met een fictief adviesgesprek.

     Vertrouwen

     Vertrouwen wij elkaar?     Van het assessment wordt een gedetailleerd verslag gemaakt. Gelukkig maar, want dan zijn wij compleet geïnformeerd. Wij kunnen beiden zien of je geschikt bent voor de functie en om de tafel gaan voor de verdere mogelijkheden. Bij akkoord van ons beiden, kan je bij ons beginnen in een nieuwe baan.

     Aan de hand van de bevindingen in het assessment kunnen wij samen nu of in de toekomst bekijken welke ontwikkelingen jij door moet maken om te groeien binnen onze organisatie. Desnoods met behulp van een nieuwe proefcasus kunnen we in de toekomst bekijken of jij jezelf voldoende ontwikkeld hebt voor een andere functie of wat je daar nog voor nodig hebt. In ieder geval blijft het rapport, met jouw sterke en minder sterke punten, voor altijd in jouw personeelsdossier.

     Geen vertrouwen in elkaar?     Als we geen match hebben, zullen wij dit dossier vernietigen. Jijzelf hebt een document met een betrouwbare beschrijving van jezelf, jouw sterke en minder sterke punten. Je kunt met vertrouwen in jezelf deze punten aanhalen bij een andere sollicitatie.

     Belastingdienst maakt gebruik van  Eelloo assessment

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Belastingdienst assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen