Vandaag de dag voldoet een CV plus een goed geschreven motivatiebrief allang niet meer als je een goede functie in de wacht wilt slepen. Deze dienen vooral om het eerste kaf van het koren te scheiden. Hierna zul je nog een aantal dingen moeten doen voordat je een baan in de wacht kunt slepen. Eén onderdeel is een capaciteitentest waarin verschillende vaardigheden, die belangrijk zijn voor de functie, worden getest. Zo is het mogelijk dat je een Eelloo assessment moet maken tijdens het sollicitatieproces. Deze kun je alvast oefenen via onze assessment training.


logo-eelloo

Inhoudsopgave


  • Over Eelloo
  • Eelloo analogieën
  • Eelloo Classificeren
  • Eelloo Diagrammen
  • Eelloo Lezen
  • Eelloo Cijferreeksen
  • Eelloo Rekenen
  • Eelloo Sommen
  • Eelloo Figuurreeksen
  • Eelloo Kubussen
  • Eelloo Woordenschat
  • Voorbereiding op een Eelloo assessment


   Over Eelloo
   Aan de hand van een mix van psychologie, technologie, data en wetenschappelijke modellen tracht Eelloo organisaties en werknemers verder te helpen in hun ontwikkeling. Capaciteitentests zijn hierbij van groot belang. Werknemers leren zo zichzelf beter kennen: wat zijn hun positieve en negatieve kanten? Welke functie past het best bij hen? Ook voor organisaties zijn de uitkomsten van deze toetsen interessant. Het vergroot de kans dat een nieuwe medewerker ook daadwerkelijk de beste match is met de functie.


   Eelloo analogieën
   Een Eelloo assessment kan op meerdere manieren je vaardigheden in kaart brengen. Bij deze test worden paren met woorden aan je voorgelegd, waarbij aan jou de taak is het verband te ontdekken. Deze Eelloo assessment is een test op het gebied van verbale intelligentie.


   Eelloo Classificeren
   Een volgende Eelloo assessment op het gebied van verbale intelligentie is de classificeren test. Hier krijg je een tekst voorgeschoteld waarna je vragen over deze test moet beantwoorden. Gekeken wordt naar je niveau op het gebied van begrijpend lezen.


   Eelloo Diagrammen
   Tijdens je werk kun je verbanden en conclusies moeten ontdekken in bijvoorbeeld diagrammen. Tijdens deze Eelloo assessment wordt getest hoe sterk je hier in bent.


   Eelloo Lezen
   Goed kunnen lezen en een tekst volledig kunnen doorgronden, het is een vereiste voor menig baan. Daarom zul je een dergelijke Eelloo assessment vaak moeten uitvoeren tijdens het sollicitatieproces. Je leest een tekst waarna er vragen over de tekst volgen.


   Eelloo Cijferreeksen
   Tijdens een cijferreeks wordt gekeken hoe goed de persoon is in het ontdekken van patronen. Dit zegt iets over het vermogen om nieuwe informatie te creëren gebaseerd op oude informatie.


   Eelloo Rekenen
   Niet voor elke baan is het van belang dat je goed kunt rekenen. Maar bij de banen waarbij het wel van belang is, is rekenen ook gelijk een groot onderdeel. Vandaar deze Eelloo assessment. Jouw rekenvaardigheid wordt middels deze toets in kaart gebracht.


   Eelloo Sommen
   Een andere manier om jouw rekenvaardigheid in kaart te brengen middels een Eelloo assessment, zijn sommen. Hierbij gaat het vooral om jouw hoofdrekenvaardigheden.


   Eelloo Figuurreeksen
   Ook bij deze Eelloo assessment is het van belang om patronen te herkennen, alleen wordt hierbij gebruik gemaakt van diverse figuren.


   Eelloo Kubussen
   Ruimtelijk inzicht is niet iedereen gegeven. Daarom is deze test van groot belang voor werkgevers. Zo krijgen zij meteen een beeld van het ruimtelijke inzicht van de kandidaat voor een baan. Deze toets kun je oefenen via onze assessment trainingen.


   Eelloo Woordenschat
   Tot slot is een goede algemene ontwikkeling van groot belang voor menig werkgever. Een uitstekend vocabulaire zegt veel over de algemene intelligentie van iemand.


   Voorbereiding op een Eelloo assessment
   Voorbereiden op een Eelloo assessment kun je het beste doen via onze assessment trainingen Hier vind je tests en toetsen die vergelijkbaar zijn met de testen die je maakt tijdens een Eelloo assessment. Door deze te maken zul je beter voorbereid zijn op de vragen die je krijgt tijdens een dergelijke toets.


   Nog meer oefenen voor het Eelloo assessment
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

capaciteitentestsoefenen.com is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met ( Eelloo) of enig ander assessmentbureau of werkgever. Dus bij ons kun je anoniem en onafhankelijk werken aan je voorbereiding.

Artikelen in eelloo-assessment

<a data-quiz="QJSND3DT9" data-type=4 href="https://www.quiz-maker.com/QJSND3DT9">Loading...</a><script>(function(i,s,o,g,r,a,m){var ql=document.querySelectorAll('A[quiz],DIV[quiz],A[data-quiz],DIV[data-quiz]'); if(ql){if(ql.length){for(var k=0;k<ql.length;k++){ql[k].id='quiz-embed-'+k;ql[k].href="javascript:var i=document.getElementById('quiz-embed-"+k+"');try{qz.startQuiz(i)}catch(e){i.start=1;i.style.cursor='wait';i.style.opacity='0.5'};void(0);"}}};i['QP']=r;i[r]=i[r]||function(){(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)})(window,document,'script','//cdn.poll-maker.com/quiz-embed-v1.js','qp');</script>

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen