Het Berenschot assessment wijst de weg. Wij zijn een wereldwijd adviesbureau op alle gebied voor een grote diversiteit aan bedrijven.

Inhoudsopgave
    • Het Berenschot assessment is onze reisgids
    • Hoe reis jij?
    • Volg je onze reisgids?
    • Reis je anders?
    • Het Berenschot assessment is onze reisgids     Wij geven bedrijven en overheidsinstellingen advies op allerlei gebied. Wij zetten echter wel een extra streep onder de mogelijkheden en consequenties voor het personeel. Juist door onze specifieke kennis over de branche waarin het betreffende bedrijf werkzaam is, zullen wij het personeel altijd op de voorgrond zetten. Bijvoorbeeld door net die extra cursus of persoonlijke begeleiding kunt u door effectievere inzet van het personeel betere prestaties verwezenlijken.

     Wij kunnen deze adviezen geven doordat wij ons personeelsbeleid zelf volledig op orde hebben en ook op orde houden. Wij volgen ons eigen advies en maken dan ook gebruik van een assessment tijdens de sollicitatieprocedure.

     Berenschot

     Hoe reis jij?     Het door jou ingevulde digitale sollicitatieformulier met curriculum vitae beoordelen wij op basis van enerzijds vakbekwaamheid, maar ook de kennis van de branche waarin jij advies gaat geven. De beste kandidaten ontmoeten wij dan voor een eerste gesprek. Op basis van dit gesprek selecteren wij opnieuw en nodigen de beste kandidaten uit voor een assessment. Om elke mogelijke discussie omtrent vriendjespolitiek te voorkomen, laten wij een andere partij het assessment uitvoeren.

     Het assessment begint met een psychologische test, waaruit informatie over jouw, jouw dromen voor de korte en voor de lange termijn en jouw innerlijke motivatie naar voren komt. Vervolgens wordt aan de hand van een vragenlijst vastgesteld waar jij op dit moment op kennisgebied staat, zowel qua vaardigheden als qua kennis van de branche waarmee jij in de functie wilt gaan werken.

     Je wordt binnen onze organisatie geacht mee te denken met de klant en, samen met een team van collega’s, een totaaladvies te kunnen uitbrengen. Nou, geef daar maar een voorbeeld van in de vorm van een concrete situatie die jou voorgelegd wordt. Die situatie werk je volledig uit en presenteer je vervolgens aan de fictieve klant. Ook deze situatie wordt geanalyseerd.

     Volg je onze reisgids?     Het gehele assessment wordt uitgewerkt en vertelt ons of jij binnen onze organisatie past en waar je binnen onze organisatie pas qua kennisniveau. Past dit binnen de vacature waarop je gesolliciteerd hebt, dan praten we verder over arbeidsvoorwaarden en jouw startdatum.

     Wij geloven dat ons personeel start op een beginstation en aan het einde van zijn of haar carrière aankomt op het eindstation. Waar dat eindstation is en hoe je er komt, hangt van jou af. Wij plannen graag deze reis met jou. Het assessment kan ons daarbij goede inzichten geven.

     Start to follow

     Reis je anders?     Als na het assessment blijkt dat een andere kandidaat net iets beter bij ons past dan jij, volg jij een andere weg dan de onze. Wij zorgen voor vernietiging van jouw gegevens, maar blijft het uitgewerkte assessment tot jouw beschikking houden.

     Bij uitstek staat in dit dossier welke route jij kunt nemen om jouw dromen op korte en langere termijn waar te maken. Je kunt het dossier ook nu nog zien als jouw persoonlijke reisgids.

     Berenschot maakt gebruik van  Ixly assessment

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Berenschot assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen