Op vele vlakken ontkom je niet meer aan assessments zoals een Ixly assessment. Aan de hand van dergelijke tests worden jouw kwaliteiten en vaardigheden in beeld gebracht. Dit kan voor een specifieke functie zijn, maar inmiddels ondergaan ook HAVO en VWO studenten Ixly assessments. Deze tests kunnen uit diverse onderwerpen bestaan, van lezen tot rekenen. Je kunt je op een Ixly assessment voorbereiden via www.capaciteitentestoefenen.com. Hier vind je vele vergelijkbare tests. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.


logo-ixly

Inhoudsopgave


  • Over Ixly
  • Ixly ACT assessments
  • Ixly Cijfermatige assessments
  • Ixly verbaal redeneren
  • Ixly programma HAVO/VWO selectie
  • Voorbereiden op een Ixly assessment


   Over Ixly
   In 2005 werd Ixly opgericht, waarbij het doel was om organisaties bij te staan bij allerlei vraagstukken. Veelal wordt dit gedaan aan de hand van een Ixly assessment. Ook software wordt voor diverse vraagstukken ingezet. Op basis van de data die gegenereerd wordt via deze tests en software helpt Ixly organisaties op uiteenlopende manieren. Hierbij ontwikkelen ze de psychometrische testen zelf, waarna derde partijen hiervan gebruik mogen maken. Niet alleen helpt dit bedrijf organisaties. Ook scholieren, studenten en werkzoekenden kunnen veel profijt hebben van het maken van een Ixly assessment.


   Ixly ACT assessments
   Onder de ACT assessments van Ixly vallen vier disciplines: begrijpend lezen, verbaal redeneren, numeriek redeneren en abstract redeneren. Vier disciplines die belangrijk kunnen zijn voor een bepaalde functie. Tijdens een Ixly assessment wordt beoordeeld hoe goed je scoort op deze punten. Plus- en minpunten zullen naar voren komen.   Ixly Cijfermatige assessments

   Naast de ACT assessments zijn er tevens de reguliere assessments. Eén hiervan is de cijfermatige assessment. Zoals de naam al aangeeft, heb je hier te maken met een test die draait om cijfers. Doel van de test is om te zien hoe jij omgaat met cijfers. Als er bijvoorbeeld een tabel aan je gepresenteerd wordt, weet jij dan deze cijfers te gebruiken om nieuwe conclusies te trekken? Zo wordt jouw cijfermatig inzicht in kaart gebracht.


   Ixly verbaal redeneren

   Ook op basis van tekst moet je in staat zijn om conclusies te trekken. Dit is de punt van een Ixly assessment zoals verbaal redeneren. Je krijgt een tekst voorgeschoteld, waarna je aan de hand van de tekst een aantal stellingen naar behoren dient te beantwoorden.


   Ixly programma HAVO/VWO selectie
   Naast organisaties en professionals, staat Ixly ook potentiële HAVO en VWO studenten bij. Immers hebben zij ook de behoefte om te weten bij welke richting hun kwaliteiten het beste passen. Daarnaast is het van belang om in beeld te brengen wat hun capaciteiten zijn en of er mogelijkheden tot groei zijn.   Voorbereiden op een Ixly assessment

   Het fijne aan een Ixly assessment is dat je hier jezelf prima op kunt voorbereiden. Zo vind je op www.capaciteitentestoefenen.com diverse oefentests met vergelijkbaar materiaal. Hierdoor ben je optimaal voorbereid op een Ixly assessment. Immers kan een dergelijke test van groot belang zijn voor bijvoorbeeld je carrière of je schoolcarrière. Hoe beter je een Ixly assessment maakt, hoe groter de kans is dat je een bepaalde functie scoort. En dat is waar het tenslotte om draait, toch? Daarom is het slim om via Capaciteitentestoefenen.com jezelf optimaal voor te bereiden op een Ixly assessment.   Nog meer oefenen voor een Ixly assessment
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

capaciteitentestsoefenen.com is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met ( Eelloo) of enig ander assessmentbureau of werkgever. Dus bij ons kun je anoniem en onafhankelijk werken aan je voorbereiding.

Artikelen in Ixly assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen