Door het Bol.com assessment krijgen wij blije klanten. Wij zijn een internetwinkel die op vrijwel alle gebied onze klanten uit Nederland en België bedient. Door altijd open en bereikbaar te zijn, kunnen wij dit optimaal doen.

Inhoudsopgave
    • Het Bol.com assessment maakt plaatjes compleet
    • Wat is jouw plaatje?
    • Passen wij in hetzelfde plaatje?
    • Geen goed plaatje?
    • Het Bol.com assessment maakt plaatjes compleet     Sommige klanten willen lekker vanuit hun luie stoel shoppen terwijl andere behoefte hebben aan een stuk advies bij hun aankoop. Wij zijn van alle markten thuis. Bij ieder product hebben wij productomschrijvingen en ervaringen van anderen aangegeven. Wil een klant persoonlijk advies, dan hebben wij mogelijkheden om online met één van onze verkoopmedewerkers contact op te nemen. Tevreden klanten, daar worden wij blij van.

     Alles wat we doen, staat of valt met goede medewerkers. Goede medewerkers worden niet alleen gevormd door de vakkennis of de mate waarin zij de klant centraal stellen. Goede medewerkers zijn ook tevreden medewerkers. Dit is de reden dat wij een assessment gebruiken tijdens de selectieprocedure van nieuwe medewerkers.

     bol.com

     Wat is jouw plaatje?     Jouw avontuur bij ons begint met jouw online sollicitatie met curriculum vitae. Wij bekijken deze en nemen contact met jou op om telefonisch, samen met jou, te bekijken of er een klik is en of wij hetzelfde denken over de functie. Als dat zo is, kan jij gelijk aan de slag met een online-assessment.

     In het online-assessment zit een psychologische test en een test van wat je kan verwerkt. Wij krijgen dus een compleet beeld van jou als persoon, wat jou tevreden maakt, jouw servicecapaciteit en vakkennis. Je kunt dit doen vanuit huis of een door jou uit te kiezen andere plek. Ga er rustig voor zitten en wees eerlijk, alleen dan krijgen we allemaal goede testresultaten. Je kunt deze test niet goed of fout doen. Als de resultaten van deze tests ook binnen ons plaatje passen, nodigen wij jou uit voor een gesprek bij ons op kantoor. We vragen jou om voor dit gesprek een concrete situatie voor te bereiden zodat wij kunnen zien hoe jij daarop reageert.

     Passen wij in hetzelfde plaatje?     Bij ons op kantoor bespreken wij met jou wat de bevindingen van het online-assessment zijn en kijken we naar jouw manier van handelen in de door jouw voorbereidde situatie. We gaan ook in op de functie waarop jij gesolliciteerd hebt en of jij in dit plaatje past.

     Binnen onze organisatie is er een plaatje van iedere afdeling. Uit jouw assessments is ook gebleken in hoeverre jij in de toekomst kunt groeien, wat daarvoor nodig is en in welk plaatje je dan zou passen. Door jezelf te ontwikkelen kunnen wij ook groeien en ons steeds opnieuw aanpassen aan de veranderende inzichten en wensen van de klanten. We willen immers steeds in het plaatje van de klant blijven passen.

     Online assessment

     Geen goed plaatje?     Als wij er samen niet uitkomen, vernietigen wij jouw complete dossier. Jij hebt een uitgebreid verslag in jouw bezit waarin jij omschreven staat. Een perfecte basis voor een herziening van jouw curriculum vitae of inhoud van jouw toekomstige sollicitatiebrieven. Wil je toch een andere branche in, dan geeft het verslag jou inzicht wat jouw vaardigheden zijn die je het beste (verder) kunt ontwikkelen.

     Bol.com maakt gebruik van HRorganizer assessment.

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Bol.com assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen