Door het British American Tobacco (BAT) assessment weten we meer over de gebruikte ingrediënten. Ingrediënten om onze klanten meer keuze te geven vanuit verschillende merken.

Inhoudsopgave
    • Het British American Tobacco (BAT) assessment maakt ons product gezonder
    • Wat voor ingrediënt ben jij?
    • Ben jij ons juiste ingrediënt?
    • Het verkeerde ingrediënt voor ons?
    • Het British American Tobacco (BAT) assessment maakt ons product gezonder     Vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn we altijd op zoek naar steeds minder schadelijke manieren voor het roken van tabak en gebruik van nicotine. Een uitdaging waar we in het hele bedrijf iedere dag aan werken.

     Bij ons werken bestaat dus niet alleen maar uit het maken van producten voor de klant. Onze medewerkers denken actief en creatief mee naar gezondere oplossingen. Om hiervoor de juiste mensen te krijgen, vertrouwen wij bij onze sollicitatie- en herplaatsingsprocedures op de uitslag van een assessment.

     British American Tobacco

     Wat voor ingrediënt ben jij?     Maak ons eerst enthousiast over jou door ons een brief te sturen waarom jij ons juiste ingrediënt bent en voeg jouw curriculum vitae daarbij. Vervolgens vul je een online een vragenlijst in waaruit wij op kunnen maken of jij binnen onze organisatie past en wat je allemaal kan. Hierna begint de echte sollicitatieprocedure, althans als wij op basis van deze informatie denken dat jij inderdaad ons ingrediënt kunt worden.

     Telefonisch lichten wij de functie waarop jij gesolliciteerd hebt toe en vragen jou de nodige vragen. Een gesprek dus wat je elders wellicht onder het genot van een kopje koffie met jouw toekomstige leidinggevende in een spreekruimte voert. Gaat dit gesprek voor beide partijen goed, dan volgt de volgende vragenlijst. Hieruit maken wij op onder welke omstandigheden jij binnen een organisatie op jouw top kunt functioneren en of jouw toekomstige collega’s daar zich ook in kunnen vinden.

     Blijkt dat wij nog steeds met elkaar door een deur kunnen, dan ga je een dagje op pad in de vorm van een assessment. Tijdens deze dag willen we graag zien dat jij ook echt bent en werkt zoals je tijdens eerdere tests hebt gezegd. Je gaat nu ook in gesprek met de leidinggevende van de functie die jij ambieert.

     Ingrediënten

     Ben jij ons juiste ingrediënt?     Op basis van alle tests, het assessment en de gesprekken hebben wij een compleet beeld van jou en jouw mogelijkheden bij ons. Kan jij ons team versterken, dan doen wij jou een aanbod.

     Alle bevindingen die we verzameld hebben zullen wij koesteren in jouw personeelsdossier. Koesteren omdat het ons niet alleen belangrijke informatie voor nu, maar ook voor de toekomst biedt. Naar welke functie kan jij binnen ons bedrijf doorgroeien en welke gerichte bijscholing heb jij daarvoor nodig? Gaan we reorganiseren of herstructureren, naar welke functie of richting kunnen we dan voor jou uitkijken? Het zijn vragen waar antwoord op gegeven wordt in onze bevindingen.

     Het verkeerde ingrediënt voor ons?     Mocht blijken dat wij niet bij jou passen of besluiten wij op een andere manier niet met elkaar door te gaan, dan zullen wij alle stukken vernietigen.

     Wij verstrekken jou wel een afschrift van de verzamelde gegevens. Je kunt hierdoor zien op welke functies bij andere bedrijven jij juist wel of juist niet kan solliciteren. Ook heb je een ontwikkelingsperspectief van jezelf in handen. Wij geven jou zo dus de ingrediënten voor een toekomst voor jou.

     British American Tobacco (BAT) maakt gebruik van GEB/Gartner assessment.

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in British American Tobacco (BAT) assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen