Door Buurtwerk.nl assessment komen mensen uit de wijk dichter bij elkaar. Wij werken in een aantal gemeenten om de buurten in die gemeenten voor alle bewoners gezelliger en leefbaarder te maken.

Inhoudsopgave
    • Buurtwerk.nl assessment brengt mensen in gesprek
    • Praat jij mee?
    • Praten wij samen?
    • Zijn we uitgepraat?
    • Buurtwerk.nl assessment brengt mensen in gesprek     Wij zijn actief aanwezig en ook bekend in de wijk, waardoor wij makkelijker en tijdig de zorgen en problemen binnen de wijk kunnen signaleren. Het zijn niet alleen maar problemen, natuurlijk genieten we er samen met de buurtbewoners ook van als een door ons geïnitieerd project afgerond is en we zien dat het werkt.

     Onze teams van medewerkers bestaan professionals en vrijwilligers. Daarnaast zouden wij ons werk niet kunnen doen zonder de buurtbewoners zelf. De werkzaamheden gaan van een luisterend oor bieden tot een traject opzetten om veel voorkomende problemen voor de jeugd vroegtijdig te signaleren en daarmee te proberen te voorkomen. Wij willen graag kunnen bouwen op de betrouwbaarheid van onze medewerkers. Dit is niet alleen de betrouwbaarheid dat jij jouw afspraken nakomt, maar ook of je betrouwbaar bent in jouw doen en laten. Je komt immers veel in contact met buurtbewoners. Hierom is een eis om bij ons te mogen werken, dat je een Verklaring omtrent het Gedrag kunt overleggen. Het spreekt voor zich dat je als medewerker van veel markten thuis moet zijn. Om een goede keuze uit nieuwe kandidaten maken wij daarom gebruik van een assessment.

     Buurtwerk logo

     Praat jij mee?     Als jij binnen onze veelzijdige organisatie aan de slag wilt, reageer dan op een vacature op onze site. Voldoe je aan de functie-eisen, dan nodigen wij jou uit voor een gesprek. Naar aanleiding van onze bevindingen uit dit gesprek, vragen wij jou deel te nemen aan een assessment.

     Tijdens dit assessment krijg je een gigantische vragenlijst, waaruit jouw persoonlijkheid en jouw wensen voor nu en voor de toekomst blijken. Ook wordt duidelijk hoe het komt dat jij iedere dag opnieuw met een dosis motivatie aan jouw werkzaamheden begint. Sommige vaardigheden moet je nou eenmaal hebben om bij ons te kunnen werken en die toetsen we ook tijdens het assessment. Door de enorme diversiteit van werkzaamheden kan het zijn dat wij jou vragen om een gesprek met een fictieve buurtbewoner te voeren. Hoe ga jij hierin te werk en los je eventuele problemen op.

     Meepraten

     Praten wij samen?     Zodra de uitslag van het assessment binnen is, overleggen wij intern. Hierna nemen wij contact met jou op om een afspraak te maken. Is de uitslag positief voor ons, dan bespreken wij met jou wanneer je kunt beginnen. Uit het assessment blijkt ook welke toekomst jij binnen ons bedrijf zoekt. We bespreken wanneer de tijd voor verandering daar is met jou wat de mogelijkheden verder in ons bedrijf voor jou zijn.

     Zijn we uitgepraat?     Blijkt het toch niet te gaan werken tussen ons, dan verwijderen wij jouw gegevens uit ons bestand. Jij hebt wel duidelijk voor ogen waar binnen welke functie jij optimaal kunt functioneren en welke opleidingen je kunt doen om jouw functiemogelijkheden uit te breiden. Hoe dan ook, je hebt duidelijker voor ogen bij welke bedrijf en voor welke functies jij wel degelijk in gesprek kan.

     Buurtwerk.nl maakt gebruik van LTP assessment

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Buurtwerk.nl assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen