Tegenwoordig ontkom je er niet meer aan: een assessment. Als je gaat solliciteren voor een functie, is de kans groot dat je deze moet maken. Immers is dit voor werkgevers de beste manier om te zien in welke maten jouw vaardigheden overlappen met de vereiste competenties voor een functie. Een voorbeeld hiervan is de LTP assessment. Voor deze LTP assessment kun je oefenen aan de hand van de diverse tests die te vinden zijn via onze assessment training.


logo-LTP

Inhoudsopgave


  • Over LTP
  • LTP Abstracte Matrix Test
  • LTP Verbale Relaties Test
  • LTP Abstracte Figuren Test
  • LTP Syllogismen Test
  • LTP Numerieke Vaardigheden Test
  • LTP Cijferreeksen Test
  • LTP Vaardigheden Test
  • Waarom oefenen?
  • Voorbereiden op een LTP assessment


   Over LTP
   LTP levert assessments voor zowel organisaties als individuen. Voor een individu is het van belang om de eigen kwaliteiten en vaardigheden in beeld te brengen. Zo kun je zien welke functies bijvoorbeeld het beste bij je passen, wat je plus- en minpunten zijn, op welke fronten je nog kunt doorgroeien en nog veel meer. Organisaties hebben behoefte aan data voor bepaalde vraagstukken. Hierbij kun je denken aan de zoektocht naar een nieuwe werknemer voor een bepaalde functie.


   LTP Abstracte Matrix Test
   Bij een dergelijke LTP assessment worden acht figuren aan je getoond, waarbij een patroon te bespeuren valt. Aan jouw de taak om dit patroon te ontdekken. Aan de hand van deze test kan een werkgever zien in hoeverre je abstract en conceptueel kunt nadenken. Ook jouw ruimtelijk inzicht wordt zo in beeld gebracht.


   LTP Verbale Relaties Test
   Bij deze LTP assessment krijg je een tekst te lezen. Na het lezen van de tekst dien je een aantal stellingen na behoren te beantwoorden. Op deze manier worden jouw begrijpend lezen vaardigheden in beeld gebracht. Je toont aan dat je informatie uit tekst op een correcte manier kunt gebruiken.


   LTP Abstracte Figuren Test
   Je krijgt bij deze LTP assessment een aantal figuren te zien die een reeks vormen. Aan jou de taak om te raden welke figuur hier logischerwijs op volgt. Niet alleen toon je op deze manier aan in welke mate je abstract kunt redeneren, maar ook je ruimtelijk inzicht komt aan bod.


   LTP Syllogismen Test
   Een syllogisme bestaat uit drie zinnen. De eerste twee zinnen zijn de premisse, waarna de derde zin een conclusie is uit deze twee zinnen. Aan jou de taak om de juiste conclusie te trekken louter gebaseerd op de eerste twee zinnen.


   LTP Numerieke Vaardigheden Test
   Ook jouw cijfermatige inzicht kan op diverse manieren getest worden aan de hand van een LTP assessment. Eén daarvan is de numerieke vaardigheden test. Aan de hand van diverse cijfers dien je informatie te ontleden.


   LTP Cijferreeksen Test
   Tijdens deze test krijg je een aantal cijfers in een reeks te zien. Vervolgens dien jij het hierop logisch volgende cijfer in te vullen. Zo toon jij jouw cijfermatig inzicht.


   LTP Vaardigheden Test
   Bij een LTP assessment zoals de vaardigheden test komen diverse kwaliteiten en capaciteiten aan bod. Doel is om jouw vaardigheden in kaart te brengen. Dit is interessant voor potentiële werkgevers. Zij kunnen deze overlappen met de vereiste competenties voor een functie, zodat ze kunnen zien in welke mate je een goede match bent.


   Waarom oefenen?
   Een LTP assessment brengt niet alleen maar je kwaliteiten en vaardigheden in beeld. Vaak is een LTP assessment onderdeel van het sollicitatieproces. Werkgevers gebruiken deze test om te zien in welke mate je een geschikte kandidaat bent voor een functie. Ze zoeken de beste matches. Daarom is het van belang om goed voorbereid te zijn op een LTP assessment. Het kan je potentieel een baan opleveren. Van tevoren goed oefenen is een manier om goed voorbereid te zijn.


   Voorbereiden op een LTP assessment
   Als je jezelf wilt voorbereiden op een LTP assessment, kan dit via onze assessment training. Hier vind je uiteenlopende soorten testen welke te vergelijken zijn met een LTP assessment. Of het nu gaat om je rekenvaardigheden, cijfermatig inzicht of je verbale redenatie, je kunt het voor je test oefenen via deze site.   Nog meer oefenen voor een LTP assessment
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

capaciteitentestsoefenen.com is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met ( Eelloo) of enig ander assessmentbureau of werkgever. Dus bij ons kun je anoniem en onafhankelijk werken aan je voorbereiding.

Artikelen in LTP assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen