Het Capgemini assessment verandert mee. Wij adviseren en assisteren op uw locatie bij het veranderen van uw organisatie om uw prestaties te verbeteren. Ook houden wij na de verandering de vinger aan de pols.

Inhoudsopgave
    • Het Capgemini assessment is de essentie
    • Wat is jouw essentie?
    • Ben jij essentieel voor ons?
    • Niet essentieel?
    • Het Capgemini assessment is de essentie     Mensen zijn voor iedere organisatie de essentie. Niet alleen de klanten, maar vooral het personeel. Wij adviseren en helpen bedrijven, met behulp van technologische oplossingen, te veranderen en de bedrijfsprocessen te optimaliseren waarbij wij de essentie niet uit het oog verliezen.

     Binnen onze organisatie zijn onze medewerkers ook onze essentie. Vanaf jouw eerste werkdag ligt er bij ons een wereld van ontwikkelings- en uitdiepingsmogelijkheden voor jou open. Hierom, maar ook om een juiste beslissing omtrent het aannemen van medewerkers te nemen, maken wij standaard gebruik van een online-assessment.

     Capgemini

     Wat is jouw essentie?     Je hebt een leuke vacature op onze site gevonden. Wat nu? Je vult ons sollicitatieformulier online in en vult aan met jouw curriculum vitae. Wij bekijken de door jouw gegevens en bellen je op en stellen je wat vragen. We vragen jou een online assessment te doen.

     Wij hebben dit online assessment specifiek gemaakt voor de functie waarop jij solliciteert. Alleen zo krijgen wij inzicht in jou als persoon, wat jouw motiveert, wat je allemaal kan en of je over vaardigheden die je in die specifieke functie nodig hebt beschikt. We krijgen daarnaast een beeld van hoe ambitieus je bent. Ben je erg nerveus, dan kan je oefenen voor dit assessment. Aan de andere kant, waarom zou je oefenen? Het zijn vragen en tests die jij, als je geschikt bent voor de functie, zo inkopt. Bovendien heeft iedereen zijn sterke en minder sterke punten. Je kunt dit assessment doen waar je wilt, het enige vereiste is dat je over een computer met stabiele internetverbinding beschikt.

     Zodra wij de rapportage van jouw assessment binnen hebben en deze sluit aan bij onze wensen, dan nodigen wij jou uit voor een gesprek met jouw mogelijk toekomstige teamleider. Doel van dat gesprek is of jullie elkaar liggen en een inschatting maken of je goed in het team zou liggen.

     Essentie

     Ben jij essentieel voor ons?     Het assessment heb je dus met voor ons positieve bevindingen doorlopen. Was het gesprek met de teamleider aangenaam, ga dan bij ons aan de slag. De reden om jou een assessment te laten doen was niet alleen maar om te bekijken of jij op dit moment binnen onze organisatie past, maar ook om te bekijken of we jou een toekomstperspectief elders in de organisatie kunnen bieden. De rapportage van het assessment vormt een perfect beginpunt voor deze discussie.

     Assessment

     Niet essentieel?     Je hebt het assessment doorlopen, maar de bevindingen sluiten niet aan bij onze wensen of er is geen klik met de leidinggevende. Helaas, dan kom je niet bij ons binnen. Wij vernietigen dan wel al jouw gegevens en onze bevindingen over jou. Wij geven jou de rapportage van het assessment mee. Het is immers een perfecte weergave van alles wat met jou te maken heeft. Het vormt jouw essentie.

     Capgemini maakt gebruik van HRorganizer assessment

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Capgemini assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen