Het Catharina Ziekenhuis assessment zorgt voor goede zorg. Wij zijn één van de zeven Santeon ziekenhuizen. Als groep willen wij de zorg in Nederland naar nieuwe hoogten laten stijgen.

Inhoudsopgave
    • Het Catharina Ziekenhuis assessment zorgt goed voor ons.
    • Zorg jij goed?
    • Gaan we voor elkaar zorgen?
    • Zorgen we op een andere manier voor elkaar?
    • Het Catharina Ziekenhuis assessment zorgt goed voor ons.     Wij geven iedere dag alles om onze patiënten zo goed mogelijk te verzorgen. Niet alleen de medische zorg is hier van belang. Net even die extra aandacht of dat glaasje water kunnen al verschil voor onze patiënten uitmaken. Onze patiënten kunnen op alle gebieden op ons rekenen.

     Onze medewerkers zorgen goed voor onze patiënten en verdienen zelf dus ook goede zorg vanuit onze organisatie. Dit begint al tijdens de sollicitatieprocedure, door met behulp van een assessment de medewerker op de plaats te krijgen waarin hij of zij zich het prettigste voelt.

     Catherina Ziekenhuis

     Zorg jij goed?     Om jou als medewerker bij ons onder de aandacht te krijgen, stuur je ons digitale sollicitatieformulier met curriculum vitae in. Wij kijken serieus naar iedere reactie en maken een voorselectie. De geselecteerde kandidaten voeren eerst een gesprek met de teamleider. Bij wederzijds goedvinden, wordt een tweede gesprek gepland waarin wij jou onder andere vragen om een assessment te doen.

     Dit assessment bestaat uit het een vragenlijst en een aantal tests. Hier wordt belangrijke informatie uit gefilterd die betrekking heeft op jou innerlijk, jouw passies en jouw kunnen. Er blijkt snel of jij bent wat wij in ons personeel zoeken. Zoals iedereen heb jij niet alleen punten waarop jij uitblinkt, maar ook punten van jezelf die voor verbetering vatbaar zijn. We weten graag welke. Afhankelijk van de functie waarop jij solliciteert, kan een aanstellingskeuring nog onderdeel uitmaken van de procedure.

     Zorgen

     Gaan we voor elkaar zorgen?     Als uit het assessment en uit de eventuele aanstellingskeuring groen licht komt, volgt een gesprek om de formaliteiten af te ronden. Belangrijk hierin is wel dat je een Verklaring Omtrent het Gedrag moet kunnen overleggen. Je werkt met onze patiënten, dus jouw integriteit en betrouwbaarheid mogen niet ter discussie staan. Zonder deze verklaring kan je niet bij ons zorgen. Kan je dit, dan wachten wij vol verwachting jouw eerste werkdag af.

     Wij zijn een opleidingsziekenhuis. We hebben dus volop mogelijkheden, voor alle vakgebieden, om door te leren om jouw kennis te verbreden of jouw functie uit te diepen. Uit het assessment blijken jouw passies en ambities. Wij gebruiken het assessment dan ook als aanknopingspunt bij het gesprek over jouw verdere ontwikkeling en dit gesprek voeren wij jaarlijks met jou.

     Voor elkaar zorgen

     Zorgen we op een andere manier voor elkaar?     Als blijkt dat deze vacature jou niet op het lijf geschreven is, is het beter de sollicitatieprocedure te beëindigen. Regelmatig hebben wij vacatures binnen ons ziekenhuis. Als jouw voorkeur wel naar een baan de zorg uitgaat, kunnen wij jouw gegevens bewaren voor een andere (toekomstige) vacature. Jij geeft hierin aan wat prettig voor jou is: wil je ons toch nog als werkgever in een andere functie of helemaal niet meer. Kies je voor het laatste, dan zullen wij jouw gegevens vernietigen. In ieder geval beschik jij over een mooi rapport, waarmee jij uitermate goed kunt zorgen voor een goede toekomst voor jezelf.

     Catharina Ziekenhuis maakt gebruik van Ixly assessment

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Catharina Ziekenhuis assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen