Het CEVA assessment haalt zorgen weg. Wij nemen alle logistieke zorgen van onze klanten weg door oplossingen te bedenken en te implementeren.

Inhoudsopgave
    • Gedegen oplossingen dankzij het CEVA assessment
    • Ben jij voor ons een zorg minder?
    • Bedenken we voortaan samen de oplossingen?
    • Wat als deze kwestie niet is opgelost?
    • Gedegen oplossingen dankzij het CEVA assessment     De vervoers-, opslag- of andere logistieke zorg kan niet groot genoeg zijn. Het is voor ons een uitdaging om het op te lossen voor onze klant. Onze klanten kunnen zich zo met de kern van hun bedrijfsvoering bezighouden.

     Wij houden ons ook graag met de kern van onze bedrijfsvoering bezig. Dit geldt ook ten aanzien van onze selectieprocedure. We maken daarom gebruik van een assessmentbureau die ons deze zorg uit handen neemt.

     CEVA

     Ben jij voor ons een zorg minder?     Wij leren je kennen door wat jij ons vertelt in jouw sollicitatiebrief met curriculum vitae. Worden we nieuwsgierig naar de rest van jou en lijk je een geschikte kandidaat, dan nodigen wij jou uit bij ons op kantoor. Na dit gesprek volgt een interne selectieronde en de beste kandidaten benaderen wij voor een assessment.

     Hierin neemt het assessmentbureau onze zorg over en neemt het assessment bij jou af. Aan de hand van vragenlijsten en tests wordt een duidelijk beeld van jou geschetst. Wat brengt jou in beweging en wat niet, wat kunnen we van jou verwachten, zakelijk en privé en wat wil je bereiken in het leven. Hiernaast wordt gekeken naar jouw huidige competenties, waarin jouw specialisatiemogelijkheden liggen en welke werkzaamheden jij beter niet in jouw functie tegen kan komen.

     Zorg minder

     Bedenken we voortaan samen de oplossingen?     Het assessmentbureau maakt een uitgebreid verslag, waaruit duidelijk wordt of wij er beiden gelukkig van worden om met elkaar verder te gaan. Is dit het geval, dan bespreken we de verdere functie-inhoud en kan je aan het werk.

     In het verslag van jouw assessment zijn ook jouw doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden weergegeven. Wij bieden onze medewerkers alle kansen om zichzelf verder te ontwikkelen door cursussen of opleidingen. Bij jezelf ontwikkelen blijft het dan niet, want je hebt bovendien alle kansen om te groeien binnen ons bedrijf en op te klimmen op jouw carrièreladder.

     Oplossing

     Wat als deze kwestie niet is opgelost?     Als blijkt dat jij niet geschikt bent voor de specifieke functie waarop je gesolliciteerd hebt, maar wel binnen ons bedrijf past, kunnen wij de uitslag van jouw assessment bewaren. Mocht er op dit moment of op een ander moment in de toekomst een andere vacature komen waar jouw profiel helemaal in past, nemen wij contact met jou op. Je kunt dan alsnog bij ons terecht voor die baan.

     Heb jij afscheid van ons genomen en wil je ook niet meer voor ons werken, dan vernietigen wij alles.

     In beide gevallen heb jij dé oplossing voor jouw toekomstige sollicitatieproblematiek in handen. Je kunt bij uitstek benoemen wat jouw sterke punten zijn en je hierdoor laten inspireren in jouw motivatiebrieven of in jouw curriculum vitae. Ook kan je gerichter gaan zoeken naar vacatures waarbij jouw profiel wel op moet vallen. Wil je jezelf beter in de markt plaatsen, dan kan je de vaardigheden, die je volgens het assessment beter niet in jouw functie kon hebben, beter ontwikkelen door opleidingen en cursussen.

     CEVA maakt gebruik van Vidacto assessment

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in CEVA assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen