Zowel als huidig werknemer bij een bedrijf als  wanneer je op zoek bent naar een baan, zul je er waarschijnlijk wel een keer te maken mee krijgen: een assessment. Een voorbeeld hiervan is een Vidacto assessment. Voor werkgevers bieden deze assessments interessante mogelijkheden. Zo brengen ze niet alleen de kwaliteiten van huidige werknemers in kaart, maar stelt een Vidacto assessment ook bedrijven in staat om beter geschikte kandidaten te vinden voor een functie. Daarom maken vele bedrijven gebruik van assessments zoals die van Vidacto. Hieronder kun je meer lezen over het Vidacto assessment.


logo-vidacto

Inhoudsopgave


  • Over Vidacto
  • Assessments
  • Training
  • Coaching
  • Organisatieontwikkeling
  • Cijferreeksen
  • Figuurreeksen
  • Verbale analogieën
  • Voorbereiding op een Vidacto assessment


   Over Vidacto
   Vidacto staat bedrijven bij op het gebied van de in- en afstroom van medewerkers. Zowel voor het testen van huidige medewerkers als het determineren van de geschiktheid van sollicitanten kun je de assessments van Vidacto gebruiken. Deze brengen de kwaliteiten van een medewerker in kaart, waardoor een bedrijf beter onderlegde beslissingen kan nemen. Dit biedt ook medewerkers en sollicitanten mogelijkheden. Door hier bijvoorbeeld goed voor te oefenen kun je een baan scoren dan wel eerder in aanmerking komen voor promotie. Voor een Vidacto assessment kun je oefenen via onze assessment training.


   Assessments
   Aan de hand van een Vidacto assessment breng je de vaardigheden en kwaliteiten van huidige en potentiële medewerkers in kaart. Wie functioneert er naar behoren? Wie kan er doorstromen naar een betere functie? Wie van de sollicitanten zou een goede match zijn voor deze functie? Op deze vragen en meer krijg je antwoorden aan de hand van een Vidacto assessment.


   Training
   Vidacto helpt ook individuen verder vooruit. Het doel is altijd om het meeste uit je te halen. Iedereen heeft potentie, maar niet iedereen weet precies hoe hij of zij deze potentie moet gebruiken. Trainingen kunnen je daarbij helpen. Daarnaast kunnen trainingen je helpen om je vaardigheden optimaal te gebruiken.


   Coaching
   Vidacto kan je tevens individueel bijstaan middels coaching. Coaches geven je de handvaten om bijvoorbeeld te werken aan je verbeterpunten. Hierin staan ze je bij. Daarnaast tonen ze je welke functies bij je zou  kunnen passen, mocht je twijfels hebben over je huidige loopbaan.


   Organisatieontwikkeling
   Niet alleen op individueel niveau staat Vidacto klaar voor een bedrijf. De hele organisatie kan profijt hebben van een Vidacto assessment. Door individuen en teams te optimaliseren, kan een bedrijf meer uit zichzelf halen.


   Cijferreeksen
   Eén van de onderdelen die deel uit kan maken van een Vidacto assessment zijn de cijferreeksen. Hierbij worden een reeks cijfers getoond. Aan jou de taak om het missende cijfer in te vullen. Hiermee toon je jouw cijfermatig inzicht.


   Figuurreeksen
   Daarnaast kunnen figuurreeksen een onderdeel zijn van een test. Het principe is ongeveer hetzelfde als bij de cijferreeksen maar dan met figuren. Je krijgt een reeks figuren te zien, waarna jij moet bepalen welk figuur hierop volgt. Dit toont ruimtelijk en abstract inzicht.


   Verbale analogieën
   Tot slot zijn er de verbale analogieën. Hierbij worden zinnen getoond waarbij iets staat tot een ander onderwerp. Aan jou de taak om het verband te leggen.


   Voorbereiding op een Vidacto assessment
   Het goed uitvoeren van een Vidacto assessment kan je een hoop voordeel opleveren. Ten eerste levert het je zelfkennis op, want je krijgt een goed overzicht van jouw eigen capaciteiten. Als werknemer kun je jouw potentie en doorgroeimogelijkheden etaleren. Het kan je dus een mooie promotie opleveren. En als sollicitant kan een goed gemaakt Vidacto assessment je een baan opleveren. Een goede voorbereiding is in dit geval absoluut het halve werk. Bereid je optimaal voor met de testen van onze assessment training.


   Nog meer oefenen voor een een Vidacto assessment
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

capaciteitentestsoefenen.com is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met ( Eelloo) of enig ander assessmentbureau of werkgever. Dus bij ons kun je anoniem en onafhankelijk werken aan je voorbereiding.

een banner voor de artikelen over de capaciteitentest training

Artikelen in Vidacto assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen