Door CW assessment kunnen wij het vertellen. Wij zorgen ervoor dat onze relaties zichtbaar en herkenbaar zijn voor hun relaties. Dit kan door de manier van inrichten van het kantoor, tot autobelettering of reclames in een lichtzuil langs de weg. Wij gaan tot het uiterste voor onze relaties.

Inhoudsopgave


  • Wij zijn grenzenloos door het CW assessment
  • Welke grenzen heb jij?
  • Pas jij binnen onze grenzen?
  • Pas je niet binnen de grenzen?  • Wij zijn grenzenloos door het CW assessment

   Dankzij het CW assessment kennen wij geen grenzen. Nou ja, hooguit de grenzen die onze relaties aangeven. Wij zorgen ervoor dat onze relaties zichtbaar zijn zonder daarbij dat wat onze relatie nou juist maakt uit het oog te verliezen. Herkenbaarheid door juist de kracht van onze relaties te laten zien dus.

   Onze medewerkers krijgen, binnen de grenzen van de relatie, alle vrijheid om de vertellen wat onze relaties willen vertellen. We denken mee van het begin tot het eind en zorgen ook dat de productie van het eindproduct goed verloopt. Dit vergt van onze medewerkers dan ook veel inlevingsvermogen en creativiteit. Om ons hiermee volop bezig te kunnen houden, baseren wij ons aannamebeleid van medewerkers in grote mate op een assessment.

   afbeelding-herkenbaarheid


   Welke grenzen heb jij?

   Vertel ons in een brief met curriculum vitae wat jouw grenzen zijn en wek onze nieuwsgierigheid daarin op. We nodigen jou dan uit om jou te leren kennen. Althans een eerste indruk, want het echte leren kennen doen wij aan de hand van een assessment. Dit is dan ook gelijk de volgende stap in de selectieprocedure.

   Jij vertelt tijdens het assessment uitgebreid wie jij bent, wat je leuk vindt om te doen en wat niet, hoe je het liefste werkt en hoe juist niet en waar jij de drive vandaan haalt om iedere dag weer 100% van jezelf te geven. De antwoorden op deze vragen vertel jij door het invullen van een vragenlijst. Door jouw antwoorden komen wij er ook achter wat je allemaal al kan en waarin we jou kunnen begeleiden om dat te verbeteren.

   Jouw creativiteit en inlevingsvermogen kan jij bewijzen door het voorbereiden van een advies voor een fictieve relatie. Je leest je in en bedenkt en beschrijft het advies. Het advies voldoet volledig aan de wens van de klant en laat de identiteit van de klant volledig ongemoeid. Het is het werk dat je straks dagelijks gaat doen, dus voor jou en voor ons dé mogelijkheid om te zien of jij goed functioneert.


   Pas jij binnen onze grenzen?

   Dit uitgebreide assessment vertelt ons dus of jij binnen onze organisatie past als teamlid en of jij creatief genoeg bent. Ben je dit, dan nodigen wij jou uit om jouw mogelijkheden binnen ons bedrijf te bespreken. Het rapport van het assessment zal ons beiden vertellen of er in de toekomst doorgroeimogelijkheden voor jou zijn en wat jij daar eventueel nog voor moet leren.

   afbeelding-toekomst


   Pas je niet binnen de grenzen?

   Pas je niet binnen onze organisatie of stellen wij te hoge eisen aan jouw creativiteit, dan gaan we niet met elkaar verder. Wij vernietigen jouw complete dossier. Jij hebt wel een afschrift van de uitslagen van het assessment. Je hebt hiermee een goede basis om de grenzen van jouw eigen kunnen te benoemen in jouw curriculum vitae en jouw ideale baan te vinden.

   CW maakt gebruik van HRorganizer assessment

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in CW assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen