De Brauw & Blackstone assessment wijst de weg. Als juridisch advies- en advocatenbureau geven wij onze relaties over de gehele wereld op maat gesneden advies. Advies waarvoor wij geregeld één van onze lokale partners inschakelen. Vertrouwd voor onze cliënt, maar wel met onze expertise.

Inhoudsopgave


  • Partners door De Brauw & Blackstone assessment
  • Wat voor partner ben jij?
  • Ben jij onze partner?
  • Liever ergens anders een partner?  • Partners door De Brauw & Blackstone assessment

   Wij werken met veel partners omdat zij nou eenmaal beter op de hoogte zijn van de gewoonten op de locatie van de cliënt. Ook beschikken zij op locatie over een netwerk waardoor de contacten met de lokale instanties en onze cliënt optimaal kunnen verlopen. Onze expertise ondersteunt ze in het behalen van het optimale resultaat.

   Wij zien onze eigen medewerkers ook als partners. Voor partners moet je goed zorgen en dat doen wij ook voor onze medewerkers. Wij zijn altijd op zoek naar experts op allerlei gebied. Daar het goed beoordelen van potentiële nieuwe partners een vak apart is, maken wij tijdens onze sollicitatieprocedures altijd gebruik van de expertise van een assessmentbureau.

   afbeelding-sollicitatie


   Wat voor partner ben jij?

   Je kunt via onze website reageren op een vacature. Wij beoordelen jouw brief met curriculum vitae en bekijken of we verder met jou willen praten en nodigen jou dan uit voor een eerste gesprek. Even kijken of ons eerste gevoel klopt. Blijkt dit het geval, dan vragen wij jou om deel te nemen aan een assessment.

   Aan de hand van allerlei vragen en een paar kleine tests kan het assessmentbureau ons vertellen wie jij bent, wat je leuk vindt en wat niet, waar jij de energie vandaan haalt om iedere dag 100% van jezelf te geven, of je een teamplayer bent, welke capaciteiten jij al volledig ontwikkeld hebt en welke nog ontwikkeld kunnen worden en wat jouw sterke en minder sterke punten zijn.

   Vervolgens krijg je een case voorgelegd waarin jij laat zien wat het voor jou is om er 100% voor te gaan en welk resultaat dat dan oplevert. Ook presenteer je de resultaten. Onze vragen omtrent jouw vaardigheden en werkniveau worden hiermee beantwoord.


   Ben jij onze partner?

   Na het assessment hebben we een goed beeld van jou gekregen en of jij binnen onze organisatie past. Is dit het geval, dan bespreken wij dat graag met jou in een gesprek. Het assessment heeft ons ook een beeld gegeven van jouw toekomstmogelijkheden binnen ons bedrijf en de acties die jij daarvoor nog moet ondernemen. Het rapport blijft dus altijd onderdeel van jouw personeelsdossier.

    

   afbeelding-rapport


   Liever ergens anders een partner?

   Wil wij toch niet verder met elkaar, dan vernietigen wij jouw dossier. Je hebt het assessment echter niet voor niets gedaan. Je ontvangt een rapportage waarin jij objectief kunt vinden voor welke functie jij in de wieg gelegd bent, bij welke werkwijze jij 100% kunt functioneren. Je kunt jouw curriculum vitae dus goed onderbouwd updaten. Ook kan je concreter gaan zoeken naar een nieuwe uitdaging op de arbeidsmarkt en zelfverzekerder een sollicitatiegesprek ingaan. Een vraag als ‘wat zijn jouw sterke punten’ is voor jou nu gesneden koek. Wil je bij gaan leren, dan heb je de richting waarin zo gevonden, het rapport wijst je de weg.

    

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in De Brauw & Blackstone assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen