Ambitieus dankzij het Dura Vermeer assessment. Wij zijn een groot Nederlands bouwbedrijf met grote ambities: binnen 3 jaar tot de top 3 van vernieuwers van Nederland behoren. In de afgelopen 160 jaar hebben we onszelf gebouwd tot wat we nu zijn: groot als bedrijf, maar onze cultuur blijft die van een familiebedrijf.

Inhoudsopgave


  • Dura Vermeer assessment gaat voor de toekomst
  • Ben jij beton?
  • Ben jij ons beton?
  • Geen beton voor ons?  • Dura Vermeer assessment gaat voor de toekomst

   Wij willen nu bouwen en vernieuwen, juist om de toekomst zeker te stellen. Respect voor mens, milieu en maatschappij staan bij ons hoog in het vaandel. Het zijn ook onze grootste uitdagingen: hoe bereiken we iedere keer weer het maximale leef- of werkgenot in een wereld waar elke minuut extra reistijd er één teveel met dit respect.

   Onze medewerkers zijn het beton waarmee wij bouwen. Gedegen vakkennis, maar ook het vermogen om inventief een nieuwe uitdaging te benaderen en natuurlijk met plezier de uitdaging volgens de wens van de klant uitvoeren. Alles samen met een team waarin iedereen zich prettig voelt. Dit is voor onze medewerkers vanzelfsprekend. Om te bekijken of onze sollicitanten deze vanzelfsprekendheid delen, maken wij gebruik van een assessment tijdens onze sollicitatieprocedures.

   logo-dura-vermeer


   Ben jij beton?

   Je kunt bij ons solliciteren door jouw brief met curriculum vitae te uploaden op onze site. Met interesse of jij binnen onze cultuur past en of je over de juiste vakkennis beschikt, bekijken wij jouw gegevens. Lijkt er een match te kunnen zijn, dan nodigen wij jou uit voor een gesprek. Is de klik er in dit gesprek, dan vragen wij jou om deel te nemen aan een assessment.

   Je begint het assessment met vragen over jezelf te beantwoorden. Psychologen analyseren jouw antwoorden en geven op basis hiervan een gedegen weergave van wie je bent, hoe je het liefste werkt en wat we van je kunnen verwachten. Het assessmentbureau kent onze bedrijfscultuur en weet als geen ander of jij daar jezelf in kunt zijn.

   Vervolgens bekijken psychologen jouw antwoorden op vragen en tests om jouw competenties te beoordelen. Ook wordt uit deze analyse duidelijk welke kwaliteiten jij hebt en welke kwaliteiten je nog verder kunt ontwikkelen en wat daar eventueel voor aanvullende cursussen voor nodig zijn. Bij bepaalde functies willen we ook ontdekken hoe jij jouw capaciteiten benut en de eventueel minder ontwikkelde capaciteiten ondervangt. Dit kan in de vorm van rollenspellen of in de vorm van een fictieve uitdaging die jij op papier voor de klant uit gaat werken.


   Ben jij ons beton?

   Wij krijgen de analyses van de psychologen te zien en bespreken dat, na intern overleg, met jou. Als je binnen onze cultuur past en je hebt de juiste capaciteiten, dan kunnen we het gaan hebben over jouw salaris en eerste werkdag bij ons. De analyse gebruiken we gedurende jouw carrière bij ons vaker. Wil jij jezelf ontwikkelen en doorgroeien, dan kunnen we de juiste mogelijkheden hiervoor in de analyse vinden.

   afbeelding-eerste-werk-dag


   Geen beton voor ons?

   Pas jij niet binnen onze cultuur of is er een andere reden waarom wij of jij niet verder willen, dan verwijderen wij jouw gegevens uit onze bestanden. Jij kunt met een uitgebreide analyse van jezelf in handen zelfverzekerder reageren op vacatures binnen andere bedrijven. Jij kunt bouwen aan jouw toekomst met het beton van het assessment.

   Dura Vermeer maakt gebruik van Ranger Human Capital assessment 

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Dura Vermeer assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen