Goed verpakt met het Elopak assessment. Wij zijn produceren kartonnen verpakkingen voor veel vloeibare levensmiddelen. Ook leveren wij verpakkingssystemen aan klanten die onze verpakkingen gebruiken. Onze vestigingen en relatiebestanden strekken zich uit over de gehele wereld.

Inhoudsopgave


  • Dankzij het Elopak assessment kunnen wij verpakken
  • Verpak jij?
  • Verpakken wij samen?
  • Geen verpakking voor jou?  • Dankzij het Elopak assessment kunnen wij verpakken

   Als internationaal verpakkingsbedrijf nemen wij onze verantwoordelijkheid voor het steeds duurzamer produceren van onze producten. Onze ambitie hierin is om geen enkele negatieve invloed op het milieu uit te oefenen. Onze uitdagingen hierbij liggen niet alleen binnen ons eigen bedrijf, maar ook bij onze leveranciers en klanten. Wij werken hierin samen met elkaar om te gaan voor een duurzame verpakking.

   Samenwerken is voor ons erg belangrijk. Niet alleen met onze leveranciers en klanten, maar vooral ook met onze medewerkers. De samenwerking tussen collega’s wereldwijd maakt juist dat iedere individuele werknemer het verschil kan maken. We helpen onze medewerkers daarbij door ze op de juiste plek te zetten en een behoorlijke hoeveelheid carrièremogelijkheden aan te bieden. Wij worden daarbij geholpen doordat wij gebruik maken van een assessment tijdens de sollicitatieprocedure.

   logo-elopak


   Verpak jij?

   Alles heeft een begin en bij ons begin je door te online te solliciteren op een voor jou geweldige functie. Je legt ons in jouw brief uit waarom en geeft ons extra informatie via jouw curriculum vitae. Wij maken op basis hiervan een eerste selectie en nodigen de beste kandidaten uit voor een gesprek. De volgende stap is een assessment.

   We willen alles van je weten en vragen jou dus van alles over jezelf, jouw ideale manier van werken en hoe we jou kunnen blijven motiveren. Vervolgens vertel je ons wat je allemaal kan en wat jouw zakelijke toekomstdromen zijn. Dat doe je door een aantal vragen te beantwoorden en een aantal tests te doen. Ja, hier komen zwakkere punten van jou uit, maar wij weten ook dat iedereen zwakkere punten heeft. Voor een aantal functies willen we ook graag zien dat je het kunt. In dit geval doe je mee aan een aantal rollenspellen of bedenk je een oplossing voor een uitdaging.


   Verpakken wij samen?

   Wij krijgen beiden de resultaten van het assessment. Nadat wij de resultaten intern hebben besproken, gaan we met jou om de tafel. Vinden wij allebei dat je bij ons goed zit, dan kunnen we jouw contract ondertekenen. Zien wij doorgroeimogelijkheden voor jou of geef je ze zelf aan, dan bekijken we de te ondernemen acties aan de hand van het assessment. Wil je bijleren, ook dan geeft het assessment de goede weg aan.

   afbeelding-contract


   Geen verpakking voor jou?

   Wij bieden onze medewerkers veel carrièremogelijkheden. Ben jij dus niet onze ideale kandidaat voor deze functie, dan kunnen wij in overleg met jou kijken of er een andere vacature is waar jij beter op je plek zit. Bij de beoordeling hiervan baseren wij ons natuurlijk op de resultaten van het assessment. Mochten we gewoon niet bij elkaar passen, dan gaan we niet verder en vernietigen wij jouw dossier.

   Jij kunt jouw toekomstige sollicitatiebrieven een geheel andere verpakking geven: eentje die je gebaseerd hebt op de resultaten van jouw assessment.

   Elopak maakt gebruik van Ranger Human Capital assessment 

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Elopak assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen