Door Fujifilm assessment wordt het vastgelegd. Zo zijn we begonnen, met fotografie. Inmiddels zijn we een groot concern met vestigingen over de hele wereld, waarvan er een aantal in Nederland zijn. Fotografie is niet meer ons enige product, we hebben ons assortiment aanzienlijk uitgebreid.

Inhoudsopgave


  • Het Fujifilm assessment geeft ongelofelijk veel mogelijkheden
  • Welke mogelijkheden heb jij?
  • Kunnen wij iets met jouw mogelijkheden?
  • Kunnen we niets met elkaar?  • Het Fujifilm assessment geeft ongelofelijk veel mogelijkheden

   Door continu onderzoek naar nieuwe producten en oplossingen hebben wij inmiddels een behoorlijk uitgebreid assortiment in de markt gezet. Dit blijft niet beperkt tot producten voor en rondom fotografie, maar strekt zich bijvoorbeeld ook al uit tot de medische wetenschap.

   Bij ons werken een grote diversiteit aan mensen. Mensen die wij koesteren en stimuleren om met ons mee te groeien. Niet alleen door de verschillende vakgebieden, maar ook door onze internationale aanwezigheid bieden wij onze medewerkers tal van carrièremogelijkheden. Als je bij ons werkt, ligt de wereld letterlijk aan jouw voeten. Om een goede inschatting van potentiële nieuwe medewerkers te maken, maken wij gebruik van een assessment.

   logo-fujifilm


   Welke mogelijkheden heb jij?

   Heb je een uitdagende vacature bij één van onze vestigingen gevonden, solliciteer dan online met een motivatie en curriculum vitae. Je hebt de eerste stap gezet en wij laten je snel weten of je door de selectie heen bent gekomen en de tweede stap kan zetten. Wij nodigen jou hiervoor dan uit op kantoor. Gaat het gesprek goed en zijn wij beide aan de derde stap toe, dan vragen wij jou om een assessment te doen.

   Tijdens het assessment laat jij zien wie je bent en waarom jij de juiste kandidaat voor ons bent door vragen te beantwoorden. Uit deze vragenlijst concludeert het assessmentbureau ook of jij binnen onze organisatie past. Met nog meer vragen en een aantal testen wordt vastgesteld wat jouw capaciteiten en vaardigheden zijn en welke ontwikkelingen wij van jou in de toekomst kunnen verwachten. Als je gesolliciteerd hebt voor bepaalde functies, dan vragen wij jou ook om ons te laten zien hoe jij dan functioneert. Je gaat dan deelnemen aan een rollenspel of krijgt een probleem voorgeschoteld en wordt geacht dit op te lossen. Van tevoren wordt aan jou verteld of dit ook een onderdeel van het assessment is.


   Kunnen wij iets met jouw mogelijkheden?

   Uit het assessment blijkt of jij binnen onze organisatie past. Is dit het geval, dan doen we samen stap 4: we bekijken je ook geschikt bent voor de functie waarop jij gesolliciteerd hebt. Is dat zo, dan volgt de laatste stap: je bent binnen. Ben je niet geschikt voor die betreffende functie, maar wel voor een andere openstaande functie, dan ben je wat ons betreft ook binnen. Het assessment heeft jouw ontwikkelingsmogelijkheden ook onderzocht. Daarom grijpen we terug op het assessment zodra zo’n kans zich voordoet.

   afbeelding-kans


   Kunnen we niets met elkaar?

   Pas jij niet binnen onze organisatie, dan gaan we niet verder met elkaar op pad. Wij vernietigen jouw dossier. Jij kunt jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt uitbreiden door goed naar de resultaten van jouw assessment te kijken en jouw acties daarop aan te passen. Je kunt die specifieke cursus gaan volgen, zodat een toekomstige werkgever wel mogelijkheden voor jou ziet. Of je kunt juist bekijken bij welk functieprofiel jij het beste aansluit.

   Fujifilm maakt gebruik van Ixly assessment

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Fujifilm assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen