Dankzij het Geldrop-Mierlo assessment woon je prettig. Onze gemeente is op 1 januari 2004 ontstaan uit een fusie tussen Geldrop en Mierlo. Inmiddels wonen er rond de 40.000 mensen in onze gemeente. Wij zijn onderdeel van de Brainport-regio en werken daarin samen met de bedrijven, het onderwijs en kennisinstellingen aan betere mogelijkheden voor ondernemers.

Inhoudsopgave


  • Het Geldrop-Mierlo assessment maakt het verschil
  • Hoe maak jij het verschil?
  • Maken wij samen het verschil?
  • Verschillen we van mening?  • Het Geldrop-Mierlo assessment maakt het verschil

   Gecentreerd in één gebouw zijn wij met al onze medewerkers continu op zoek naar mogelijkheden om ons gemeente verder uit te bouwen als fijne plek om te zijn. Een plek waar iedereen zijn of haar stem mag laten horen en het gevoel heeft dat er ook geluisterd wordt.

   Zonder een team van medewerkers die zich volledig voor onze doelen inzetten, kunnen we het niet. Onze gemeente wordt gedragen door onze medewerkers en wij dragen op onze beurt onze medewerkers. Zo vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Om een goede inschatting te maken of een sollicitant binnen ons team past, maken wij gebruik van een assessment.

   logo-geldrop-mierlo


   Hoe maak jij het verschil?

   Laat van je horen door het sollicitatieformulier via onze site in te vullen en jouw curriculum vitae mee te sturen. Een goede motivatie doet wonderen, want op basis van jouw motivatie maken wij een eerste selectie. De beste kandidaten komen bij ons voor een gesprek. In dit gesprek bespreken wij hoe jij verschil kunt maken in de functie waarop jij gesolliciteerd hebt. De beste kandidaten gaan naar de volgende ronde die bestaat uit het maken van een assessment.

   Het assessment kan je op een voor jou strategische plek online maken. Het assessment bestaat uit vragen en testen. De vragen en testen zijn deels standaard en deels aanpast aan de functie waarop jij gesolliciteerd hebt. Uiteindelijk rolt hieruit wat jouw persoonlijkheid is, wat jou motiveert om het verschil te maken, of jij binnen onze organisatie past en wat jouw vaardigheden en capaciteiten zijn om dit te doen. Ook heb je laten zien of en zo ja welke mogelijkheden voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling jij voor jezelf ziet. Natuurlijk komen we ook achter jouw sterke punten en nog sterk te maken punten. Geen zorgen, iedereen heeft punten die voor verbetering vatbaar zijn.


   Maken wij samen het verschil?

   Dankzij het digitale verslag van het assessment hebben we een goed beeld van jou gekregen. Met dit beeld kunnen wij, na intern overleg, naar jou terugkoppelen of wij samen met jou het verschil willen maken. Is dit het geval, dan kan je beginnen. Zoals gezegd stimuleren wij persoonlijke van vaktechnische ontwikkeling bij onze medewerkers. Op basis van het verslag kunnen wij samen goed inschatten met welke ontwikkeling we beginnen.

   afbeelding-verslag


   Verschillen we van mening?

   Oordelen wij dat jij toch niet binnen onze organisatie past of dat je niet geschikt ben voor de functie, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij hebt voor jezelf een duidelijke, objectieve weergave van jezelf waarmee je aan de slag kunt. Je weet voor welke functies jij bij uitstek geschikt bent en kan dat in jouw sollicitatiebrief benadrukken. Een aanpassing van jouw curriculum vitae zou voor jezelf ook het verschil in een sollicitatieprocedure kunnen maken.

   Geldrop-Mierlo maakt gebruik van  HRorganizer assessment. 

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Geldrop-Mierlo assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen