Het Gemeente Haarlemmermeer assessment brengt het beste naar boven. Wij zijn ontstaan door het droogmalen van het Haarlemmermeer. Het droogmalen was afgerond in 1852 en het drooggemalen gebied werd in 1855 een gemeente, onze gemeente. Van oudsher is onze gemeente een landbouwgemeente. Na de opkomst van de glastuinbouw en de bouw van Schiphol zijn hier vele andere (internationale) bedrijven aan toegevoegd.

Inhoudsopgave


  • Het Gemeente Haarlemmermeer assessment luistert naar iedereen
  • Luister jij?
  • Luisteren wij samen?
  • Luisteren we niet naar elkaar?  • Het Gemeente Haarlemmermeer assessment luistert naar iedereen

   Wij luisteren continu naar de wensen van onze bewoners en de binnen onze gemeente gevestigde bedrijven. Samen met onze bewoners en ons bedrijfsleven proberen we steeds meer verbetering te krijgen in de woon- en werkbeleving. Hierbij blijven we ook oog houden voor het verleden door onze historie onaagetast te houden.

   Onze medewerkers staan iedere dag weer voor deze uitdaging. Zij kijken telkens weer op een creatieve manier naar mogelijkheden die onmogelijk leken. Alles met het belang van onze inwoners en ons bedrijfsleven in het centrum van onze oplossingen. Om hiervoor de beste mensen aan te trekken, maken wij bij onze selectieprocedure gebruik van een assessment.

   logo-gemeente-haarlemmermeer


   Luister jij?

   Je solliciteert via onze site met een motivatiebrief voorzien van jouw curriculum vitae. We willen graag lezen waarom jij nou precies deze functie wilt en natuurlijk waarom wij nou precies jou moeten kiezen. Eerst gaan we aan de slag met een antecedentenonderzoek en het controleren van jouw diploma’s. Uit de overgebleven kandidaten maken wij een selectie. Wij nodigen de kandidaten waar wij het beste gevoel bij hebben uit om verder te komen praten. Na een goed gesprek nodigen wij jou uit voor het deelnemen aan een assessment.

   Het assessment is aangepast aan de functie waar jij op gesolliciteerd hebt. Je begint met jezelf, jouw waarden en normen en motivatie te laten meten. Dit doe je door het beantwoorden van allemaal vragen. Uit nog meer vragen en een aantal korte test kan opgemaakt worden wat jouw competenties zijn en of jij de bedoelde functie uit zou kunnen oefenen. Ook wordt gekeken naar welke carrièrewensen jij hebt. Heb je je dag niet? Geen probleem, ons assessmentbureau doorgrondt jouw antwoorden en in gesprekken komen ze echt wel achter jouw ware aard. Mocht een goede beoordeling van jouw geschiktheid dat vereisen, kan jou ook gevraagd worden je uit te leven in praktijkopdrachten, zoals bijvoorbeeld een rollenspel.


   Luisteren wij samen?

   Uit het assessment krijgen wij alle benodigde adviezen om goed te kunnen beoordelen of jij binnen onze organisatie past en of jij de juiste persoon voor die functie bent. Is dit het geval, dan stellen we jou voor aan jouw nieuwe collega’s. Het assessment bewaren wij om in te zien zodra het vraagstuk over jouw carrièreontwikkeling op tafel komt.

   afbeelding-luisteren


   Luisteren we niet naar elkaar?

   Zodra om wat voor reden dan ook blijkt dat jij niet bij onze organisatie past of niet geschikt bent voor de functie, dan stoppen wij de procedure en vernietigen wij jouw dossier. Jij hebt door het assessment uitgebreid inzicht gekregen in jouw sterke punten en ontwikkelpunten. Je weet precies welke opleiding je kunt gaan volgen om deze ontwikkelpunten te ontwikkelen tot sterke punten.

   Gemeente Haarlemmermeer maakt gebruik van Van Harte & Lingsma assessment

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Gemeente Haarlemmermeer assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen