Als werknemer van tegenwoordig zul je er geregeld mee te maken krijgen: een assessment. Voor een werkgever is er geen betere manieren om de capaciteiten van werknemers in kaart te brengen. Er zijn diverse organisaties die bedrijven hierin bijstaan. Eén hiervan is Van Harte & Lingsma, die verschillende bedrijven bijstaan aan de hand van een Van Harte & Lingsma assessment. Zo krijgen bedrijven een goed inzicht in de capaciteiten van hun werknemers en daarnaast kun ze aan de hand van de resultaten manieren vinden om het team te verbeteren. Een Van Harte & Lingsma assessment kan dus van veel toegevoegde waarde zijn voor een bedrijf. Als werknemer is het dan ook van belang goed voorbereid te zijn hierop. Je kunt vergelijkbare toetsen en testen oefenen via  https://capaciteitentestoefenen.com/oplossing/


logo-van-harte-lingsma

Inhoudsopgave


  • Over Van Harte & Lingsma
  • Instroom
  • Onderzoekstool bij doorstroom
  • Loopbaanadvisering bij uitstroom
  • Voorbereiding op een Van Harte & Lingsma assessment  • Over Van Harte & Lingsma

   Van Harte & Lingsma staat organisaties bij op het gebied van vraagstukken omtrent de werknemers. Hierbij kan het gaan om nieuwe werknemers, maar ook om huidige medewerkers van het bedrijf. Aan de hand van een Van Harte & Lingsma assessment worden de kwaliteiten van een medewerker of nieuwe werknemer in beeld gebracht. Zo kan gecheckt worden of iemand wel daadwerkelijk goed past bij zijn huidige functie. Ook de potentie en de doorgroeimogelijkheden van een werknemer worden in kaart gebracht. Zo haal je het optimale uit je werknemers.   Instroom

   Met instroom worden de nieuwe werkkrachten bedoeld. Vaak is er tijdens het sollicitatieproces al gebruik gemaakt van een Van Harte & Lingsma assessment om de kwaliteiten van een sollicitant vast te stellen. Deze zullen logischerwijs dan ook genoeg overlap vertonen met de vereiste competenties voor een functie. Nadat de aangenomen persoon ingewerkt is, wordt gecheckt aan de hand van een Van Harte & Lingsma assessment of het instromen goed verloopt.


   Onderzoekstool bij doorstroom

   Bij vele bedrijven is het mogelijk om door te stromen binnen het bedrijf. Aan de hand van een Van Harte & Lingsma assessment kan de potentie en de doorgroeimogelijkheden van diverse medewerkers in kaart gebracht worden. Op deze manier krijgt het bedrijf een beter inzicht over de mogelijkheden tot doorstroming voor diverse medewerkers.


   Loopbaanadvisering bij uitstroom

   Aan de hand van een Van Harte & Lingsma assessment komen de kwaliteiten van een persoon naar boven. Past iemand bij zijn huidige functie? Wanneer dit niet het geval is, kan een Van Harte & Lingsma assessment ook tonen bij welke functie deze persoon wel zou passen. Dit is zeker van toegevoegde waarde wanneer er sprake is van uitstroming.


   Voorbereiding op een Van Harte & Lingsma assessment

   Een Van Harte & Lingsma assessment kan een positieve impact hebben op je carrière. Je krijgt aan de hand van deze test meer inzicht in je eigen kwaliteiten. Wie weet beschik je wel over capaciteiten waarvan je niet eens wist dat je ze had. Maar het kan je ook helpen bij het vinden van een geschikte functie wanneer je op zoek bent naar werk. Je weet nu in ieder geval beter bij wat voor soort baan je past. En ook als je werk hebt, kan een Van Harte & Lingsma assessment nuttig zijn. Pas je wel bij je baan? Zijn er doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf waar je nu werkt? Genoeg redenen om je goed voor te bereiden op een Van Harte & Lingsma assessment. Dit kun je doen via  onze assesment training.. Hier vind je meerdere testen die qua inhoud goed aansluiten op een Van Harte & Lingsma assessment.   Nog meer oefenen voor een Van Harte & Lingsma assessment
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

capaciteitentestsoefenen.com is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met ( Eelloo) of enig ander assessmentbureau of werkgever. Dus bij ons kun je anoniem en onafhankelijk werken aan je voorbereiding.

Artikelen in Van Harte & Lingsma assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen