Het Gemeente Venlo assessment heeft een lange weg achter de rug. Onze geschiedenis stamt al uit de Ijzertijd. Althans dat is wat de opgravingen binnen onze gemeente ons hebben geleerd. Ook hebben wij in de loop van de oorlogsgeschiedenis vaak een rol gespeeld bij gevechten. Sinds de laatste herindeling van de gemeente in 2001 zijn we zoals we nu zijn.

Inhoudsopgave


  • Het Gemeente Venlo assessment werkt voor een ton
  • Werk jij mee?
  • Gaan we samen aan het werk?
  • Werken we apart?  • Het Gemeente Venlo assessment werkt voor een ton

   Samen met al onze inwoners, inmiddels 100.000 mensen, werken wij het hele jaar door aan een betere toekomst. Een duurzame toekomst met het liefst geen verspilling en, letterlijk en figuurlijk, grenzenloos onze mogelijkheden benutten. Iedere mening is even belangrijk en iedereen mag er ook zijn. De enige begrenzing waar we echt niet omheen kunnen is de wet.

   Ook voor onze medewerkers geldt dat ieders mening even belangrijk is. We werken hierom ook met een platte organisatiestructuur die uit teams bestaat. Wij hechten veel waarde aan de individuele ontwikkeling van onze medewerkers en bieden ook opleidingsmogelijkheden aan. Om hier vanaf het begin goed zicht op de krijgen, maken wij gebruik van een assessment tijdens onze sollicitatieprocedures.

   logo-gemeente-venlo


   Werk jij mee?

   Als jij op een leuke vacature bij ons wilt reageren, vul dan het sollicitatieformulier in en voeg jouw curriculum vitae bij. Vinden wij jouw motivatie leuk en voldoe je aan de gestelde opleidingseisen, dan gaan we samen praten of onze verwachtingen overeenkomen. Als dit het geval is, vragen wij jou om online een assessment te gaan doen.

   Een online assessment kan op iedere door jou gewenste plaats doen. In onze mooie gemeente vind je vast een ideale plek met internet waar je aan de slag kunt. Je vult een hele vragenlijst in en doet een paar kleine testen. Het gehele assessment is erop gericht om jou te leren kennen. Jou als persoon, jouw motivatie, jouw sterke en zwakkere punten, jouw carrièrewensen en jouw kennen en kunnen. We willen graag een goed beeld van jou krijgen, dus we vragen net jouw pincode niet. Voor sommige functie is ook nodig dat wij zien hoe inventief, communicatief sterk en vakkundig jij werkt en of jij een teamplayer bent. Dit wordt getest aan de hand van praktijksimulaties, zoals bijvoorbeeld een rollenspel.


   Gaan we samen aan het werk?

   Je kunt je vast voorstellen dat wij een goed beeld van jou hebben na het assessment. Op basis hiervan nemen wij dan ook de beslissing of jij binnen onze organisatie en in de functie waarop jij gesolliciteerd hebt, past. Komen onze verwachtingen overeen, dan kan je zo snel mogelijk starten. Met de resultaten van het assessment in ons achterhoofd kunnen we in de toekomst samen bekijken welke doorgroeimogelijkheden wij voor jou hebben en wat jij hiervoor nog moet leren.

   afbeelding-voorstellen


   Werken we apart?

   Soms wijst het assessment uit dat wij geen goede match zijn. Wij vernietigen dan jouw dossier. Jij hebt wel een goed inzicht in jouw kansen en bedreigingen. Jouw kansen kan je optimaal benutten door gericht te zoeken naar vacatures waarin jouw sterke punten vereist zijn. Ook liggen er kansen voor jou in een gerichte opleiding om jouw zwakkere punten te verbeteren. Je kunt aan het werk met het assessment.

   Gemeente Venlo maakt gebruik van Ixly assessment 

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Gemeente Venlo assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen