Het Heineken assessment geeft al meer dan een eeuw succes. In 1873 is Heiniken als microbrouwer opgericht door Gerard Heiniken. Tegenwoordig zijn we ook internationaal zeer actief met onze brouwerijen in 39 landen. Inmiddels zeggen mensen in 192 landen proost tegen elkaar voor het drinken van de eerste slok Heiniken.

Inhoudsopgave


  • Proost met het Heineken assessment
  • Waar proost jij op?
  • Proost jij mee?
  • Proost jij met anderen?  • Proost met het Heineken assessment

   De kwaliteit van onze biertjes staat bij ons hoog in het vaandel. Vanaf het eerste, secuur samengestelde biertje dat door Gerard Heiniken werd gebrouwen tot de massaproductie van bier in deze tijd is dat altijd zo geweest. Door onze eigen, steeds verder verbeterde, receptuur en werkwijze kunnen wij deze kwaliteit blijven waarborgen.

   Zoals wij willen dat iedereen het beste van bieren in onze merken kan proeven, willen wij ook het beste voor ons personeel. Onze medewerkers zijn ieder op zich een belangrijke schakel in ons productieproces. Om het juiste personeel aan te kunnen nemen, maken wij daarom bij het aannemen van nieuw personeel gebruik van een assessment.

   logo-heineken


   Waar proost jij op?

   Je stuurt jouw brief met curriculum vitae op als je een leuke vacature op onze site gevonden hebt. Wordt dit het begin van jouw carrière bij ons? We gaan met jou in gesprek om te bespreken wat we voor elkaar kunnen en willen betekenen. Kunnen we elkaar hierin vinden, dan vragen wij jou om een assessment te doen.

   In het assessment gaan we aan de hand van vragen en testen ontdekken wie jij bent en of jij binnen ons bedrijf past. We komen erachter wat jouw persoonlijkheid is, of je goed in een team kunt werken, wat jouw goed en minder goed ontwikkelde capaciteiten zijn en wat jouw vaardigheden zijn. Ook gaan we ontdekken wat jouw toekomstperspectief is en of dat realistisch is. Natuurlijk hebben willen we graag antwoord op de vraag of jij geschikt bent voor de functie die jij wilt gaan doen. Voor sommige functies hebben wij meer informatie nodig. Bijvoorbeeld over hoe jij dan in een team opereert of hoe jij die communicatieve vaardigheden in moeilijke situaties toepast. We kunnen dit zien in een fictieve praktijksituatie zoals in een rollenspel.


   Proost jij mee?

   Na het intern beoordelen van de resultaten van jouw assessment bespreken wij hoe wij jouw toekomst binnen ons bedrijf zien. Zie jij dat ook zitten, dan hebben we een deal. Zodra wij of jij een carrièremogelijkheid voor jou zien, bekijken we aan de hand van de resultaten wat er nodig is om die mogelijkheid te benutten. De resultaten blijven zodoende altijd in jouw personeelsdossier.

   afbeelding-proost-heineken


   Proost jij met anderen?

   Soms komen we erachter dat jij niet de meest geschikte kandidaat bent voor de vacature. Wij bekijken dan, samen met jou of er andere vacatures binnen onze organisatie zijn waarvoor jij wel een goede kandidaat bent. Is dat het geval, dan hebben we alsnog een deal. Blijkt dat jij niet binnen ons bedrijf past, dan hebben we geen deal en zullen wij jouw dossier vernietigen.

   In alle situaties heb jij een duidelijke en objectief vastgestelde opsomming van de door jou te benutten mogelijkheden. Ga je voor de baan die helemaal bij jouw profiel past of ga je doorleren om binnen een ander profiel te komen. De resultaten uit het assessment zorgen ervoor dat jij elders kunt proosten op een nieuwe baan.

   Heineken maakt gebruik van GEB/Gartner assessment

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Heineken assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen