Danzij het Hilton Worldwilde assessment groeien wij. Sinds de oprichting in 1925 van het eerste Hilton Hotel in Amerika is er behoorlijk wat veranderd. De luxe in de suites is natuurlijk meegegroeid met de toenemende verwachting hierin, maar ook is ons bedrijf internationaal gegaan. Inmiddels hebben we meer dan 5700 bestemmingen in meer dan 113 landen.

Inhoudsopgave


  • Het Hilton Worldwide assessment overtreft de verwachting van onze gasten
  • Wat overtref jij?
  • Overtreffen wij samen?
  • Overtreffen wij niet?  • Het Hilton Worldwide assessment overtreft de verwachting van onze gasten

   Ons doel is onze gasten dé ultieme hotelbeleving te geven. Wij kunnen dit doen in meerdere 4 en 5 sterren hotels verspreid over heel Nederland. Iedere dag opnieuw geven wij alles om onze service nog verder te verbeteren. Wij beseffen dat wij hiervoor professionele en tevreden medewerkers nodig hebben. Alleen zij kunnen de tevredenheid overbrengen op onze gasten. Wij geven ons daarom niet alleen iedere dag 100% voor onze gasten, maar ook voor onze medewerkers.

   Onze medewerkers krijgen volop mogelijkheden zich te verbeteren door opleidingen of andere manieren. Wij hebben zelfs onze eigen Hilton University. Onze managers spelen in het signaleren van kansen een grote rol. Hiernaast worden behoorlijk wat mogelijkheden ingegeven door een assessment. Dit is ook één van de redenen dat wij tijdens onze sollicitatieprocedures gebruik maken van een assessment.

   logo-hilton-hotels


   Wat overtref jij?

   Zodra je een voor jou topvacature op onze site ziet, reageer je door jouw motivatie en curriculum vitae te uploaden. Wij zijn benieuwd naar jouw motivatie en die zal dan ook een grote invloed hebben op de selectie van de kandidaten. De best gemotiveerde kandidaten nodigen wij uit om te kijken of wij in real life ook enthousiast over ze worden. Willen we samen verder, dan zijn wij benieuwd naar de uitslag van jouw assessment.l

   Tijdens het assessment beantwoord jij allerhande vragen over jezelf. We ontdekken hier wie je bent en wat jou motiveert om de dingen te doen die je doet. Uit nog meer vragen en een aantal testen filteren wij jouw vaardigheden, capaciteiten en leer- en ontwikkelmogelijkheden. Voor een aantal functies is hiermee voldoende informatie over jou verzameld. Soms is meer nodig: een stukje van ‘laat maar zien wat je kunt’. Je krijgt een praktijksituatie voorgelegd waarmee jij met jouw creatieve, vakkundige en communicatie vaardigheden aan de slag gaat.


   Overtreffen wij samen?

   Door het assessment hebben wij een goed gefundeerd beeld van jou en of jij binnen ons bedrijf past, gekregen. Een beeld op basis waarvan wij de beslissing nemen om jou aan te nemen of niet. Gaan wij er samen voor, dan handelen wij de formaliteiten af en kan jij beginnen. Veel van onze werkzaamheden kunnen wij jou intern leren, maar je moet hier wel aanleg voor hebben. Jouw ontwikkelingsmogelijkheden zijn uit het assessment gebleken. Samen bekijken wij, met de gegevens uit het assessment als doorslaggevende factor, welke ontwikkelingsroute jij gaat volgen.

   afbeelding-overtreffen


   Overtreffen wij niet?

   Soms pas je gewoon niet bij elkaar.  Als dit bij ons het geval is, vernietigen wij jouw dossier. Op basis van de gegevens uit het assessment heb jij het instrument in handen om jouw toekomstige sollicitaties met beter gevolg af te ronden. Je kunt op de vacature met jouw profiel solliciteren en met jou zelfverzekerde houding jouw eigen sollicitatiekunsten overtreffen.

   Hilton Worldwide maakt gebruik van GEB/Gartner assessment

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Hilton Worldwide assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen