Het Ikea assessment heeft overal een oplossing voor. Dat is wat wij doen: de oplossing bedenken voor ‘huis-tuin-en-keuken problemen’ en dat voor iedereen betaalbaar maken. We doen dat inmiddels sinds 1943 vanuit Zweden en sinds de jaren ’70 ook in Nederland. Ieder jaar opnieuw worden er nieuwe vestigingen over de hele wereld geopend.

Inhoudsopgave
    • Het Ikea assessment is er voor iedereen
    • Wil je meevliegen?
    • Vliegen wij samen?
    • Neem jij een andere vlucht?
    • Het Ikea assessment is er voor iedereen     Wij willen iedere klant, met een eigen budget kunnen bedienen. Iedereen kan zo zijn huis inrichten met de slimme en mooie oplossingen van Ikea. Door onze slimme, optimaal functionerende massaproductie en doordat wij de klanten bij heel veel aspecten betrekken, kunnen wij de betaalbaarheid blijven waarborgen.

     Zonder onze medewerkers zouden wij niet zijn waar wij nu zijn en zouden we ook naar de toekomst geen schijn van kans maken. Onze medewerkers denken met onze klanten in de winkel mee voor de ideale oplossing voor onze klant. Wij denken ook mee met onze medewerkers. Om dit vanaf het begin te kunnen doen, maken wij gebruik van een assessment bij onze sollicitatieprocedures.

     Het logo van IKEA

     Vind jij de ideale oplossing?     Via onze site kan je bij ons solliciteren op de vacature en op de locatie die jij wilt. Wij zijn vooral geïnteresseerd in jou als persoon, dus overtuig ons maar dat we juist voor jou moeten gaan. Na een eerste selectie nodigen wij de beste kandidaten uit voor een eerste gesprek. De beste kandidaten van deze ronde, nodigen wij uit voor het maken van een assessment.

     Zoals gezegd zijn wij vooral geïnteresseerd in jou. Het eerste gedeelte van het assessment is er dan ook op gericht jou als persoon te leren kennen. Aan de hand van door jou te beantwoorden vragen, krijgen we een goed beeld van jou, jouw idealen, jouw voorkeuren en of je een teamplayer bent. We hebben hiermee dus ook goed voor ogen of jij binnen onze organisatie past. Het tweede gedeelte bestaat uit meer vragen en een aantal kleine testen. Hiermee geef jij inzicht in jouw vaardigheden, capaciteiten en carrièredromen. Voor sommige functies zijn bepaalde vaardigheden gewoon vereist. Bij het assessment voor deze functies komen ook een aantal praktijksituaties waarin jouw functioneren wordt geobserveerd, aan bod. Zo kunnen we zien of jij echt op de goede plek zit in die functie.

     Probleem vs Oplossing

     Zoeken wij samen de ideale oplossing?     Van het gehele assessment wordt een verslag gemaakt en op basis daarvan beslissen wij of jij binnen onze organisatie past en of je geschikt bent voor de functie waarop jij gesolliciteerd hebt. Is dit beide het geval, dan kunnen we samen starten. Het verslag blijft in jouw dossier, zodat wij bij gewenste functiewijziging nauwkeurig kunnen zien of jij daarvoor geschikt bent en welke aanvullende opleidingen daarvoor eventueel nog vereist zijn.

     Zoek jij de ideale oplossing ergens anders?     Blijkt uit het verslag dat wij niet bij elkaar passen of dat de functie waarop je gesolliciteerd hebt niet bij jou past, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij kunt het verslag gebruiken om te bekijken bij welke functies jij een geschikte kandidaat bent. Ook kan je gemakkelijk zien welke opleiding jij kunt volgen om vooruit te komen. Hoe dan ook, je kunt het verslag gebruiken om eenvoudig in te zien hoe jij de ideale oplossing voor een andere functie wordt.

     Ikea maakt gebruik van Time to Grow assessment.

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Ikea assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen