Werkgevers hebben steeds meer behoefte aan informatie. Zowel van hun huidige werknemers als van kandidaten voor een functie willen zij een overzicht van hun kwaliteiten en vaardigheden. Zo kunnen zijn beter onderlegde beslissingen maken. Daarnaast halen ze op deze manier nog meer uit hun teams en medewerkers. Een organisatie die daarbij helpt is Time to Grow. Zij helpen aan de hand van een Time to Grow assessment. Hieronder kun je meer lezen over een Time to Grow assessment.


logo-time-to-grow

Inhoudsopgave


  • Over Time to Grow
  • Assessment
  • Loopbaan
  • Coaching
  • Training
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Logisch redeneren
  • Potentieel assessment
  • Ontwikkelassessment
  • Voorbereiding op een Time to Grow assessment  • Over Time to Grow

   Time to Grow staat bedrijven en individuen bij die zichzelf willen verbeteren. Groei, dat is waar alles om draait voor deze organisatie. Een Time to Grow assessment brengt niet alleen je capaciteiten in beeld, maar toont je tevens minder sterke punten. Deze punten kun je verbeteren. Als je in staat bent deze zwakkere punten te verbeteren, toon je dat je groeimogelijkheden bezit. Dit zullen jouw werkgevers ook kunnen waarnemen.


   Assessment

   Time to Grow levert zijn info aan klanten middels een Time to Grow assessment. Hieruit volgen bevindingen die bedrijven in staat stellen om beter onderlegde beslissingen te maken. Vele onderdelen kunnen deel uit maken van een Time to Grow assessment. Hieronder kun je hier meer over lezen.


   Loopbaan

   Time to Grow draait om groei. Groei van een bedrijf, groei van een team en groei van een individu. Op individueel vlak staan ze daarom mensen bij betreft hun loopbaan. Via een Time to Grow assessment worden kwaliteiten in kaart gebracht. Hierop gebaseerd kan een persoon op zoek naar een geschikte functie.


   Coaching

   Coaching is een ander belangrijk onderdeel van Time to Grow. Door individuen op de juiste manier bij te staan kunnen zij hun eigen potentie waarmaken.   Training

   Daarnaast verzorgt Time to Grow trainingen voor bedrijven en individuen. Deze trainingen zijn gericht op specifieke kwaliteiten. Hierdoor zijn mensen nog meer in staat om meer uit zichzelf te halen.


   Leiderschapsontwikkeling

   Ook voor managers valt er genoeg te leren en te ontwikkelen bij Time to Grow. Een manager is tenslotte nog steeds niet uitgeleerd. Ook hierbij komen sterke en minder sterke kanten aan bod. Met de minder sterke kanten ga je aan de slag.


   Selectieassessment

   Wanneer er gesolliciteerd kan worden voor een functie, wil een bedrijf het liefst zo snel mogelijk de meest geschikte kandidaten op een rijtje. Dit kan aan de hand van een Time to Grow assessment. Op basis van de resultaten van deze test wordt een selectie gemaakt. Zo wordt het kaf direct van het koren gescheiden.


   Potentieel assessment

   Iedereen heeft potentie. Vraag is natuurlijk: doe je hier genoeg mee. Aan de hand van een potentie assessment worden jouw doorgroeimogelijkheden in kaart gebracht. Zo haal je alles eruit wat er in zit.


   Ontwikkelassessment

   Iedereen heeft zijn eigen sterke en minder sterke punten. Deze minder sterke punten kun je verder ontwikkelen. Verbetering is absoluut mogelijk. Een Time to Grow assessment kan je hierbij helpen.


   Voorbereiding op een Time to Grow assessment

   Als je er zeker van wilt zijn dat je goed voorbereid bent voor een Time to Grow assessment, kun je het beste een aantal oefentests maken via onze assessment training. Hier vind je diverse soorten tests die goed aansluiten op de inhoud van een Time to Grow assessment. Zo weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien een goed gemaakte Time to Grow assessment positieve gevolgen hebben voor je carrière. Eens te meer reden om goed je best te doen.   Nog meer oefenen voor een Time to Grow assessment
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

capaciteitentestsoefenen.com is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met ( Eelloo) of enig ander assessmentbureau of werkgever. Dus bij ons kun je anoniem en onafhankelijk werken aan je voorbereiding.

Artikelen in Time to Grow assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen