Ooit begonnen als brouwerij, zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste hotelbedrijven van de wereld. Wij bieden verschillende verblijven aan via onze verschillende merken. Ieder merk heeft zijn eigen charmes en voordelen. Het is onze gast die de keuze maakt voor welke unieke wijze van bediening hij of zij gaat.


Zo staan wij ook in ons beleid ten aanzien van onze medewerkers. Een medewerker moet op een plek zitten die voor die unieke medewerker het beste zit. En zit de medewerker daar niet meer lekker, dan gaan we op zoek naar welke nieuwe plek wel weer lekker zit. Groei van onze medewerkers betekent ook groei van onszelf. Dit is één van de redenen dat wij gebruik maken van een assessment tijdens onze selectieprocedures.

Inhoudsopgave
    • Ga jij voor groot?
    • Gaan wij samen voor groot?
    • Gaan we apart?
    • Ga jij voor groot?     Vind je een leuke vacature op onze site, solliciteer dan met een motivatiebrief en curriculum vitae. Na een eerste selectie worden de meest geschikte kandidaten uitgenodigd voor een gesprek. Gaat dit gesprek van beide kanten goed, dan vragen wij jou om deel te nemen aan een assessment.

     Jouw assessment begint met het beantwoorden van vele vragen. Vragen die allemaal betrekking hebben op jou als persoon. Geef ons maar inzicht in jouw persoonlijkheid, jouw drive, jouw waarden en normen en jouw ambities. Vervolgens gaan we meer de diepte in. Door de antwoorden van jou op meer vragen, maar ook testen, komen we meer te weten over jouw vaardigheden, competenties en groeimogelijkheden. Soms is het nodig ook te zien hoe jij doet wat je zegt te kunnen. Dat kan op basis van praktijkoefeningen, zoals bijvoorbeeld een rollenspel.

     Go Big!

     Gaan wij samen voor groot?     Op basis van jouw assessment kunnen we behoorlijk inschatten of jij op de juiste plaats zit binnen onze organisatie en of dat ook is binnen de functie waarop jij gesolliciteerd hebt. Is dit het geval, dan gaan we samen voor groot. We zijn een groot bedrijf met veel verschillende merken. Als je wel binnen ons bedrijf past, maar de functie niet geschikt is voor jou, dan bekijken we samen welke functie wel geschikt is en gaan we alsnog samen voor groot. Het verslag van het assessment raadplegen we bij iedere carrièrestap weer om te bekijken welke functies en cursussen voor jou geschikt zijn.

     Samen

     Gaan we apart?     Soms wijst het assessment uit dat jij niet binnen onze organisatie past. In dat geval vernietigen wij jouw dossier. Jij kunt aan de hand van het assessment jouw strategie van verder solliciteren bepalen. Het geeft jou aan binnen welk functieprofiel jouw beste kans van slagen ligt en hoe je dit kunt wijzigen door aanvullende cursussen of opleidingen te gaan volgen. In ieder geval kan jij jouw kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk groter maken.

     Intercontinental Hotels Group maakt gebruik van GEB/Gartner assessment

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Intercontinental Hotels Group assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen