Het Kimberly-Clark assessment maakt ieders leven beter. Dat is onze bedoeling: door continue verbeteringen en uitbreidingen van onze producten het leven van onze klanten beter maken. Vanaf onze oprichting in 1872 tot vandaag houden wij ons hier mee bezig en dat doen we wereldwijd.

Inhoudsopgave
    • Het geheim van het Kimberly-Clark assessment
    • Denk jij in creatieve oplossingen?
    • Denken we samen creatief?
    • Gaat onze creativiteit niet samen?
    • Het geheim van het Kimberly-Clark assessment     Ooit, in 1872, zijn we begonnen als papierfabriek. Wij luisteren goed naar de wensen van onze klanten en hebben altijd onze producten aan deze wensen aangepast. Veel van onze producten zijn inmiddels zo gewoon geworden, dat ze niet meer uit het dagelijks leven weg te denken zijn.

     Wij geloven in de toegevoegde waarde van onze medewerkers. Iedere individuele medewerker heeft een mening of gedachte ergens over. Met deze mening of gedachte kunnen wij aan de slag om onze producten te verbeteren. Wij zorgen er zo voor dat iedereen zich bezig kan houden met de voor hem of haar belangrijke dingen. Om ons bedrijf optimaal in te richten voor te klant, maken wij gebruik van een assessment bij onze sollicitatieprocedure.

     Logo van Kimberly Clark

     Denk jij in creatieve oplossingen?     Bij ons solliciteren gaat online, door het insturen van jouw motivatiebrief met curriculum vitae. Wij selecteren op basis van de gegevens die jij verstrekt, maak het dus interessant voor ons. De beste kandidaten worden uitgenodigd om verder te praten. Kunnen we ook echt verder praten in dit gesprek, dan nodigen wij jou uit voor een assessment.

     Wij zijn geïnteresseerd in jou en wat jij voor ons bedrijf kunt betekenen. Jouw assessment begint dus eenvoudig met jou beter te leren kennen. We willen weten wie jij bent, wat je interesseert, wat je motiveert en wat je wilt bereiken. Hier komen we achter door jouw antwoorden op allerlei vragen. Vragen die je niet voor hoeft te bereiden, want wie kent jou beter dan jezelf. Vervolgens willen we ook graag weten wat je kunt, wat je na scholing ook zou kunnen en wat voor scholing daar dan voor nodig is. Soms, omdat dat voor sommige functies nou eenmaal beter is, gaan we nog verder en willen we jou zien werken. Ga maar eens aan de slag met een praktijksituatie en kom met een creatieve oplossing.

     Denken we samen creatief?     Door het verslag van het assessment komen we te weten wat we willen weten. Pas jij binnen ons bedrijf en past de functie bij jou, dan verwelkomen wij jou in ons bedrijf. Blijk je beter in een andere functie te passen, dan kunnen we jou na wederzijds goedkeuren alsnog verwelkomen. Voor een goede beoordeling van toekomstige groeimogelijkheden en de daarvoor benodigde aanvullende cursussen, houden wij het verslag van het assessment altijd binnen handbereik in jouw dossier.

     Creatief denken

     Gaat onze creativiteit niet samen?     Als het verslag aangeeft dat jij niet binnen onze organisatie past, dan nemen we afscheid van elkaar en vernietigen wij jouw dossier. Jij kunt jouw curriculum vitae een boost te geven op basis van de bevindingen in het assessment. Daarnaast kan je jouw vaardigheden die voor verbetering vatbaar zijn verbeteren door het volgen van gerichte cursussen. Ook kan jij jouw creativiteit kwijt door gericht te solliciteren op een functie waarvoor jouw profiel bij uitstek geschikt is.

     Kimberly-Clark maakt gebruik van GEB/Gartner assessment 

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Kimberly-Clark assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen