Het KLM assessment brengt alles en iedereen van A naar B. Zo zijn we in 1919 begonnen en zo doen we het nog steeds. Onderweg hebben we aardig wat primeurs gehaald. Ook hebben we een aantal dochterondernemingen. In 2004 zijn we gefuseerd met Air France onder de naam Air France-KLM.

Inhoudsopgave
    • Het KLM assessment brengt je over de hele wereld
    • Ga jij over de hele wereld?
    • Gaan we samen over de hele wereld?
    • Gaan we apart over de wereld?
    • Het KLM assessment brengt je over de hele wereld     Samen met ruim 33.000 werknemers zorgen we er dagelijks voor dat iedereen met zijn of haar bagage overal kan komen. Ook voor transport van goederen voor bedrijven kan je bij ons terecht. Daarnaast zorgen wij door onze eigen onderhoudsafdeling dat je altijd met een betrouwbaar vliegtuig mee kan vliegen.

     Om alles voor onze passagiers in goede banen te leiden, hebben wij medewerkers vanuit alle vakgebieden in huis. Wij hebben medewerkers uit 74 landen en van alle leeftijdscategorieën. Iedere medewerker krijgt alle carrièremogelijkheden binnen ons bedrijf. Om iedereen op de goede plaats te krijgen en ook te houden, maken wij gebruik van een assessment tijdens de sollicitatieprocedure.

     Het logo van KLM

     Ga jij over de hele wereld?     Je brengt jezelf onder onze aandacht door jouw motivatiebrief met curriculum vitae als reactie op een vacature achter te laten. Wij gaan hiermee aan de slag en willen graag met jou in gesprek als je binnen onze organisatie lijkt te passen. Na dit gesprek vragen wij jou om deel te nemen aan een assessment.

     In het assessment wordt aan de hand van jouw antwoorden op allerhande vragen en testen vastgesteld of jij inderdaad binnen onze organisatie past en of je graag in een team of juist alleen werkt. Ook wordt bekeken hoe wij jou gemotiveerd kunnen houden en waar jij jouw innerlijke motivatie vandaan haalt. Er wordt verder gekeken naar jouw vaardigheden en competenties. We weten ook graag waar jij in uitblinkt en waar we je nog bij kunnen sturen. En last but not least komen we erachter welke functie goed bij jou past en naar welke functies jij door zou kunnen groeien.

     De wereldkaart

     Gaan we samen over de hele wereld?     We weten op basis van het assessment of jij binnen onze organisatie past. Dat is het belangrijkste, want we hebben talloze functies met ieder hun eigen specialismen. We zien ook of de functie die jou leuk lijkt ook echt bij jou past. Is dit het geval, dan gaan we samen de wereld over en kan je dus beginnen. Blijkt een andere functie beter, dan gaan we daarover in gesprek. Is op dit moment geen functie voor jou beschikbaar, dan houden na jouw goedkeuring jouw dossier en nemen contact op zodra er wel een functie beschikbaar is die bij jou past. Het assessment betrekken wij iedere keer bij een carrièremogelijkheid om te bekijken of jij daarvoor geschikt bent en welke aanvullende vaardigheden jij nog moet aanleren en hoe je dat het beste kunt doen.

     Samen de wereld over

     Gaan we apart over de wereld?     Passen wij als bedrijf toch niet bij jou, dan vernietigen wij alle informatie die wij over jou verzameld hebben. Jij kunt het verslag van het assessment gebruiken om jouw curriculum vitae te actualiseren en de functies waarop je solliciteert nader op jouw profiel aan te laten sluiten. Op deze manier ga je op en top voorbereid de wereld, die arbeidsmarkt heet, in.

     KLM maakt gebruik van LTP assessment

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in KLM assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen