Het Koninklijke BAM Groep assessment staat als een huis. Samen met onze dik 19.000 medewerkers bouwen wij wereldwijd aan duurzame bouwprojecten. Wij zijn vanaf de eerste gedachte tot en met het onderhoud betrokken bij onze projecten. Dat allemaal vanuit het hoofdkantoor in Nederland.

Inhoudsopgave
    • Op het Koninklijke BAM Groep assessment kan je bouwen
    • Pas jij bij ons?
    • Passen we bij elkaar?
    • Passen we meer bij een ander?
    • Op het Koninklijke BAM Groep assessment kan je bouwen     Als BAM Groep willen wij onze opdrachtgevers het beste van het beste leveren. Hiernaast willen we een goede verstandhouding met de omgeving waar we actief zijn door zo min mogelijk last te veroorzaken. Ook verbeteren we onze processen continu om het milieu zo min mogelijk te belasten.

     Ook voor onze medewerkers willen we het beste van het beste leveren. Dat doen we niet alleen in de vorm van een veilige werkomgeving, maar ook door onze medewerkers alle mogelijkheden geven zich binnen het vakgebied verder te ontwikkelen. Er is bij ons plaats voor iedereen die in onze bouwwereld wil werken, de enige voorwaarde is dat je binnen onze werkwijze je weg moet kunnen vinden. Om hierover een objectief beeld te krijgen, maken wij gebruik van een assessment tijdens het sollicitatieproces.

     Logo van de Koninklijke BAM

     Pas jij bij ons?     Je solliciteert bij ons online door jouw motivatiebrief en informatie over jouw werkervaring en opleidingen achter te laten. Wij zijn vooral geïnteresseerd in jou en wat jij ons kan brengen, maar om bepaalde vereiste opleidingen kunnen wij niet heen. Wek jij onze interesse, dan gaan we met jou in gesprek. Is dat voor ons beiden interessant, dan vragen wij jou om een assessment te gaan doen.

     Het doel van het assessment is in eerste instantie om jou te leren kennen. Dingen als wat breng jij ons, wat zoek je bij ons en wat kunnen wij jou brengen, komen aan bod in een vragenlijst. Daarnaast willen we graag jouw vaardigheden en competenties ontdekken. Welke punten van jou kunnen we feilloos gebruiken en welke punten moeten we nog aanstippen voordat we er beiden optimaal profijt van kunnen hebben? Antwoorden op deze vragen krijgen we van jou door meer vragen en een aantal testen. Voor sommige functies is het ook nodig dat we zien hoe jij te werk gaat. Laat je maar eens helemaal gaan in een fictieve praktijksituatie.

     Een assessment afleggen

     Passen we bij elkaar?     Dat is de grote vraag waar we ook antwoord op gekregen hebben tijdens het assessment. Wij zijn geen werkgever die alleen mensen binnen een bepaalde leeftijdscategorie of van een bepaalde afkomst wil, wij willen medewerkers die binnen ons bedrijf passen. Blijkt dit het geval, dan praten we verder over de concrete functie. Is de functie waarop je gesolliciteerd hebt de juiste of ben je meer geschikt voor een andere functie? In beide gevallen komen we eruit en kan je bij ons aan de slag. Is er op dit moment geen functie die bij jou past, dan bewaren wij met jouw goedkeuring jouw gegevens voor toekomstige vacatures. Kan je al wel aan de slag, dan hanteren wij het assessment als naslagwerk om te beoordelen of een doorgroei voor jou mogelijk is en wat je daarvoor nog moet doen om dat te bereiken.

     Passen we meer bij een ander?     Passen we niet bij elkaar, dan komt er geen arbeidsovereenkomst. Wij vernietigen jouw gegevens. Jij kunt op basis van het assessment jouw activiteiten op de arbeidsmarkt aanpassen aan de bevindingen van het assessment en duurzaam gaan voor een andere functie.

     Koninklijke BAM Groep maakt gebruik van PiCompany assessment

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Koninklijke BAM Groep assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen