Bedrijven hebben behoefte aan hulp van derden bij het oplossen van vraagstukken zoals: welke sollicitant sluit het beste aan op de vereisten van een functie? Een PiCompany assessment kan bedrijven en organisaties hierbij op weg helpen. Een dergelijke PiCompany assessment kan uit verschillende onderdelen bestaan, waarbij diverse kwaliteiten van een sollicitant worden aangesproken. Op deze manier vindt een bedrijf de beste match voor een functie.


logo-picompany

Inhoudsopgave


  • Over PiCompany
  • Connector Ability Cijferreeksen test
  • Connector Ability Figuurreeksen test
  • Connector Ability Matrixen test
  • Waarom oefenen?
  • Voorbereiding op een PiCompany assessment


   Over PiCompany
   PiCompany maakt deel uit van het moederbedrijf GITP. Eén van de specialisaties van het bedrijf is het ontwikkelen van diverse PiCompany assessments. Deze toetsen kunnen voor een assessmenttraject ontwikkeld worden, maar het is tevens mogelijk om voor je persoonlijke ontwikkeling een PiCompany assessment te maken. Zo krijg je meteen jouw sterke en minder sterke punten in beeld. Dit is dan ook het grote doel, zowel voor organisaties als individuen: talenten en kwaliteiten in kaart brengen. Zo ontdekt het individu zijn sterke en zwakke punten, en de organisatie is zo beter in staat om de juiste persoon voor een functie te vinden


   Connector Ability Cijferreeksen test
   PiCompany maakt gebruik van de speciaal door Connector Ability gemaakte testen voor een PiCompany assessment. Eén van de onderdelen die je voor een PiCompany assessment kunt maken is een cijferreeksen test. Zoals de naam al aangeeft, krijg je hierbij een cijferreeks te zien. Aan jou de taak om het missende cijfer in te vullen. Deze toets test jouw vermogen om logisch te redeneren, gebaseerd op voorgaande informatie.   Connector Ability Figuurreeksen test
   Een figuurreeks is vergelijkbaar met een cijferreeks. Het groter verschil is dat er gebruik gemaakt wordt van figuren in plaats van cijfers. Het onderliggende principe is hetzelfde. Er wordt een reek figuren getoond, aan jou de taak om het hierop volgende figuur te raden.


   Connector Ability Matrixen test
   Een matrix test is in vele opzichten vergelijkbare met de eerder genoemde reeks testen. Ook hierbij krijg je een reeks figuren te zien en is het aan jou om te bepalen wat de laatste in deze reeks behoort te zijn. Groter verschil is dat de figuren hier niet op een rij worden getoond, maar binnen en matrix.


   Waarom oefenen?
   Misschien denk je dat je zonder te oefenen wel een voldoende zult scoren op een PiCompany assessment. Maar met een zesjesmentaliteit ga je het niet ver schoppen in het leven. Misschien zul je de test wel goed maken, maar misschien ook niet. Waarom zou je niet je best doen voor een PiCompany assessment? Het kan je immers een mooie baan opleveren. Dit alleen is al een goede reden om te oefenen voor een PiCompany assessment. Daarnaast is dit een uitstekende manier om jouw eigen sterke en minder sterke punten in kaart te brengen.   Voorbereiding op een PiCompany assessment
   Een PiCompany assessment kan behoorlijk uitdagend zijn. Daarom is het slim om voor deze test te oefenen. Dit kan via onze assessment training. Hier vind je diverse oefentoetsen die prima aansluiten op wat je kunt verwachten tijdens een PiCompany assessment. Op deze manier ben je optimaal voorbereid op deze test. Bovendien kan het je een baan opleveren. Reden genoeg om meerdere oefentoetsen te maken.   Nog meer oefenen voor een PiCompany assessment
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

capaciteitentestsoefenen.com is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met ( Eelloo) of enig ander assessmentbureau of werkgever. Dus bij ons kun je anoniem en onafhankelijk werken aan je voorbereiding.

Artikelen in PiCompany assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen