Het KPMG assessment is onderdeel van een wereldwijde onderneming. Sinds onze oprichter in 1917 als zelfstandig accountant aan de slag ging, zijn wij uitgegroeid tot een internationaal opererende accountants- en adviesorganisatie. Inmiddels zijn wij actief in 155 landen.

Inhoudsopgave
    • Het KPMG assessment gaat voor respect voor de maatschappij
    • Welke mogelijkheden heb jij?
    • Hebben wij mogelijkheden voor jou?
    • Hebben wij geen mogelijkheden voor jou?
    • Het KPMG assessment gaat voor respect voor de maatschappij     Wij controleren de financiële gegevens van bedrijven. Ook hebben wij een adviserende rol in de bedrijfsvoering. Ons doel hierbij is om een betrouwbare blik te geven op de gang van zaken binnen deze bedrijven. Belangrijk werk voor een samenleving. Ook in ons eigen bedrijf proberen wij een belangrijke bijdrage te leveren voor mens en milieu door onze respectvolle werkwijze.

     Onze medewerkers willen wij ook met respect behandelen. Wij hebben medewerkers met allerlei verschillende opleidingen, achtergronden en specialismen. In teamverband voegen we deze medewerkers samen om de beste mogelijkheden voor onze klanten te ontdekken. Wij ontdekken de beste mogelijkheden van onze sollicitanten door gebruik te maken van een assessment tijdens onze sollicitatieprocedures.

     Logo van KPMG

     Welke mogelijkheden heb jij?     Het hele sollicitatieproces begint bij jou. Je reageert op een vacature door een motivatiebrief met curriculum vitae. Het hangt af van in welke hoedanigheid jij bij ons solliciteert, hoe we verder gaan. Kom je binnen als stagiair, starter of wil je jouw scriptie bij ons maken, dan vragen wij jou om een KPMG Talent Pitch te doen. Kom je binnen als ervaren medewerker, dan vragen wij jou om een online-assessment te doen. De KPMG Talent Pitch bestaat uit een aantal online-testen die uitsluitsel geven of jij, met jouw wensen en vaardigheden binnen de vacature passen.

     Wordt je uitgenodigd om een online-assessment te doen, dan ontdekken wij jouw vaardigheden op het gebied van begrijpend lezen, rekenkundig inzicht en jouw manier van informatieverwerking. Zijn de uitslagen van deze testen positief, dan krijgen we graag inzicht in jou als persoon door een persoonlijkheidstest. Ook deze vul je online in.

     Mogelijkheden straatbord

     Hebben wij mogelijkheden voor jou?     Zien wij op basis van de Talent Pitch of het assessment mogelijkheden voor jou, dan gaan we het eerste gesprek in om de verwachtingen van beide kanten, jouw competenties en jouw toekomstdromen te bespreken. Willen we beiden verder, dan gaan we voor een volgend gesprek. In dit gesprek gaan we meer voor de inhoud en soms wordt aan jou gevraagd om mee te werken aan een praktijksimulatie. Soms hebben we hierna nog een gesprek. Na de gesprekken benaderen wij de door jou opgegeven referenties en controleren wij de formele documenten. Ook vragen wij jou een Verklaring Omtrent het Gedrag te overleggen. Is dit allemaal in orde en willen we samen verder, dan doen wij jou een aanbod.

     Hebben wij geen mogelijkheden voor jou?     Als ergens tijdens de procedure blijkt dat wij niet bij elkaar passen, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij kunt, op basis van de uitgebreide analyse, jouw toekomstige activiteiten volledig inzetten op een geschikte vacature die bij jouw profiel en jouw wensen aansluit. Ook kan je goed zien welke vaardigheden jij zou kunnen verbeteren om jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt uit te breiden.

     KPMG maakt gebruik van GEB/Gartner assessment

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in KPMG assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen