Het Microsoft assessment is de grootste van de wereld. Als softwarebedrijf zijn wij in 1975 opgericht door Bill Gates en Paul Allen. Wij ontwikkelen softwareprogramma’s voor zowel privé als zakelijke doeleinden, maar zijn ook actief op de hardware-markt. In onze laboratoria proberen we daarnaast een bijdrage te leveren aan het onderzoek naar bijvoorbeeld kanker.

Inhoudsopgave
    • Het Microsoft assessment ontwikkelt mee
    • Ontwikkel jij mee?
    • Ontwikkelen wij samen?
    • Ontwikkelen wij zonder elkaar?
    • Het Microsoft assessment ontwikkelt mee     Vanaf onze oprichting is er een enorme ontwikkeling op het gebied van computers en besturingssystemen geweest. De implementatie van aspecten in besturingssystemen die vandaag de dag vanzelfsprekend zijn, zoals multitasking en communicatie- en opslagmogelijkheden, zijn allemaal in onze geschiedenis terug te vinden. Wij blijven onze producten ontwikkelen om de eindgebruiker steeds beter gebruikersgenot te geven.

     De steeds verdergaande gebruikerseisen van zowel softwarepakketten als hardware, eist een grote innovatieve kracht van onze medewerkers. Ook onze uitbreiding van producten heeft hierin een grote rol gespeeld. Hierom stellen wij hoge eisen aan onze medewerkers en maken wij gebruik van een assessment tijdens onze selectieprocedures.

     Logo van Microsoft

     Ontwikkel jij mee?     Je solliciteert bij ons online met jouw motivatiebrief met curriculum vitae. Jij benadert ons, dus overtuig ons ervan dat wij jou willen ontmoeten. Jij weet waarom je bij ons wilt werken, laat ons dit weten. Willen we jou ontmoeten, dan praten we samen over de wederzijdse verwachtingen. Veel over onszelf hoeven we waarschijnlijk niet te vertellen, want daar heb jij je uitgebreid in verdiept. We hopen dat jij de functie-overschrijdende mogelijkheden ook al hebt bedacht. Er is in dit gesprek dus alle mogelijkheid voor jou om jezelf te presteren aan ons. Willen we verder, dan vragen wij jou om een assessment te doen.

     Het assessment bestaat voor een klein gedeelte uit vragen die jouw geschiktheid voor onze organisatie vast kunnen stellen en vragen die ons vertellen welke persoon we in jou kunnen vinden. De rest van het assessment bestaat uit vragen en testen die weergeven hoe jij teksten interpreteert en analyseert, wat jouw rekenkundig en analytisch denkvermogen is. Hieruit kan ook afgeleid worden welke ambities jij hebt, of ze realistisch zijn en wat nodig is om ze te realiseren. Afhankelijk van de functie die jij wilt, kan er jouw deelname aan rollenspellen gevraagd worden. Hiermee kan jij laten zien hoe oplossingsgericht jij werkt, al dan niet in teamverband.

     Ontwikkelen wij samen?     Je hebt je gepresenteerd en jouw vaardigheden, competenties en ambities zijn objectief vastgesteld. Na een gesprek met jouw toekomstige manager hebben wij een compleet beeld van jou op basis waarvan wij kunnen bepalen of jij aangenomen wordt of niet. Is alles naar wens voor beide partijen, dan doen wij jou een aanbod.

     De resultaten uit het assessment dienen tijdens jouw verdere carrière bij ons als aanknopingspunt voor functiewijzigingen. De resultaten geven immers juist weer of jij ook geschikt bent voor een andere functie en welke vaardigheden of competenties jij daar eventueel nog verder voor moet ontwikkelen.

     [caption id="attachment_202654" align="alignnone" width="300"]Ontwikkeling Good - Better - Best. On the black bacground[/caption]

     Ontwikkelen wij zonder elkaar?


     Ontwikkelen wij zonder elkaar?
     Gaan we toch niet verder met elkaar, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij kunt jouw sollicitatie-activiteiten concreter toespitsen op vacatures die aansluiten bij jouw vaardigheden en competenties. Ook kan je je toeleggen op de in het assessment ontdekte potentie in ontwikkeling van jezelf door opleidingen en cursussen.

     Microsoft maakt gebruik van GEB/Gartner assessment

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Microsoft assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen