Het Q8 assessment is onderdeel van een groter geheel. Q8 is onderdeel van Kuwait Petroleum International. In België wordt onze brandstof in 450 bemande Q8 en onbemande Q8 Easy tankstations verkocht. Wij werken met onze 500 medewerkers op het hoofdkantoor in Antwerpen.

Inhoudsopgave
    • Het Q8 assessment wil het milieu sparen
    • Spaar jij het milieu?
    • Sparen wij samen het milieu?
    • Sparen we zonder elkaar het milieu?
    • Het Q8 assessment wil het milieu sparen     Binnen onze organisatie onderzoeken wij continu mogelijkheden om een minder milieubelastende brandstof te produceren. In de tussentijd, maken wij onze tankstations wel zo min mogelijk milieubelastend. Wij hebben een aantal stations waar laadpalen voor snelle lading van elektrische auto’s staan. Op veel stations hebben wij zonnepanelen aan laten leggen.

     Op ons hoofdkantoor koesteren wij onze talentvolle medewerkers door ze te stimuleren te gaan voor groei. Groei zowel op privé als op zakelijk gebied. Onze medewerkers leren ook veel van elkaar door onze teamgerichte vorm van werken. Om ook nieuwe medewerkers deze mogelijkheid te bieden, maken wij tijdens de sollicitatieprocedure gebruik van een assessment.

     Logo van Q8

     Spaar jij het milieu?     Je solliciteert bij ons op onze website door met jouw motivatie en curriculum vitae te reageren op een vacature. Onze recruiter selecteert uit de reacties de meest geschikte en nodigt de kandidaten uit voor een kennismakingsgesprek. Na dit gesprek zullen wij aan de meest geschikte kandidaten vragen om deel te nemen aan een assessment.

     Het assessment is in eerste instantie bedoeld om te bekijken of jij als persoon binnen onze bedrijfscultuur past en of jij geschikt bent voor de functie waarop je gesolliciteerd hebt. Door jou allerlei vragen voor te leggen, leren wij jou kennen. Jij laat ons op deze manier zien waar jij voor staat, waar jij in jouw werk naar op zoek bent om lekker in je vel te zitten en of je goed binnen een team kunt functioneren. Vervolgens gaan wij met meer vragen en een aantal testen achter jouw capaciteiten komen. Ook laat jij zien welke zakelijke toekomstdromen jij hebt en wat er nodig is om deze te realiseren. En de grote vraag of jij geschikt voor de functie bent wordt hierin beantwoord. Voor sommige functies is hiervoor nodig dat wij zien hoe jij dan echt op de werkvloer bent. Dit doen we door jou een fictief probleem voor te leggen of jou deel te laten nemen aan een rollenspel.

     Groene aardbol

     Sparen wij samen het milieu?     Als het assessment een positieve uitslag heeft, ga je in gesprek met jouw toekomstige manager. Gaat dit gesprek ook goed, dan doen wij jou een aanbod. Ga jij hiermee akkoord, dan kan je aan het werk. Wij stimuleren onze medewerkers zich te ontwikkelen. Samen met jou, met de uitslag van het assessment erbij, bespreken wij welk ontwikkelingspad jij gaan bewandelen. Ook bij eventuele promotiemogelijkheden zullen wij het assessment weer raadplegen.

     Sparen we zonder elkaar het milieu?     Besluit één van ons niet verder te willen, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij kunt de uitslag van het assessment gebruiken om jouw eigen ontwikkelingspad uit te stippelen. Ook kan jij jouw curriculum vitae aan de uitslag aanpassen en gericht solliciteren op een vacature waarbij jouw profiel als ideale profiel wordt aangemerkt.

     Q8 maakt gebruik van Time to Grow assessment.

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Q8 assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen