Het RBS assessment heeft de afgelopen jaren aardig wat veranderd. Wij zijn in 1727 opgericht in Engeland. In de afgelopen 10 jaren zijn wij een aanzienlijke beleidsverandering ondergaan. De gedeeltelijke overname van ABN-AMRO en de kredietcrisis hebben ons bijna de das omgedaan.

Inhoudsopgave
    • Het RBS assessment gaat voor de klant
    • Ga jij voor de klant?
    • Gaan wij samen voor onze klant?
    • Ga jij voor een andere klant?
    • Het RBS assessment gaat voor de klant


     Het RBS assessment gaat voor de klant
     Veilig ondernemen met altijd het belang van onze klant in het achterhoofd, dat is wat wij doen. Veilig ondernemen door hogere inkomsten te krijgen en lagere kosten te maken om zo kapitaalkrachtig te zijn. Onze ambitie is voor onze klanten de beste serviceverlener onder de banken te zijn.

     Wij zijn ons ervan bewust dat onze medewerkers alleen onder de beste werkomstandigheden de beste kwaliteit aan onze klanten kunnen leveren. Wij investeren dan ook volop in de groei van onze medewerkers. Ook zijn wij secuur in onze keuze bij het aannemen van nieuwe medewerkers door gebruik te maken van een assessment tijdens de sollicitatieprocedure.

     Logo van RBS

     Ga jij voor de klant?     Solliciteren gaat bij ons online door het insturen van jouw motivatiebrief met curriculum vitae. Wij bekijken jouw motivatie en werkervaring nauwkeurig en maken op basis hiervan een eerste selectie uit de kandidaten. Zit je daar tussen, dan nodigen wij jou uit voor een gesprek met onze recruiter. De volgende stap, als dit gesprek goed verloopt, is dat je deel gaat nemen aan een assessment.

     Het assessment begint voor jou met vragen. Deze vragen hebben betrekking op jouw persoonlijkheid, waarden en normen en innerlijke motivatie. Hieruit kan de conclusie getrokken worden of wij bij elkaar passen. Vervolgens krijg jij nog meer vragen en testen om jouw vaardigheden te ontdekken. De testen geven een oordeel over jouw rekenkundig, logisch en analytisch denkvermogen. Hiermee kan ook goed bekeken worden of jij geschikt bent voor de functie waarop jij gesolliciteerd hebt. Afhankelijk van de functie kan jou ook gevraagd worden om gesimuleerde praktijksituaties in te duiken of deel te nemen aan rollenspellen. Hiermee wordt bekeken hoe jij jouw vaardigheden in de praktijk brengt.

     Onderhandelaar en klant in gesprek

     Gaan wij samen voor onze klant?     Op basis van de uitslag van het assessment kunnen wij de best passende kandidaat uitnodigen voor een gesprek met de toekomstige manager. Ben jij de best passende kandidaat en gaat dit gesprek ook goed, dan doen wij jou een aanbod. Gaat iemand anders er met de functie vandoor, maar passen wij wel bij elkaar, dan kijken we samen naar andere openstaande functies en kunnen we wellicht alsnog een aanbod doen. Is er op dit moment geen geschikte openstaande functie, dan bewaren wij jouw gegevens voor toekomstige vacatures. De uitslag van het assessment nemen wij mee bij ieder gesprek over jouw groei binnen onze organisatie.

     Mensen die samen staan

     Ga jij voor een andere klant?     Gaan wij niet met elkaar verder, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij hebt een goed onderbouwd document waarin jij als persoon met jouw groeimogelijkheden omschreven staan. Een prima uitgangspunt om die groeimogelijkheden te gaan verwezenlijken. Ook kan jij met een geactualiseerd curriculum vitae zoeken naar een functie waarbij jij met jouw profiel en sterke punten, goede kansen maakt.

     RBS maakt gebruik van TalentQ assessment

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in RBS assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen