De werknemers van tegenwoordig krijgen met enige regelmaat te maken met een test zoals bijvoorbeeld het TalentQ assessment. Zo worden huidige werknemers van organisaties getest op hun kwaliteiten en vaardigheden. Doel is om sterke en minder sterke punten in kaart te brengen, aan de hand waarvan gekeken wordt of iemand wel daadwerkelijk op de juiste plaats zit en welke punten nog verbeterd kunnen worden. Maar ook sollicitanten krijgen geregeld een TalentQ assessment voorgeschoteld. Ook hierbij worden diverse vaardigheden en capaciteiten in kaart gebracht, aan de hand waarvan een werkgever kan bepalen of deze persoon een goede match is met een bepaalde functie. Wil je goed voorbereid zijn op een TalentQ assessment? Oefen in dat geval alvast via onze assessment training.


logo-talentQ

Inhoudsopgave


  • Over TalentQ
  • TalentQ Elements
  • TalentQ Aspects
  • TalentQ Situational Judgment Test
  • Waarom oefenen?
  • Voorbereiden op een TalentQ assessment


   Over TalentQ
   Talent Q maakt deel uit van de Hay Group, een internationaal opererende organisatie met uiteenlopende klanten zoals bijvoorbeeld Volkswagen en Carlsberg. Voor hun klanten ontwikkelen zij diverse testen, waaronder een TalentQ assessment. Deze toetsen staan organisaties bij als het gaat om uiteenlopende vraagstukken. Veelal hebben deze te maken met huidige en potentiële werknemers. Aan de hand van een TalentQ assessment worden de capaciteiten van een persoon in kaart gebracht. Zo ziet een werkgever meteen of iemand naar behoren functioneert, of deze persoon bij een functie past en wat de verbeterpunten zijn.


   TalentQ Elements
   Onder Elements vallen testen zoals verbaal, numeriek en logisch redeneren. Bij verbaal redeneren krijg je een tekst te lezen. Op basis van deze tekst krijg je een aantal stellingen te zien. Aan de hand van de tekst dien je de stellingen naar behoren te antwoorden. Bij numeriek redeneren krijg je cijfers te zien. Op basis van deze cijfers dien je conclusies te trekken. Bij logisch redeneren moet je jouw logisch inzicht tonen.
   TalentQ Aspects
   Onder Aspects vallen TalentQ assessments zoals checking, verbaal en numeriek. Onder checking vallen zaken zoals je nauwkeurigheid en nakijkgedrag. Werkgevers houden niet van werknemers die de boel afraffelen. Verbaal en numeriek komen sterk overeen met de eerder genoemde test onder Elements. Hierbij worden respectievelijk je logisch en je cijfermatig inzicht getest.


   TalentQ Situational Judgment Test
   Een werkgever wil ook graag weten hoe jij omgaat met bepaalde situaties. Vandaar deze test. Hierbij lees je over een bepaalde situatie. Aan jou de taak om de beste oplossing voor deze situatie te vinden.


   Waarom oefenen?
   Een goed gemaakte TalentQ assessment kan gevolgen hebben. Het kan je een baan opleveren, of misschien wel een promotie. Tevens krijg je zo voor jezelf jouw talenten en vaardigheden op een rijtje. Kennis is macht, ook over jezelf. Kortom, genoeg redenen om te oefenen via onze assessment training.   Voorbereiden op een TalentQ assessment
   Het maken van een TalentQ assessment kan soms best intimiderend zijn. Immers kan er een hoop afhangen van een TalentQ assessment. Als je deze goed maakt, kan het je een baan opleveren. Tevens is het een manier voor jouw werkgever om te bekijken of je wel naar behoren functioneert binnen een functie. Daarnaast is het een methode om te zien of je beschikt over groeipotentie. Het kan je dus ook een betere functie opleveren. Genoeg redenen om je goed op een TalentQ assessment voor te bereiden. Dit kan via onze assessment training. Hier vind je diverse capaciteitentesten die goed aansluiten op een TalentQassessment.


   Nog meer oefenen voor een TalentQ assessment
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

capaciteitentestsoefenen.com is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met ( Eelloo) of enig ander assessmentbureau of werkgever. Dus bij ons kun je anoniem en onafhankelijk werken aan je voorbereiding.

Artikelen in TalentQ assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen