Het Reed Business assessment schrijft het op. Wij zijn ontstaan uit een samenvoeging van diverse uitgeverijen. Tegenwoordig gaan wij als onderdeel van de RELX Group door het leven. Wij leveren cruciale informatie aan bedrijven om de bedrijfsvoering aan de ene kant te optimaliseren door omzetgroei, en aan de andere kant door omzetverlies te voorkomen.

Inhoudsopgave


  • Het Reed Business assessment adviseert
  • Maak jij het beste advies?
  • Adviseren wij samen?
  • Adviseer jij elders?  • Het Reed Business assessment adviseert

   Wij leveren op alle gebieden noodzakelijke informatie aan bedrijven wereldwijd. Wat zijn de toekomstige kansen voor een specifiek bedrijf? Kan je met die klant in zee gaan met het oog op zijn kredietwaardigheid? Hoe krijg ik mijn bedrijfsvoering ingericht dat deze voldoet aan de wettelijke eisen? Dit zijn een aantal vragen waar wij als bedrijf antwoord op geven.

   Onze medewerkers zijn dus thuis op veel verschillende werkterreinen en binnen verschillende branches. Dit stimuleren wij door te werken in multidisciplinaire teams. Naast dat onze medewerkers zo veel van elkaar leren, stimuleren wij ook de persoonlijke en professionele groei van onze medewerkers door cursussen. Om onze medewerkers op de juiste plaats binnen te krijgen, maken wij gebruik van een assessment tijdens onze sollicitatieprocedure.

   logo-reeds-business


   Maak jij het beste advies?

   Je solliciteert bij ons online op een vacature die jou leuk lijkt door jouw motivatiebrief met curriculum vitae achter te laten. Onze recruiters maken een selectie en deze kandidaten worden gevraagd langs te komen. Klikt het tijdens dit gesprek, dan vragen wij jou een assessment te doen.

   Het assessment begint met veel vragen. Vragen waarmee wij jouw persoonlijkheid, jouw drive en waarden en normen kunnen leren kennen. Een van de centrale vragen hierbij is of wij bij elkaar passen. Vervolgens willen we meer weten over jouw vaardigheden, competenties, sterke en verbeterpunten en jouw carrièrewensen. Ook hierbij krijg je vragen, aangevuld met een aantal testen. Soms is een gesprek met een psycholoog nodig om meer inzicht te krijgen. Eén van de centrale vragen hierbij is of jij geschikt bent voor de functie waarop jij gesolliciteerd hebt. Bij sommige functies willen we nog meer weten, of althans jou in actie zien. Je krijgt een praktijksituatie voorgelegd en lost deze op, of je neemt deel aan een rollenspel.


   Adviseren wij samen?

   Wij bespreken de uitslag van het assessment intern en nodigen de kandidaten uit voor een gesprek met de toekomstige manager. Is er in dit gesprek ook een klik, dan gaan we over tot het bespreken van de arbeidsvoorwaarden en de begindatum. Is een andere kandidaat meer geschikt voor de functie gebleken, dan bespreken onze recruiters met jou eventuele andere beschikbare functies binnen ons bedrijf. Lijkt dat wat en klikt het met die manager, dan kunnen we alsnog verder met elkaar. De uitslag van het assessment geeft ons beiden bovendien antwoorden op jouw potentie om je verder te ontwikkelen. Bij iedere carrièrestap of ontwikkelingsvraag zullen we het daarom samen met jou raadplegen.

   afbeelding-adviseren


   Adviseer jij elders?

   Gaan we, om wat voor reden dan ook, niet verder, dan vernietigen wij jouw gegevens. Jij kunt met de uitslag van het assessment aan het werk met jouw curriculum vitae en sollicitatie-activiteiten. Je krijgt immers een goed advies over het functieprofiel dat bij jou past.

   Reed Business maakt gebruik van Quiris Adviesgroep assessment 

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Reed Business assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen